HálóZsák fórumok > OFF topik

Sztrájk topik

<< < (119/174) > >>

hegyitomi:
Nem tudja valaki, hogy a megacity 909-et honnan szedhettem le?  

Konrad:
Tudom hogy megvetendő vagyok és baj van az értelmi képességeimel, meg loptam a sikeretek és még élveztem is (ja és ha újra müködik az oldal úgysem fogok fórumozni),        
MÁR csak azt nem tudom hogy miért jó ha itt is anyázás megy?

Anyázni tudok ajánlani honlapokat ahol politizálni is lehet, így két legyet lehet ütni egy csapásra. Na ott sosem zavart hogy anyáznak mert én is tevékenyen részt veszek benne   , de csupán azért mert azt tudom hogy az sokkal inkább vérre megy.
Szóval meglepődtem  .
Végülis jobb úgy írni, mert úgy minden sokkal egyszerűbb.
Túlságosan mellre szívtem talán ez volt a baj.  

No mindegy túlléptem rajta, mostantól nem veszem föl ha egy vak szadomazo szettes srác vagy egy torz arcú nem is tudom micsoda beszólogat.    

DD:olvastad a Mocsok című képregényt?  

--- Idézet ---Van rá egy 1000-esem, hogy ha holnap újraindúlna az oldal, persze, hogy nem véleményeznének.
--- Idézet vége ---
A magam részéről állom! Mikor fizetsz?  

De a HZSnak továbbra is   ! Mást ahogy olvasom nem is tehetek egyelőre.

Valójában csak azért írtam hogy gyakoroljam az emoticonok használatát.  

kaine:

--- Idézet ---Kaine! Börzén lesz Vertigó? Szeretnék venni.
--- Idézet vége ---
Persze, lesz. Kiviszek azt hiszem 200 darabot. Kell mind?  
Épp most még nyerni is lehet egyet nálam a Spidertomon... de a börzén is kedvezményes áron lesz, 2500 ft.

beigli69:
Talgaby: Igen, és ha már ilyen jelölés létezett, akkor bocsánat az alkalmatlankodásért  
Szánom bánom.  Ezek szerint figyelmetlen voltam (bár arra emlékszem hogy az Otthonnál, vagy a Pinhead-nél, Fierce-nél ott volt)
Megint előbb járt a kezem, mint az agyam.  
(lehet hogy azért mert a Fanzinál vastagon voltak jelölve a befejezettek, vagy C4H-n külön voltak, ejnye no el vagyunk kényeztetve  )

talgaby:
Tehát vmi olyasmire gondolsz, mint hogy pl. a Hiúznál a teljes szócska mellette, vagy a miniknél az 1/6...6/6 jelölések?

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése