HálóZsák fórumok > OFF topik

Sztrájk topik

<< < (144/174) > >>

Zerit:
talgaby: en sem szeretem az alkoholistakat, reszegeket es megis megiszom a so:ro:met

talgaby:
Antialkoholista vagyok... (igen, és BME-s, kaptam már elég furcsa tekintetet, köszönöm...)

Abyss:

--- Idézet ---Gabe helyett most én mondom:
FELEJTSÉTEK EL EZT A PÉNZES DOLGOT!
Minden létező vonatkozásban. sms-ektől kezdve reklámokon át megvesztegetésig bezárólag. (Na jó, utóbbit talán mégse ).

Köszönöm.
--- Idézet vége ---
Talgaby: pár /najó jópár/ hozzászólással ezelőtt volt egy ajánlatom  még tartom sörért Vadóc honosítás  

kaine:

--- Idézet ---
--- Idézet --- Szóval, ha te sajnálod ami a Spidertommal történt, csak azt jelenti, hogy azok közé tartozol, akik ingyen mindent akarnak, de megvenni már nem hajlandóak? Remélem nem. 
--- Idézet vége ---
Hát lehet    vagyok (tesóm szerint biztosan  ), de ezt nem értem. Hiszen, ha jól tudom a Spidertom-on is pont az volt a lényeg, hogy a képregényrajongók olyanokat olvashattak, amit megvenni nem lehet (legalábbis magyarul nem.)
--- Idézet vége ---
Csakhogy a Spidertom azért hagyta abba a honosításokat, mert hivatalos kiadóvá vált. Szerintem ennél jobb nem történhetett volna vele. Esélye lett, hogy az ott feltűnt képregények meg is jelenjenek. Szerintem ez a maximum, ami egy ilyen oldallal történhet. Ha valaki ennek nem örül, az nem értékeli azokat a képregényeket, amiket meg lehet vásárolni, vagyis többre tartja azokat, amiket ingyen letölthet.  

Zerit:
adomanyokat ide:
MKB 10300002 - 20102898 - 00003285
(magyar maltai szeretetszolgalat)

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése