HálóZsák fórumok > OFF topik
Sztrájk topik
avengers:
Keresek szuperman rajongokat akik őrűlnének neki ha kedvencűkről minden héten olvashatnának pár action comics,supermen vagy man of stel tőrténetet
iletve ezekhez forditokat és beirokat is keresek. :spawn:etikat@citromail.hu cimre várom a jelentkezéseket
lacee:
Hmm...
Én csak pár napja ismertem meg az oldalt, és már mégcsak le se tudok tölteni, ezt pedig borzasztóan birom sajnálni, mivel sok jó dolog van az oldalon.
Azt megértem, hogyha az ember vmit elkezd és a munkájának nincs elismerése, akkor azt igen nehéz és kiábránditó folytatni, a szünet-nagyon borzasztóan remélem, hogy nem marad végleges!-elgondolkodtat bennünket-(márakit elgondolkodtat)-, hogy máskor több megbecsülést adjunk nektek-DE!amiért nem érkeztek vélemények, azért még nem kell elkeseredni és bezárni az oldalt! és egyáltalán nem jelenti azt, hogy munkáitokat esetleg nem becsülnénk! Én személy szerint megirnám a véleményemet is, -csak sokszor nincs rá időm. És nagyon hálás vagyok minden forditónak.Sőt, elképzelhetően énis szeretnék majd vállalni forditói munkát.Jelenlegi időkereteim közé sajnos ez nem fér be.
Na szóval örülök az oldalnak, és borzasztóan meglepett e dolog.
És nagyon várom, hogy mihamarabb kinyissatok!
és akkor mondok véleményt is, mert most mégcsak meg se tudtam ismerni az oldalt.
exOrcist:
A leállás előtti napon regisztáltam a fórumba, és mindenkinek olyan pattanásig vannak feszülve az idegei, hogy bárki bármit mond, biztosan 2 helyről rögtön ugranak, leszúrják, egyebek. Csendben figyelem mi van, nem is igazán szólok hozzá a dolgokhoz, mivel szinte mindent a mostani helyzettel kapcsolatban elmodanak mások helyettem, várom a fejleményeket, akármik legyenek is azok. Ha beindítják újra az oldalt, az jó lesz ezentúl olvasott képregényről fogok nyilatkozni, vagy szavazni, meglátjuk mi lesz ha egyáltalán beindul újra az oldal. Ha a jelenlegi állásponton maradnak az alapítók, azt sajnálni fogom nagyon, mert az egyetlen általam randszeresen látogatott és dizájnilag is kedvelt, barátságos hangulatú Képregényoldal fog eltűnni a süllyesztőben. Bármi legyen is a döntés figyelmesen várom a háttérben, és addig is megköszönöm azt a számos órát amiket a ( nyomtatott médiumok színvonalát nemegyszer kenterbeverő!) képregényeitek olvasásával tölthettem. Köszönöm, Hálózsák Team!
exOrcist
Callaow:
526708
(Minden sztrájkban akad egy-egy sztrájktörő..esetleg.. )
cserpak:
Nekem sokmindent jelent ez az oldal, ha megszüntetitek egy olyan lapnak lesz vége mely a magyar képregénytársadalom, valamint az én szívemet darabokra töri. Az eddigieket köszönöm, ne hagyjátok abba kérlek. Sok sikert a folytatáshoz, már nagyon várom.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése