HálóZsák fórumok > OFF topik

Sztrájk topik

<< < (131/174) > >>

oszlanyiakos:
Gyerekek!

MNosta akarjátok abbahgyni az oldalt?! Pedig a "Haláli hullák hajnala" című képregényetek csak most kezdődött, és ez a harmadik zombis történet amin tudok röhögni ( 1.: Holtak hajnala 1974, Holtak Hajnala 2000 valamennyi= a moziban visongtam a röhögéstől, majdnem ki is dobtak és a legvégén felálltam és tapsolva fütyültem és kurjongattam). Ez a történet egyszerűen zseniális.

exactlee:
Mikó' frrisültök már vazze'! Lusta banda! Faszom kivan már! Ha nem lesznek új képregények holnapig, akkor...

Galamb:
Mondjuk ezért lenne jó, ha most is egész fórum meg lenne, (csak pl. úgy, hogy nem lehetne új hozzászólást írni más topicba), és meg lehetne nézni, hogy követelőztünk-e valamikor (még ha nem is szándékosan)? Mert magam részéről én nem emlékszem rá. Ha írtam valaha olyat, ami követelőzésnek tűnt, azért bocsánatot kérek!

Gabe:

--- Idézet ---lehet hogy egy pettyet OFF lessz de kezdem egyre inkább érteni (és elfogadni akármi is lessz a vége) az alkotók döntését (és sajnos most tudatosult hogy ehhez én is hozzájárultam bár nem ez volt a számdékom, még ha ez is érződött is ki belőle)
Ez a megvilágosodás az XFanzine-on olvasott olvasott egyik hozzászólásokból, és ennek a topicnak a folyamatos követéséből jött.
És valóban ez lehet ami a leginkább bosszantja a honlapot készítőket:

Hétről, hétre felteszik a rengeteg idejüket és munkájukat felemésztő honosításokat, és rengetegszer csak annyi a visszhang "jó volt , mikor jön a következő??" fatestapolo.gif és ezt nem mindig csak pusztán kedvcsináló érdeklődésként, hanem már egyenesen követelésként is értelmezhették a HZS tagok (ezúton ismételten bocsánatot kérek ha követelőzőnek tűntem volna)
--- Idézet vége ---

Beigli69 már rátappintott a lényegre. Csak azt nem értem, hogy egyesek miért hiszik még mindig azt, hogy kizárólag a vélemények hiánya az ok. Akkor íme a másik:

------>KÖVETELŐZÉS<------

Ezt sokan megtettétek, bár elismerem, nem szándékosan, sokan csak rajongásból. Sokan pedig színtiszta önzésből. Mert neki az kell. Ez vezet idáig. De miért kell alapvető dolgokat százszor, és száz helyen elismételni? Közelmúltból két cím: 300, és a Tarot. Több követelés jött rájuk, mint elismerés, vagy köszönet. Persze a háttérben még meghúzódnak egyéb, belső ügyek is, ezt nekünk kell megoldani. Ha újraindul az oldal, akkor nincs okunk kényszeríteni senkit. Az szól hozzá aki akar,és arról amiről akar. Szíve joga mindenkinek. De bízom benne hogy a követelőzés, meg az okoskodás kiveszik majd az oldalról. Ha nem, akkor hiábavaló amit most el kell szenvedni.    

U.i.: Bocsi Punkológus, most nézzem, hogy végre visszatértél! Ennek szívből örülök    . Sejtettük hogy ilyesmi van a háttérben, úgyhogy semmi gáz. Az F4-ek száma meg a duplájára (2db-ra   ) nőt a CoMoron, reméllem tetszeni fognak.

Már csak Regnar hiányzik, na meg persze Tom1... ők merre lehetnek? Reméllem jönnek majd még erre.  

Daredevil:
Én nem kiszűrom mások szemeit, csak megpróbálom felnyitni, hogy síránkozással meg ígérgetéssel semmire sem juttok. Ezt el lehetett volna kerülni, ha nem vagytok annyira lusták és legalább egy "Jó képregény volt, köszönöm" mondatot odafirkantanátok a fórumba. Nekem ez böki a csőröm.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése