HálóZsák fórumok > OFF topik

Sztrájk topik

<< < (159/174) > >>

exactlee:
Az akár még vicces is lehetne...

De ilyen ismerettségi, meg közösségi problémákra jó megoldás lenne valami közös sörözés/üdítőzés/kajálás, persze valakinek ezt is meg kéne szerveznie.

Galamb:
Ez a gond is a sztrájk része! Hegyitomi, engem spéci nem zavar az ismeretlenség! Gondold el, ha kiderülne, hogy Pepo05 és Konrad szomszédok...

takadu:
Én még csak most találtam rá erre az oldalra. Nagyon jónak tartom, nagyon nagy munka amit csináltok le a kalappal, ne hagyjátok abba.
Egy kérdés a leállással kapcsolatos az, hogy nem tudom letölteni nagyban a képeket vagy valami más lehet a gond (404 hiba).
Köszi és csak így tovább.

hegyitomi:

--- Idézet ---Nekem itt a 3 alapítótag jelent valami féle vezetőt, akik viszont, ha jól tudom, mióta ez az 1 topik van, nagyokat hallgatnak, pedig, gondolom, azért ők is döntöttek a sztrájkról.

Itt a társaság 90%-a nem tudja, a másikról, hogy ki ő valójában,
--- Idézet vége ---
Igen, ez nekem is problémám, amit már jeleztem is. Mármint a halgatás. Az egymáson nem ismerésen meg lehet könnyen segíteni. Ha esetleg visszaáll a fórum eredetiben lehetne egy máshol nagy sikerrel alkalmazott bemutatkozó topikot csinálni. Mostanáig titokban meg voltam győződve, hogy döntően a 14-21 éves korosztály látogatja ezt az oldalt. De az utóbbi pár nap hozzászólásaból úgy tűnik, hogy nem csak. Ilyen tévedések kiküszöbölésére meg szewmélyesebbé tételére jobb ha mindenki bemutatkozik.

Galamb:

--- Idézet ---Na, sokáig gondolkodtam, hogy leírjam-e a véleményemet, de végül úgy döntöttem megteszem. Először is aki nem tudná: én csinálom a defalco féle F4-ek fordítását.
Kezdjük az elején: én is nagyon megdöbbentem, amikor reggel megláttam az oldalt és ez is az egyik problémám. Hogy lehet az, hogy én mint honosító nem tudtam erről az egészről? Javítsatok ki, ha tévedek de szerintem illet volna legalább egy privát üzit küldeni, hogy "hé figyeljé már, ájjá le a fordítással egy darabig, mert holnaptól leállunk", vagy valami hasonlót.
--- Idézet vége ---
 Nnna igen! Azért a saját honosítóitokkal is kikurni...... szerintem nem ezt érdemelték.
 Másik pedig: Először is, én tényleg tisztelem a munkásságotokat, meg mióta volt az a zsákbamacska dolog, igyekszem véleményezni is mindig az olvasottakat (mondom az olvasottakat, mert valamibe csak belenézek, arról meg nem akarok véleményt írni, mert, lehet teljesen más lenne a véleményem, ha el is olvasnám). Viszont, a sztrájkoknál úgy szokott lenni, hogy a sztrtájkoló felek vezetői tárgyalni szoktak. Nekem itt a 3 alapítótag jelent valami féle vezetőt, akik viszont, ha jól tudom, mióta ez az 1 topik van, nagyokat hallgatnak, pedig, gondolom, azért ők is döntöttek a sztrájkról. A másik dologot már az üzifalra is megirtam, csak mire megnéztem volna, hogy jött-e válasz, adigra már az is megszünt. Tehát a kérdés minkét félhez szól: az, aki tényleg csak ezt akarná írni: pl: "Tetszett ez", meg "jó volt az", miért nem vésítek föl az üzifalra? Azt aztán tényleg nem bonyolult megtenni (és ha megtettétek csak, pont nem láttam, azért bocs), és TISZTELT HZS, ha ezt megtennék az olvasók, az nem lenne elég?  Hiszen attól még, azért vannak néhányan akik a fórumot is használnák. Végül, pedig, KONRAD-nak meg a társainak üzenném: azt hiszem sejtem, mire gondoltok, eleinte én is vagy 20 percet küszködtem, mire kinyögtem magamból egy véleményt, mert fostam attól, hogy hülyeségeket írok, de aztán rájöttem, hogy akkor mi van? Itt a társaság 90%-a nem tudja, a másikról, hogy ki ő valójában, úgyhogy ha esteleg, szar kritikákat/véleményeket írunk, és esetleg valaki meg jót röhög rajta ezen magában, akkor meg mi van? Attól még lehet, hogy másnap egymástól vesszük a szalámit a boltban, és úgy sem fogjuk tudni, hogy na ez volt a csávó, vagy csaj, aki azt a baromságot írta a Pl. Tarotról. Na ennyi volt kb., azért én kitartóan várom majd az alapítók hozzászólását is a dolgokhoz. Szevasztok.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése