HálóZsák fórumok > OFF topik

Sztrájk topik

<< < (162/174) > >>

Graf-X:
Nimrodnak tök igaza van!
tomgreynek tök igaza van!
Micho mikor szólal meg?
Pont  

Régen megvolt az összetartás, támogatás, napi kontakt, életreszóló barátságok kötődtek, mindenki odafigyelt a másik munkájára. Sajnos ezt képtelenek voltunk átadni az újaknak (valljuk be, már mi sem törődünk a másikkal) és igenis ez a mi hibánk, személytelenné vált az egész, túl sok a honosítói oldal, ráadásul hiába értük el a célt, hogy újra jelenjenek meg itthon képregények és kötetek, sajnos a kiadók leszarják a kis oldalakat, mégcsak fórumnak sem tekintik, de elvárják, hogy kényükre kedvükre ugrálva vegyék le a megjelentetni tervezett sorozatokat. A visszajelzés hiányzik? Nem inkább a jó hangulatú, egészséges légkör? Azért kicsit furcsa, hogy minden, MINDEN egyes honosítói oldal durcásan förmed rá a látogatókra ahelyett, hogy önvizsgálatot tartana.
Hisztivel nem mentek semmire. El kell fogadni, semmi nem lesz már olyan, mint régen. 2 megoldás van, de erről majd beszélünk...
1 biztos, jobb nem csinálni valamit, mint kedvetlenül, kényszerből.

Azért én nagyon sokat köszönhetek ennek a közösségnek, leginkább életreszóló barátokat és ezért hálás vagyok!

Schmatzy:
Na akkor még mielőtt egy kis flamewar alakulna ki:

366
00:26:27,566 --> 00:26:28,800
Nincs itt Linderman?

367
00:26:29,036 --> 00:26:31,272
Ő, idézem, "el lesz foglalva".

368
00:26:31,349 --> 00:26:34,511
"El lesz foglalva".
Hát mi ő, a TV-székház?

Heroes 1x04 Szerettem, amikor a "szinkronokba" ilyen kis magyaros ízt visznek a fordítók.

Konrad:
Ja nem vagyok kritikus, az értelmi képességeimről meg beszélgethetünk
esetleg személyesen!  
Azt is odaírtam hogy nem szeretek bírálni! Vagy az értelmi képességeid meghaladta?

De ha ezen múlik akkor nem írok semmit tisztelt pepo.
Egyaltalán ki vagy te?
Én a hálózsáknak írtam nem neked, tőlük várok/vártam választ.
Ha nekik is ez a véleményük akkor oké nem írok semmit.

pepo05:

--- Idézet ---Szerintem anynira nem, senki nem örülne neki, ha nem lehetne rendesen beszélgetni a fórumon a Köszönöm, Nagyon jó volt, meg hasonló hozzászólásoktól.
--- Idézet vége ---
Nem tudok egyetérteni. Engem abszolúte nem zavar, ha egy eszmecsere közben beírnak páran 2-3 sort, vagy csak egy köszönömöt. Mondom ezt úgy, hogy a fórumozáson kívül semmit nem tettem a Hálózsákért. Akkor a honosítóknak még jó érzés is lehet. Akkor csinálni kell külön topicokat a beszélgetéseknek és a dícséreteknek.

--- Idézet ---a tényleg csak azért csináljátok a honosítást hogy mindenki cuppogjon nektek, akkor szerintem egy kicsit túlcsordullt a pohár.
--- Idézet vége ---
Szerintem egyszerűen többet vátak el az olvasóktól, ennyi. És mivel közel sem azt kapták, amire számítottak úgy érzik, hogy most nincs értelme csinálni. Mindenkinek másak az elvárásai, nekik ilyenek. Az meg, hogy ezt mások nem bírják felfogni az csőlátás.

--- Idézet ---Mint aki szintén hobbiból tart fent oldalt azt mondom, ha nincs tűz, ha csak nyűg a dolog, akkor abba kell hagyni. Ezt mindenki érzi maga. Ha ennyire a visszajelzésektől függ, hogy csináljátok-e, akkor már nem szeretetből csináljátok, akkor pedig nincs sok értelme.
--- Idézet vége ---
Ebben teljesen igazad van. De most őszintén..ez rengeted idő vesz el. Sokaka megtehetné azt, hogy elolvassák eredetiben. Mi haszna származik az ilyen honosítónka a munkájából? Semmi. Az örömöt az jelenti, hogy az olvasók méltatják, és a tudat, hogy hozzájárulhatott ahhoz, hogy minél több képregényt ismerjen meg az olvasótábor. Ez már több, mint a maguk szórakoztatása. Én is beleunnék egy dologba, amit szível lélekkel csinálnéjk, aztán alig lennének kíváncsiak rá, vagy úgy reagálnának, ahogy...félre ne értsetek, én csak a véleményemet írom. De szerintem sokaknál most is az önzőség kerül a felszínre. Az újoncoknak meg igeni kell és lehetne teret adni, de más keretek között.
Konrad: bocs, de ez lehet sértő lesz...

--- Idézet ---Engem is főleg az tartott vissza hogy kb ennyit tudok:
Jó volt! Király volt! Még!
Nem tudok elemezni, mert én olvasni szeretem a képregényeket
nem bírálni, de ha a fentebb említett három mondat kell hetente
megkapjátok!
--- Idézet vége ---
Ezt most komolyan gondoltad? Akkor tényleg nagy baj van az értelmi képességeiddel, ha csak ennyit tudsz írni egy képregényről. Az ilyen hozzászólásokat kéne megmutatni az irodalomtanáromnak, aki két 18 soros versről vár tőlünk 4 spiráloldalt.
De ha kell, hát betűzöm...az, hogy ennyit tudtok csak írni egy képregényről az egyszerűen N  E  V  E  T  S  É  G  E  S!

jozso:
Hi! meg tudna valaki mondai hogy miert nem tudom letolteni a kepregenyeket? koszi! vagy esetleg ha valakinek megvannak a Drizzt Do'Urden kepregenyek es lenne olyan rendes elkuldene nekem azt megkoszonnem. a cimem jozso1982@freemail.hu
elore is koszi

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése