HálóZsák fórumok > OFF topik

Sztrájk topik

<< < (75/174) > >>

talgaby:
Többet kellene sztrájkolnunk, ennyire még sose pörgött a fórum...
Akkor megpróbálom sorbarakni:

CW: Nagy események:
-Speedball (Villámgolyó) és az Új Harcosok nekiestek egy szupergonosz-csapatnak, Nitro felrobbantott 600 embert.
-A kormány azt követelei minden emberfeletti erejű lénytől, hogy fedje fel magát a hivatalos szervek előt, és kötelezi őket, hogy álljanak a kormány szolgálatába.
-Vasember lesz a regpártiak vezére, elég aljas módszerekhez is folyamodik (pl. gyilkosok alkalmazása).
-Amerika Kapitány körözött bűnöző lesz, ellenállást szervez.
-Pókember Vasember nyommására élő adásban felfedi személyazonosságát.
-A regesek és antiregesek egyik bunyójában egy Thor-klón megöli Fekete Góliátot.
-Pókember meglátja Reed Richards és Vasember közösen épített Negatív Zóna-beli börtönét szuperbűnözők számára (ahová elegánsan behajítják az embereket, sés hagyják ott rohadni, figyelmen kívül hagyva azt az apróságot, hogy a NZ bizonyítottan károsítja az emberek egészségét hosszabb távon...), és ennek hatására el akarja hagyni a regtábort, de Vas megtámadja.

Vasember eddig is volt már szemétláda. Egyszer úgy, ahogy volt, eltüntették és kicsierélték egy fiatalabb verziójával. A mostani viselkedésére egyébként tuti, hogy lesz egy jó magyarázat, mert nem mondták, hogy leállítják a mostani sorozatát.

A képregényt nem fogjuk honosítani egy jó darabig. Elvileg addig tuti nem, amíg a Fanzine (vagy vki) nem honosítja a House of M c. crossovert.
A CW angol nyelvű képregényei megtalálhatóak lesznek nálunk, amitn vége a sztrájknak. Aki eddig nem töltötte le, az nyugodtan kibírhatja még ezt az időt. Vagy ott van a dc++, ha nagyon kell.
A CW egy előre megírt történet, csak a vége függ egyelőre a közönség reakcióitól talán. De ez biztos nem esik bele a klón-saga hibájába, hisz a Marvel igen alaposan tanult belőle...

A Tarot képregény "végére" azért senki se legyen kíváncsi. A sorozat még mindig fut odakint, és jó volna, ha ez így is lenne. A sztori teljesen ongoing, tehát mindig lesz vmi esemény benne...

SW fan - Galen: Tényleg priviben légyszi. Kösz.

Gabe: A képek aranyosak. Megérdemelte.  

Rozsomák: A nevének vitáját kb. 20-szor letárgyalták különböző fórumokon.
killjoy: Nem azért lett Farkas, mert hülye volt a fordító. Ennyire senki se néz el semmit. Ez esetben szerinted a Stromot hogy nézte el? Olyan neveket választott, amik szerinte jól illenek egy adott karakterhez, és közben nem nézett utána legfeljebb a már meglévő irodalomnak. A Pézsmapatkány egyértelműen meg a rozsomák magyar megfelelője volt, úgy gondolhatták, hogy egy rajzfilmbe elmegy.

Névválasztásról: Igaz, hagyjunk mindent tükörfordításban, csak úgy vonzaná az embereket. Pl. elképzelem, mennyien néznék meg a Hibernált c. francia alkotást. Hogy nem ismerős? És a Heves jeges c. Louis de Funés-film? Na ugye. Ne becsüld alá a fordítókat. Az Aliensnél az Idegenek tükörfordítás. Az alcím meg elég nagy divat filmek esetén, és akkor még valószínűleg nem tudták, hogy lesz folytatása. Batmannél a "Kezdetek" irtó sablonos lett volna, pláne az Ördögűző - A Kezdetek után. Hidalgo... most komolyan, ugyan ki menne be itthon egy ilyen nevű filmre?
Ennek ellenére elismerem, hogy vannak béna névválasztások. De attól még, hogy vkinek nem tetszik egy cím, az még nem jelenti azt, hogy az rögtön rossz is.

Galen:

--- Idézet ---Takarodjatok a vitáitokkal a...(leginkább privátba)
--- Idézet vége ---
Nem takarodunk sehová. Nem poénból lett megnyitva ez a topic.

--- Idézet ---amikor éppen G-len/G-lan néven írogattam, mert azok nem SW témák voltak, és semmi értelmét nem láttam, hogy más témában is megtartsam ezt a nevet.
--- Idézet vége ---
Aham, igen...sok értelme van...én meg mindíg átöltözök amikor átkapcsolok egy másik csatornára...

--- Idézet ---Három: Gondolom most nekem is olyan anyázós, lefikázós szövegeket kéne mormolnom, ahogy magának is, de nem akarok lesüllyedni az ön szintjére. Mégis mikor mondtam én olyat, hogy "kibaszott SZOLGÁLTATÓK " vagytok, stb?
Fura nem emlékszem rá, de kérem szedje már össze, és hozza ide, hogy mikor mondtam én ezt magára.
--- Idézet vége ---
Kérem szedje ki a soraimból azt, amikor azt írtam hogy ezt ön mondja. A többesszám használata, a "mindenki" szó és a hozzászólások tipizálásának melyik részét nem értette ?

--- Idézet ---Meg aztán vegye már kérem a fáradtságot arra, hogy tájékozódik, mielött anyázásba kezd.
--- Idézet vége ---
Jó. Az álnév mögötti újabb álnévvel felvett újabb álnevet fogom keresni. Bár abban igaza van hogy csak a SW topicban oly jól megszerkesztett mondataira kellett volna figyelnem. Ja és tudtommal nem anyáztam. Azt itt néhány fórumozó teszi/tette, természetesen jólöltözött gúnyába csomagolva mondatait.

--- Idézet ---Nem kötelezo frissíteni, de azért a színvonalát vegye már feljebb, ha megkérhetném. Mert azt hiszem, hogy van köztünk annyi különbség, hogy én türelmesen vártam eddigis, szépen/normálisan kértem továbbra is, a frissítéssel kapcsolatban, így járna legalább annyi, hogy "bocs öreg, de még nem tudom, hogy mikor fog történni."
--- Idézet vége ---
Frissíteni tényleg nem kötelező. Ön tényleg csak kérni jött ide. Türelmesen várt (mivel nem tehetett mást), és hogy önnek jár valami ? Azt nem hiszem. Önnek itt nem jár semmi. És ezután sem fog. Maximum a honosítók jóindulatában reménykedhet (nem csak itt, máshol is) hogy olvashat továbbra is.

--- Idézet ---Hat: Ha nem változtatni a magatartásformáján, akkor kérem kíméljen meg az újabb válszaitól.
--- Idézet vége ---
Én öntől nem kérek ilyet. De válaszokra tényleg ne számítson. Persze nem a szinvonal a bajom. Ha az lett volna akkor már az SW topicban sem kapott volna választ.

Tudom, hogy önnek nem lesz új, hogy egy oldalon nem látják szivesen. Gyártson le még pár álnevet és jöjjön vissza közénk. Esetleg még a másik álnevet használva gyorsan még egyet is érthet az első álneve által írottakkal. Az internet lehetőséget biztosít erre. Hajrá. Mindenesetre köszönjük eddigi közreműködését és Fonák Tamás szavaival búcsúzom: "A soha viszont-NEM-látásra"

morgena:
Komolyan, szinte nézhetetlenné teszik a Lost-t a sok összefoglaló miatt. A XXI. században az emberek 60%-a úgyis netről szedi, ott meg egyhuzamban megnézi, szóval felesleges, aki meg TV-ben nézi, az szerintem úgyis emlékszik, és az új részt várja, nem tömören a régieket

Póki 3 új előzetese meg marha jó!  Már nagyon várom.

Béna fordítás: Magyrul legalább 6 "A barlang" című film van, ezekből egyiknek sem ugyanaz az angol címe.  

Sepi:
Most esik le, hogy a béna címfordítások közé szintén bekerülhet a "Rejtélyek Városa", hiszen az eredeti cím "Invasion", azaz Invázió, Megszállás. (Ez utóbbi szerintem találóbb cím lett volna.)

Sepi:
Azért kár a Rejtélyek Városáért. Érdekes volt, és szerintem a sztori is izgalmas volt. Hát mindegy, ez van.

Spidáj van egy rossz hírem: valószinű, hogy febr.17.-én is csak összefoglaló rész lesz a LOST-ból és csak utánna folytatódik.  

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése