HálóZsák fórumok > OFF topik

Sztrájk topik

<< < (130/174) > >>

Daredevil:
Nekem nem az a bajom, hogy várják a folytatást, hanem az, hogy most jönnek elő a kéréseikkel, amikor a HZS ideiglenesen szünetel. Ez tipikusan a kuncsorgással próbálom elérni célom dolog. Az ilyen bosszant. A z induljatok újra és véleményezni fogok típusú hozzászólások is bosszantanak. Ezeknek a tömege idézte agyamra a vörös ködöt, aminek hatása alatt elkövettem a tegnapi hozzászólásomat. Tudom, hogy ezzel a népszerűégi indexem mélyrepülésbe kezdett, de mint a nevem is mutatja én sokszor kimondom a vélemnyem, ha ez másoknak nem tetszik, vagy sért.  Ezért lehet szeretni, lehet utláni.

Erzo:
Sajnálom ezt a szünetet, szeretem ezt az oldalt, segített jobban megismerni az Angyalokat, illetve az F4-et. Legutóbb az Erőtlenült olvastam, nagyon elgondolkodtató volt.

Ugyanakkor bevallom nem nagyon írtam, azt a keveset is a Civil War sörözőben követtem el... Nem ígérem, hogy most majd hú de sokat fogok írni, amiért bocsánatot kérek, én néma respekttel gondolok az alkotókra munkásságukat illetően.

A politikát, ha lehet mellőzzük, mert a faxom tele van vele, hogy mindenki nyomja a politikai véleményét, meg szidja a nem vele egy táborban lévőt, pls ezt hagyjuk el, ez egy képregény fórum vagy mifene.

PEACE!!!

exactlee:

--- Idézet ---Még egy követelőző...
--- Idézet vége ---
ha rám értetted csak a poén volt a hozzászólásom, ha oszlányiakosra, akkor meg én szeretnék ilyen követeléseket kapni bármikor.

SW fan:

--- Idézet --- KEDVES NEM-FÓRUMOZÓK: Gondolom egy félnap azért rá megy a honosításra. Viszont egy rövid "tetszett (vagy nem) ez a rész is, nem találtam hibát (vagy éppen találtam) a honosításban, köszi srácok" hozzászólást szerintem 5 perc alatt be lehet vésni.
 Hiszen asszem egyszer Micho, vagy Talgaby mondta, hogy nem muelemzést várnak az embertol.
--- Idézet vége ---
Egy dolgot azért figyelmen kívül hagysz. Kik jönnek be ide? Azok, akik elfáradtak, és itt akarják kipihenni a nap fáradalmait, egy-egy új honosított képregénnyel. De ha más dolgaik vannak (merr én is foleg csak esténként jövök), akkor eszükbe sincs írni, mert egyszeruen kimerültek. Tolük ne várjatok írást.
Vannak olyanok, akik unalomuzonek, vagy érdeklodésbol jönnek ide. Megnézik, elolvassák, jól érzik magukat, de egyszeruen nincs erejük írni valamilyen okból. Ez lehet fáradtság, vagy egyéb ügyes-bajos dolgok. A harmadik lehetoség az az, hogy "minden nagyon szép, minden nagyon jó, mindennel megvagyunk elégedve." Ok meg ezért nem írnak. Mert megelégednek veletek, és rátok bízzák dolgokat.

Szvsz az lenne a legjobb, amit alább mondtak. Ha minden képregény alá kiraknátok egy véleményezo téglalapot amibe mindenki beírja a véleményét persze nem kötelezo, hanem önkéntes alapon. Így is lesznek olyanok, akik nem írnak?
K-E-V-E-S-E-B-B-E-N!:D

Miért?
Mert eddig az volt, hogy aki véleményt akart írni annak regisztrálnia is kellett. Na most valljuk be: ez sokak számára elveszi kedvet, mert igen körülményes, azaz inkább idoigényes. És ez sokak számára nem éri meg.

Ugyan nyitottatok egy társalgót, de oda végülis azért nem mernek írni, mert nem tudják, hogy OFF-olnak-e a véleményezéssel, vagy sem.
És igazuk van.
Miért?
Mert a véleményeket a fórumba kell írni.

DE! :-)
Ti önkéntesen a szórakoztatóiparban dolgoztok. Na most nem tudok, hogy ki tanul nálatok közgázt, de vegyétek figyelembe, aki a szórakoztatóiparban fogyasztóként jelenik meg az elsosorban rövidtávon gondolkodik.

Éppen ezért akinek megtetszett megtetszett egy képregény biztos tud legalább két mondatot mondani. Vagy csak annyit, hogy "Király volt!".
Miért?
2 okból:
1. Mert még nagyon a fejében van.
2. Mert nem kell a regisztrációval bajlódnia.
+1. Ha ti ezeket a véleményeket tudjátok ellenorizni, akkor tisztább képet kaptok.

De azt várhatjátok el az emberektol, hogy tömegesen regisztráljanak. Hiszen aki a szórakoztatóiparba megy felfrissülni az a rövidtávú kielégülést keresi, és nem akar öt percet bajlódni a regisztrációval, mert nincs hozzá kedve.
Ilyenek a magyar olvasók. És nem csak itt, hanem más képregényoldalakon is.

Daredevil:
Még egy követelőző...

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése