HálóZsák fórumok > OFF topik

Sztrájk topik

<< < (132/174) > >>

dancsi:
(elnezest az ekezetekert)

Kicsit felve irok most ide, egyreszt azert mert nagyon ritkan irtam a forumba, amikor irtam akkor viszont nem kicsi hulyesegeket ,azert mert nemtudom mennyire lesz olaj a tuzre amit most irok-amit nagyon nem szeretnek, nem utolsosorban pedig azert mert a legutolso beirasomkor a kulfoldi kepregeny vasarlasra adott valaszt es tippeket “bunko-trehany-paraszt”-modon nem koszontem meg, viszont inkabb megkoszonom most, mint…
Nekem a HZS volt az elso kepregenyes oldal amit olvasni kezdtem es maig a kedvencem, nem utolso sorban azert mert mindig kulonleges es jo minosegu munkak voltak itt megtalalhatoak, olyanok amiket az ember mashol biztosan nem talalhatott meg, de meg valoszinubb, hogy nem is hallhatott volna rola. Mint mar irtama forumba sajnos nem irtam gyakran ennek oka elsosorban az hogy en mint “mezei” estenkenti kepregeny olvaso nem ereztem magamat egyenrangunak a Heinekenekkel Edelweissekkel, es most johetnek a valaszok, hogy “de egy koszonomtol vagy egy hajratol nem esett volna le a kezem”-meg hogy “de minek foso`”- es igen valamilyen szinten igazatok van, az hogy most szunetel az oldal, az en hibam is… ugyanakkor ugy gondolom, hogy nagyon sokan vannak akik hozzam hasonloan szivesen megvitatnak, beszelgetnenek az egyes kepregenyekrol, es az esetleges uj frissitesekrol- mint ahogy azt egyebkent Farek mar alant megirta, de egyreszt elriassza oket az internet szemelytelensege, masreszt meg nem mindenki naprakesz a kepregenyekkel, elriaszthatja a tema inditasatol vagy az esetleges bekapcsolodastol...Na de hagyjuk is ezt a dolgot, tenyleg folosleges mentegetozni, meg sirni, most ez az egesz nem ezen mulik… Az igazi probelam amirol irni akartam az az, hogy habar nem vagyok nagy forumozo, mindig is meglepett, hogy ezen az oldalon mennyire “egyetertenek” az emberek a forumokon, mindenhol erzodik a szeretet meleg es athato illata, vagy ha nem is, nem kuldik el egymast a kedves edesanyjukba stb. De most sajnos azt kell latnom az oldal szuneteltetesevel ennek is vege szakadt. A beirasok 90%-aban mindenki “sunyi tagok”-rol meg “hisztizo ujoncok”-rol, a “hamajd lesznek megint kepregenyek 579863 kommentet irok naponta…”-rol a “fizetos HZS-rol” a  “polikarol” meg a kitudja mirol ir… es kozben elveszik a lenyeg, hogy MI LESZ? Merthogy semmi sem ter vissza a regi kerekvagasba az biztos, azt senki ne higgye hogy majd egyik naprol vege lesz a sztrajknak, a szerkesztok vigyorba vagjak arcukat es majd megint dolnek a heti ketszeri 5-6-os forditasok… De azt se, hogy az oldal “ujrainditasaval” majd hemzsgegnek a  forumozok…  De biztos sokan lesznek es vannak, akik ezutan majd irna(na)k a forumba, meg akiknek most esett le a tantusz (tobbek kozott nekem is), hogy nemcsak a szerkesztokon, hanem rajtunk is mulik “megy-e” ez az oldal. Rossz latni hogy nagyon keves olyan higgadt es oszinte beirast lehet olvani mint Blixxxa-e vagy kihaeennem-e es Thakan-e… Az oldal szuneteltetesehez meg annyi hozzafuzni valom lenne, hogy sajnalom ha nem lesz tobb kepregeny, esetleg megszunes, de csak azt tudom mondani a tisztelt szerkesztoknek mint sok elottem szolo is, hogyha nem megy, ha nincs tuz akkor nem erdemes folytatni, de szerintem mindenkeppen nagy veszteseg lenne ,a nem alapito tagok es egyeb tagokert akik forditokent es beirokent tevekenykednek, es csinalnak tovabb, azokert pedig plane.., de az egesz most rajtatok all ha van kedvetek csinaljatok, ha nincs ne, en elfogadom barhogy is legyen... EZENNEL KOSZONOM AZ EDDIGI MUNKATOKAT!
Na egyenlore ennyit, igy is sokat irtam, es anyazzatok nyugodtan... valaszolok!!

horjb:
Bocsánat, de jobb híján ide: Frissítés a Comicsquadon!ComicSquad

Simson:
Visszajövök egy hónap után - családi okok miatt - és mi vár engem... A 8. oldal ahova tudok írni előszőr. Hát kicsit meglepett amit látok... Itt nem arról van szó, hogy nem köszönik meg. Szerintem már mindenki írt egy "véleményező"-postot a topicokba. Én például nagyon szerettem a 300-az illetve szeretm is. Szeretem még a Street Fightert és örülnék a folytatásnak. Michonak még a beírást is említettem hogy szép munka. És az Y-men ami régen volt már. Azt a sorozatot olvastam el legelsőnek. Csak 2 napo alatt tudtam kivégezni, mert pénteken suli volt meg edzés. TEhát szombatra maradt a másik fele. De nagyon szeretném annak a folytatását is látni. És mire végre elindul a kedvencem - most utólag IS köszönet érte - a hálózsákon... DEADPOOL!!!! Istenem (Hukk... emlegetnek) végre a kedvenc oldalamon a kedvenc képregény erre itt a sztrájk. No meg a Powerless. Az egyik Marvel fanatikus haveromnak megadtam a linket, de csak azért nem írt véleményt, mert idegen volt, és idegen volt számára a társaság. Most mit vártok? Mikor lenne vége a Sztrájknak? Ha most mindenki ír egy bocsánat kérő postot, vagy ide írunk véleményeket a régebbi képregényekről? Mert most tényleg nem tudom ,hogy mi legyen... Help...

Gabe:
Azért némiképpen árnyalja a képet, hogy Thakan másvalamivel járult hozzá az oldal működéséhez: ő fésülte össze a "Robert Jordan - The whell of time" képregényben elhangzottakat a magyar kiadású könyvben lévő nevekkel, meg egyebekkel. Nameg persze lektorálta is. Mint ahogy még régebben egy MGS-t is. Amiért is hálás köszönet.

Hosaka:
100%-ig egyetértek Thakan hsz-val.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése