HálóZsák fórumok > OFF topik

Sztrájk topik

<< < (156/174) > >>

horjb:
Hát sajnálom ezt az egészet, a HZs jobbat érdemelne...  
Sok mindent köszönhetek ennek az oldalnak.
Talgabynak. segített a Ps beszerzésében, Michonak: a beírási ismereteim elmélyítésében, és még sok mindenkinek. Nem utólsó sorban pedig annak a baráti légkörnek ami itt fogadott regisztrációm után, ami nem nagyon hasonlíthaó egyetlen más oldal, illetve forumhoz sem(  mano).
Szóval kár az oldalért.

Lux:
Én ugyan csak tegnap regisztráltam de imádom a HZS-t és már hónapok óta olvasgatom...
Szerintem eszméletlen jó és nagyon rosz lenne ha abbamaradna az egész  
Remélem folytatják mert télleg sokat ér a munkájuk legalábbis számomra (és ahogy olvasom a Sztrájk topikot nem csak nekem ér sokat  )
Úgyhogy ne hagyátok abba Hzs tök jók vagytok  

Galamb:

--- Idézet ---2. a főoldalon a nevek között az elhalványítottak azt jelentik, hogy már ők nincsenek velünk...
--- Idézet vége ---
 Akkor már Micho sincs itt? Mióta? Meg lett valahol ez említve? Valamelyik topikban? Szerintem ha valaki ki akar szállni, akkor azt szerintem meg kéne említeni valahol, biztos sokan irnának valami köszönő/búcsú üzenetet. (Főleg, miután most ennyi az új tescogazdaságos)

kaine:
Úgy gondolom az, hogy mennyi új fordító-beíró csatlakozott mostanában a HZS csapathoz, az is egyfajta megbecsülés, elismerés (méghozzá a legnagyobbak közül), hogy ehhez a csapathoz akartak tartozni.  

raveon:
Szeretném megköszönni itt is a Hálózsák-nak, hogy megismerhettem Axa és Druuna figuráját, nagy kedvenceim lettek. Ez utóbbiakhoz ha jól emlékszem fűztem véleményt ill. a fogadós lelkéhez. Amihez nem fűztem az Batman: Kehely, az nagyon nem jött be, nem akartam leszólni, bár ha szalonképesen leírtam volna, akkor akár építő jellegű is lehetett volna az értékelés. Ja igen, talgaby-nak ígértem, hogy beszámolok majd a Fekete rózsa boszorkányáról, de az eddig olvasott két részhez még akartam néhányat olvasni, majd ha megint beindul a dolog akkor megteszem. Többet nem írok, teljesen felesleges itt vitázni egyesekkel. Aki figyelt az tudja, nemcsak a beírások hiánya miatt kezdett el gondolkodni a team a leállással. Sajnálom, hogy amit szívvel, lélekkel csináltatok attól néhány gusztustalan módon viselkedő alak elvette végleg(?) a kedvetek. Mégegyszer nagyon szépen köszönöm az eddigieket.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése