HálóZsák fórumok > OFF topik

Sztrájk topik

<< < (74/174) > >>

Sepi:
Hát így elég nagy hülyeség volt belekezdeni az RTL részéről. Sokan most várják a folytatást és lesnek, hogy mi van.
Ez olyan mint amikor elkezdesz nézni egy filmet, de annak a közepénél vége van és nem is folytatják tovább. (Most egyfolytában az buzerál, hogy nem tudom mi lessz a vége)  

Kár volt megnéznem.

killjoy:

--- Idézet ---Egyébként az Invasion-ról (Rejtélyek Városa) tud valaki valamit, mert úgy hallottam, hogy törölték a sorozatot.
--- Idézet vége ---
Jól hallottad, az Invasion cancel lett. Nem készült befejezése, a tengerben álló serifes jelenettel befejezetlenül vége lett. Elég sok sorozat jutott erre a sorsra, tavaly pl. a nagy fan-favorit, de mégis alacsony nézettségű Treshold, ami pl. nekem is tetszett, de valahogy a csatornának nem. Ugyanez volt az Invasion-nel. Sőt, a legszebb az volt az egészben, hogy amikor az RTL elkezdte adni, akkor már 99%-ban biztos volt, hogy nem fogják befejezni az USA-ban a sorozatot a gyenge nézettség miatt.

Recsi:

--- Idézet ---...szóval megkérdezném kedves SW fan, ha sikerült letöltened az eddig honosított SW képregényeket akkor mi a francért nem írtál róluk a fórumban ?
--- Idézet vége ---
Na ez az. Amennyire én emlékszem kérdeztél, hogy valami "Legolasban" (ami csak a Gyűrűk urából ismerős nekem), hogy az miről szól, meg hogy Vongos (erről meg a Galaxis útikalauz ugrik be, bár abban Vogonok voltak   ) vagy milyen sztorik után mi történik, meg ilyesmi. Szóval csak kértél, nem adtál, az ember pedig egy idő után megunja. Különben is te sokkal előbbre jársz a regényekkel is. A Vongos sztorik ugye nem is jelentek meg magyarul ráadásul messze az eddig magyarított regények után játszódnak. Akkor meg mi neked elolvasni a Vérvöröst.
A Vérvörös Birodalom utolsó két része pedig ma délutánra fent lesz a Hálózsákon.
Mert én is
--- Idézet ---Egy kicsit humorosan akartam kifejezni... (by SW Fan)
--- Idézet vége ---

Ja! És én nem ismerem a CW dolgot, de:

Polgárháború
Galennel vagyok!

Sepi:
Köszi a CW infókat Talgaby. Leköteleztél.
Kiváncsi leszek rá, meg lehet hogy a börzén is utánanézek (remélem nem kell majd dolgoznom akkor).

Mégegyszer köszi.

Galen:

--- Idézet ---SW fan - Galen: Tényleg priviben légyszi. Kösz.
--- Idézet vége ---
Miért ? Könyörgöm miért ? Mégegyszer mondom. Nem viccből lett nyitva ez és lett bezárva a többi topic. Nem médiafogás volt hogy elmentünk. Legalább mi ne állítsuk be úgy.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése