HálóZsák fórumok > OFF topik
Sztrájk topik
Konrad:
--- Idézet ---Végül, pedig, KONRAD-nak meg a társainak üzenném: azt hiszem sejtem, mire gondoltok, eleinte én is vagy 20 percet küszködtem, mire kinyögtem magamból egy véleményt, mert fostam attól, hogy hülyeségeket írok, de aztán rájöttem, hogy akkor mi van? Itt a társaság 90%-a nem tudja, a másikról, hogy ki ő valójában, úgyhogy ha esteleg, szar kritikákat/véleményeket írunk, és esetleg valaki meg jót röhög rajta ezen magában, akkor meg mi van?
--- Idézet vége ---
Pontosan, jól gondolod, de nem csak magukban "röhögnek" hanem beléd kötnek egyesek.
És ha tényleg hülyeséget írok? Szükség van nekik arra?
Petyaman:
Nem pótolhatatlanok? Szerintem meg minden egyes képregényes oldal pótolhatatlan, ez a második legnagyobb képregényes portál, a knet után! A képregényekre gondolok, amik mind minőségre, mind mennyiségre amik nem mindig éppen a mainstream-et viszik, míg a legtöbb képregényes honlap igen. Olyanok vannak itt amik máshol nem, mert a fordítók egyedi ízlését képviselik. Vagyis de pótolhatatlan!
Ezzel csak inkább a kedvüket szeged. (Természetesen én sem ölöm meg magam, de ezt ők sem várják el.)
pepo:
Természeten elmondhatja mindenki a véleményét, ráadásul csak ez az egy topik van, csak az nem mindegy hogy hogyan teszi azt. Pl. én nem sértegetek senkit, amíg le nem hordannak mindennek. És ha nem zavarna a pár szavas hsz, akkor miért kötsz bele?
És ha tudok többet? Persze tudok, de nem biztos hogy úgy érzem meg kell osztani másokkal a saját gondolataimat ha nem látom jónak. Például az olyanok miatt mint te. Nem kell el hallgatnod, elmondhatod a véleményedet, de bunkónak sem kell lenni.
Elnézést kérek hogy eltértem az ON-tól de reagálnom kellett.
Gabe:
--- Idézet ---mióta ez az 1 topik van, nagyokat hallgatnak
--- Idézet vége ---
1. Ugye milyen jó érzés, amikor bármit tesz az ember oda sem bagóznak rá? Kb olyan ez, mint a véleményezés hiánya...
2. a főoldalon a nevek között az elhalványítottak azt jelentik, hogy már ők nincsenek velünk...
Daredevil:
Furcsa, hogy most tök új arcok jelennek meg a fórumon.
Petyaman:
Hát elszomorodtam, hogy az egyik kedvenc oldalam a megszűnést fontolgatja.
Nem csak azért szeretem, mert igényes és jó képregényeket tesztek közkinccsé ingyen, hanem mindezt ötletesen csináljátok, pl. retró-hét vagy az a nyomozós megmozdulás.
Tisztelet az eddigi munkátokért, különlegeset raktatok le az asztalra, legalábbis számomra. Még irigylem is a kitartásotokat, én nem csinálnám ezt, az biztos.
Ettől függetlenül: Ha mégis abbahagynátok, nem fogok harakirit ( vagy szeppukut, ahogy tetszik ) elkövetni, és az életem sem fog különösebben megváltozni. Ha nem lesz HZS, majd lesz más, előbb utóbb jönnek az újak, (habár elnézve a mai kölykök szegényes szókincsét és helyesírási ismereteik hiányát, nem lesz a legjobb, de mindegy) akik továbbviszik a képregény kultúráját.
Egy szó mint száz:Nagyon jók vagytok, de nem pótolhatatlanok. Senki sem az.
hegyitomi:
--- Idézet ---Ez a gond is a sztrájk része! Hegyitomi, engem spéci nem zavar az ismeretlenség! Gondold el, ha kiderülne, hogy Pepo05 és Konrad szomszédok... wink.gif
--- Idézet vége ---
Nem történne semmi. Legfeljebb ugyanazt a véleményt szolidabban fogalmaznák meg. Sajnos a net gyakran kihozza az emberek rosszabb oldalát.
--- Idézet ---Az akár még vicces is lehetne...
De ilyen ismerettségi, meg közösségi problémákra jó megoldás lenne valami közös sörözés/üdítőzés/kajálás, persze valakinek ezt is meg kéne szerveznie.
--- Idézet vége ---
Igen, ez igaz de ez legalább nem olyan macerás mint mondjuk egy új oldal felépítése. Én küldtem az egyik tagnak privit, hogy akár skypén élőszóban is beszélhetnénk a problémájukról szerintem sokkal egyszerűbb mint fórumozni de eddig még nem érkezett visszajelzés.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése