HálóZsák fórumok > OFF topik
Sztrájk topik
exactlee:
Tudjátok, mit? Aki annyira fizetni akar, az keressen meg a Börzén és hívjon meg egy sörre! De komolyan. És akkor befejezem az első fordításomat a HZS-re, amit egyébként is megtennék, de hát ha fizetni akartok...
+++
A spidertomon megtalálható képregények előbb-utóbb felkerülnek máshova.
Galamb:
--- Idézet ---Szóval, ha te sajnálod ami a Spidertommal történt, csak azt jelenti, hogy azok közé tartozol, akik ingyen mindent akarnak, de megvenni már nem hajlandóak? Remélem nem.
--- Idézet vége ---
Hát lehet vagyok (tesóm szerint biztosan ), de ezt nem értem. Hiszen, ha jól tudom a Spidertom-on is pont az volt a lényeg, hogy a képregényrajongók olyanokat olvashattak, amit megvenni nem lehet (legalábbis magyarul nem.) Én például, nagyon örültem, hogy találtam egy rahedli Pókembert (oké, nem fórumoztam, mert mikor már rájöttem, hogy a honosítóknak ez fontos, addigra megszünt a letöltés), és elolvashattam azokat a sztorikat, amiket eddig csak a "hivatalosan kiadott" számokban annyit emlegettek. És nagyon örülnék, ha újra lehetne letölteni. (Főleg az ajándék című Póksztorit sajnálom ).
talgaby:
Gabe helyett most én mondom:
FELEJTSÉTEK EL EZT A PÉNZES DOLGOT!
Minden létező vonatkozásban. sms-ektől kezdve reklámokon át megvesztegetésig bezárólag. (Na jó, utóbbit talán mégse ).
Köszönöm.
Coverex:
Arra nem gondoltatok hogy esetleg egy kis pénzt is tudnátok szerezni?félmillió látogató(a számláló szerint)és egy árva reklám sem található itt.Más max párszázas oldalt elárasztják a cuccok.Ha már lelkesedésből,küldetéstudatból,vagy tuidomisénmiből bevágjátok a kussot legalább az anyagiak motiváljanak.Ennyi.Ez csak egy alternatíva.
atmosphere007:
A mindenit, mik történnek itt!
--- Idézet ---Már megbocsáss, de a Spidertom nem szűnt meg. A képregények underground vonulatai mindig is hiánypótlásra születtek. Ha valakinek lehetősége van képregények megjelentetésére, majdnem hogy kötelessége is megtenni, hisz azzal azt a bizonyos hiányt redukálja le. Azt talán nem kell mondanom mennyivel jobb érzés fogni egy képregényt, mint monitoron nézni.
Szóval, ha te sajnálod ami a Spidertommal történt, csak azt jelenti, hogy azok közé tartozol, akik ingyen mindent akarnak, de megvenni már nem hajlandóak? Remélem nem. wink.gif
--- Idézet vége ---
Tudom, hogy nem szűnt meg, csak leállt a honosítás. Én vettem a Rozsomákot meg az Újvilág X-Ment a 8-ik számig. De aztán rájöttem, hogy ha később veszem, akkor kicsit olcsóbb (micsoda fukar vagyok). Meg hát a X-Ment olvastam egyszer már az x-fanzinenon. A két sorozat nem olyan jó, mint a többi. Szerintem. Pókembert elolvasom, de nem a kedvencem. Az F4 meg szörnyű. Szerntem. Viszont ha összegyűlik elég pénzem, senki se akadályozhat meg, hogy vegyek egy nagy adagot.
Daredevilnek: én honosítok. csak még várok, hogy beírják. Már fél éve küldtem el, és azóta vár. De én nem adom fel: várok. Meghát még nem profin tudok angolul. De ha majd igen, akkor valószínűleg feltűnök valahol a fordításommal.
Én szívesen írnék fórumokra, de: ha vagytok olyan kegyesek, akkor az elősorban az x-fanzine lenne, és azért mert ott több az X-Men képregény. Ne értsetek félre, ez az oldal is király. Viszont ide is írnék, mert a Civil War nagyon érdekel. Több helyen nem tudok és nem is akarok aktív fóruméletet élni, mert: bár beszélhetek pár rendes, jó emberrel, találkozok olyanokkal is, akiket Akinek nem inge, ne vegye magára, az illető tudja kiről beszélek. És most fogadjunk hogy megint az előző mondatai hatására előjönnek, hogy kritizáljanak. Nos akinek nem inge, most se vegye magára.
Tehát minden elismerésem a HZs-nek (nem tessék félreérteni, pozitív értelemben gondoltam). Jó éjt!
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése