HálóZsák fórumok > OFF topik
Sztrájk topik
Galamb:
Köszi a választ! Azt tudod, hol van az a fórum?
talgaby:
--- Idézet ---Majd egyszer nem akarna valaki, erre jogosult csinálni valami olyasmi topikot, hogy "bazi nagy képregényes bakik, és logikátlanságok"? Én szívesen beirogatnék oda egy-két dolgot, és hátha más emberkének is megjönne a kedve a fórumozáshoz.
--- Idézet vége ---
Igazság szerint hasonló topic létezik, csak nem ezen a fórumon. De talán ötletnek nem rossz...
Galamb:
Haj de sok hozzászólás íródott, tegnap este óta. Nekem most csak három kérdésem lenne:
1. Jötün...ember, haver, volt neked gyerekszobád? (bár ahogy az "uriember" említette erre már úgysem kapok választ)
2.
--- Idézet ---Bocsi, sajnos nem igazán tudom megfogni, hogy mire gondolok, de ha valaki megnézi a CoMor fórumán az utolsó pár hozzászólásomat, az érteni fogja. VAgy ha valaki emlékszik, hogy a legutolsó Avengers-re reagáltam valami olyasmit, hogy "mennyire baromságnak tartom, hogy Amerika Kapitány minden reggel egy szaltóval ugrik ki az ágyból. Szerintetek?"
--- Idézet vége ---
Majd egyszer nem akarna valaki, erre jogosult csinálni valami olyasmi topikot, hogy "bazi nagy képregényes bakik, és logikátlanságok"? Én szívesen beirogatnék oda egy-két dolgot, és hátha más emberkének is megjönne a kedve a fórumozáshoz.
3. Arra a sokat emlegetett látogatási számra vonatkozik: Ez a szám csak azt mutatja meg, hogy hányan látogatják az adott oldalt, vagy azt is, hogy egy adott képregényt mennyien olvasnak?
ui: sörök, sörök... de mikor jön a whiskey?
kyster:
--- Idézet ---minden Tesco gazsdaságos fórumozónak üzenem!!!!!!
Gyorsan irogassatok hozzászólásokat, mert kurva szar sörötök van!
Legalább valami iható névig.
--- Idézet vége ---
nofene. lehet, hogy most motiválva lettem?
cóval itt vagyok, olvasok, és még a végén hozzá is szólok. de azért ne vegye senki ígéretnek!
nagy úr a sörimádat.
Zerit:
--- Idézet ---Nem tudja valaki, hogy a megacity 909-et honnan szedhettem le?
--- Idézet vége ---
pl INNEN
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése