HálóZsák fórumok > OFF topik

Sztrájk topik

<< < (117/174) > >>

izsook:
Na jó poén volt sokan hozzászóltunk, most már vegyétek le blokádot

ceen:
Kedves hálózsák team!
Én nem írogatok fórumba, most mégis megteszem. Mert: Ha lenne kommentelési lehetőség a képregényeknél akkor szerintem több lenne a visszayelzés. Mert iyenek az emberek pl, hogy nem lépegetnek külön a fórumba. Komolyan így van.
Ha ott van a kommentelési lehetőség rögtön, akkor megy az élet.
Érdekes módon ezt más témakörű oldalaknál megoldják nincs iyenre probléma, és azt gondolom nem gondoljátok, hogy a képregényesek akik olvassák az anyagaitokat azok parasztok. Nem vagyunk parasztok, én speciel nem lépek külön be a fórumba, és ezzel sokan vannak így, akik nem aktív forumozók.
Megértem a problémát, van értelme ezzel a sztrájkal is, de ez az egyetlen normális lehetőség. Az összes olvasó nevében, köszönöm az eddigi munkát.

ceenceen

Daredevil:
A mocsokhoz volt szerencsém, de nem tetszett annyira. Konrad szerintem az az ezres nállam marad. Amit felvázoltam az tipikus magyar viselkedés. Fogadkznuik, fogadkozunk, oszt' semmit nem változtatunk. Ilyen egy átlagmagyar. Sajna ez van. Mellesleg nem vagyok vak, csak látáskárosult  

Lehetne egy olyan kis összeröffenést csinálni a Börzwe keretein belül, ahol a magyar képregény underground munkáját tárgyaljuk ki. Így remélhetőleg egy kicsit jobb hangulatban mehetne a véleménycsere, mint egy normál fórumon.

Galamb:
még 1szer kösz

talgaby:
Persze.  Első link a főoldalon, ott a fórum, Képregények főtopic, és a kiemeltek alatt rögtön az első.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése