HálóZsák fórumok > OFF topik

Sztrájk topik

<< < (137/174) > >>

Hosaka:

--- Idézet ---Köszi talgaby, Gabe. LE A KALAPPAL. Remélem Hosaka válaszolsz majd, tényleg érdekel, mit írsz majd.
--- Idézet vége ---
Mivel én itt ismertem meg a képregény-műfajt (röhögést kéretik abbahagyni... lehet, hogy most ezrek, és generációk lelkébe tiprok bele , de Pókemberes, meg szuperhősös képregényeket látva soha nem érdeklődtem a dolog iránt...), nem vagyok túlságosan elhivatott...

Ugyanakkor bizony bánnám, ha az általam megismert képregényeket nem folytatnák...

Szerintem ez az egész honosítási munka egy kicsit (vagy nagyon?) olyan, mint az ingyen koszt... Mindenki szívesen eszi... Az emberek ilyenek és kész...

És mielőtt szemforgatva, meg  -va ismét megtalál hegyitomi (  ) azért elárulom, hogy jómagam is honosítok, igaz nem comics-okat, hanem  társasjátékokat... Nos tisztelet a kivételnek ott sincs sokkal több visszajelzés... Viszont nagyon szeretem csinálni, és ami kritika mégis van, azzal kitartok...

hegyitomi:

--- Idézet ---
--- Idézet --- Biztos vagyok benne, hogy Te ezt nagyon jól tudod meg mindenki, akik szerint bármi is "kell", de azért nehogy már ránézve bármi is "muszáj" legyen. 
--- Idézet vége ---
Bocs, csak még egy szót...

Ezt értelmeznéd nekem?
--- Idézet vége ---
Persze:Sokan most jelentek meg a fórumon annak apropójaként,hogy leállt az oldal. Miután körbenéztek nagyjából ennyi az össz közlendőjük: Egyetértek a sztrájkal (persze én nem így csinálnám) de az yx sorozat z részét azért még megcsinálhatátok volna. Rengetegen vannak (köztük Te is), akik előszeretettel használják a "kell","akarom", "muszáj lenne hogy", és az "ezzel és ezzel egyetértek de nem így csináltam volna " (lsd: előző hozzászólásomban félkövérrel kiemelt Tőled vett idézeteket) szófordulatokat. Egyszóval követelőznek egy teljesen ingyenes szolgáltatással kapcsolatban.

Remélem így már érthető .    

raveon:
Köszi a választ.

Hosaka:

--- Idézet ---Biztos vagyok benne, hogy Te ezt nagyon jól tudod meg mindenki, akik szerint bármi is "kell", de azért nehogy már ránézve bármi is "muszáj" legyen.  
--- Idézet vége ---
Bocs, csak még egy szót...

Ezt értelmeznéd nekem?

Hosaka:
Elnézést, közben dolgoznom is kellett...

Tehát...

hegyitominak: Nem egészen értettem a  hozzászólásodat, bizonyára máshogyan gondolkozunk a dolgokról. Ez nem baj, sőt... A fórumot végigolvastam, ezt egy korábbi hozzászólásomban említettem is, ezek szerint ez elkerülte a figyelmedet, ami ugyancsak nem baj.

Daredevil stílusával és mondanivalójával továbbra sem értek egyet, mint ahogy a készítők sztrájkjával sem... Azt hiszem ez sem lehet gond, ez is egy vélemény, arra gondolni sem merek, hogy az oldal fenntartói az ellenvéleményeket nem fogadják ugyanolyan szívesen, mint a bíztatásokat.

Én továbbra is bízom abban, hogy az oldal készítői folytatják a munkát - akármilyen unalmasnak is tetszik ez a vélemény a számodra, én már csak ilyen unalmas ember lettem ennyi idős fejjel...

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése