HálóZsák fórumok > OFF topik
Sztrájk topik
Recsi:
Mondtam, hogy Gorgonita rulez.
Meg Regnar is. Ő szabin van, vagy mi?
Galamb:
. Megvan bakeliten, majd előszedem
Gorgonita:
--- Idézet ---Melyik Edda számból van az idézet?
--- Idézet vége ---
Tűzközelben. Azt hiszem a Szaga van! albumom volt.
http://www.zeneszoveg.hu/
wmitty:
Nem tudnám jobban megfogalmazni a gondolataimat, mint alant 'Soulreaver' - ezért őt idézem a magam nevében: "Nos, én személy szerint nem vagyok egy nagy forumozó, de amikor megláttam a kiírást a főoldalon, hogy egy ideig szünetel az oldal, kissé meghűlt az ereimben a vér." Remélem a legjobbakat, a korábban hozzászólók többségével egyetemben.
Szívesen töltöm le egyik-másik képregényt erről a site-ról, hálás vagyok az alkotóknak, közreműködőknek értük. A magam részéről ezt az egyszeri avagy nagyon ritka szóbeli megerősítést tudom garantálni részükre-részetekre.
Kedves szerkesztők, a lényeg, hogy ameddig magatok is élvezetet találtok ebben a munkában/játékban, végezzétek; amint teherré válik, akkor viszont hiába is kérnénk-könyörögnénk, hogy folytassátok. Magam is hasonló cípőben járok egy eltérő tematikájú, de hasonló profilú amatőr (rajongói) site szerkesztőjeként - mi ott még élvezzük; ha megunjuk, abbahagyjuk. Így megy ez. Remélem, ott is sokan sajnálnánk. Itt egész biztosan.
Daredevil:
Engem csak az dühít, de piszok módon, hogy egy csomó új mazsola most jön és elkezdi mondani a sódert, hogy véleményezni fogok, csak legyek HZS. Van rá egy 1000-esem, hogy ha holnap újraindúlna az oldal, persze, hogy nem véleményeznének. Csak kiharcolnák, hogy legyen oldal oszt kész.
A honosításhoz pedig azt mondom, hogy ha az ember már képrgényt olvas, akkor igenis rá van kényszerülve, hogy tudjon legalább 1 idegen nyelvet minimum közép szinten. Ezen logoka alapján nem jelente gondot lefordítani egy néhány éves képregényt.
Gorgonita nagyon ász volt. Ez a Fletós szöveg bejött de cefetül.
Végezetül szeretnék még egyszer elnézést kérni azoktól, akiket bármilyen módon sértet a kijelentésem. De tudjátok, akinek nem inge nem veszi magára.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése