HálóZsák fórumok > OFF topik
Sztrájk topik
Brotan:
Sziasztok!
Én véletlenül találtam rá egy éve az oldalra. NAgyon megörültem neki, bár én csak a fantom képregényeket olvastam, először a napi szűnt meg, sajnáltam.
Micho volt az akivel sokat leveleztem, Azt hiszem sokat köszönhetek neki, és még azoknak akik itt a hálózsákon a Fantom képregényt "csinlták". KÖSZÖNÖM NEKTEK.
Megértem, ha bezárjátok az oldalt, mert én is csináltam egy időben újságot, igaz még papíralapút, és tudom milyen sz*r érzés egyedül megírni egy számot, és még visszajelzést sem kapni. Abba is hagytam az egészet úgy, hogy azért a visszatérést nyitva hagytam. 7 év szünet után úgy néz ki, hogy decemberben újra indul a dolog nem havi, hanem időszaki, 2-3szám /év megjelenéssel.
Sajnos az utóbbi időben keveset tudtam az oldalt látogatni, kb 2-3 hetente. ezért most lepett meg, hogy ez a helyzet. Én sajnálom, és hiányozni fog, fogtok. Az eddigi áldozatos munkátokat NAGYON KÖSZÖNÖM. Tényleg. Jó egészséget mindannyiatoknak.
ÜDv:
BROTAN
talgaby:
Az avatargaléria már akkor sem működött, amikor én idejöttem. Avatart külső szerverről kell linkelni (csak lehetőlg ne a kepfeltoltes.hu-ról, mert az tetű lassú...ott van pl. a freeshare.us vagy az imageshack.com), a méretnek pedig bizony stimmelnie kell, különben nem veszi be.
CW-s bannereket a (néhai) fórum CW-kiszolgálójából lehetett vinni, egyébként meg tényleg elég hozzá egy képszerkesztő.
raveon:
Ezt a kérdést én is feltenném, mint Petyaman. Polgárháborús izéhez meg nem elég Illustrator?
Avatar-nál meg alapból nem is rakja ki nekem az alapgaériát.
Sikerült megoldanom.
Petyaman:
Lenne pár kérdésem. Mivel nem szoktam fórumozni, ezért néhány öreg rókának biztos triviálisak lesznek, de nem baj.
Szóval: Miért nem tudok avatárt felrakni? a formátum stimmel, igaz a méret nem, de nem erre való az "automatikus képméretező" cucc? Mégis azt írja, hogy feltöltés sikertelen, keresd meg a fórum adminisztrátorát.
A másik: ilyen polgárháborús XY-nal vagyok képet hogy lehet csinálni?
Photoshop vagy mi?
Tényleg nem értek hozzá szóval nem kiröhögni.
Kugli:
Haló "képregényesek"! Sztem sokunk nevében mondom h nagyon ránk ijesztettetek ezzel a sztájkkal... Nekem nagyon tetszik az oldal, és emelem kalapom a sok képregény készítő előtt Ne tessék sztrájkolni, légyszi! Utólag is elnézést h nem írtam eddig fórumra, de ígérem, eztután másképp lesz! Puszilok mindenkit
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése