HálóZsák fórumok > OFF topik
Sztrájk topik
SW fan:
--- Idézet ---
--- Idézet ---Takarodjatok a vitáitokkal a...(leginkább privátba)
--- Idézet vége ---
Nem takarodunk sehová. Nem poénból lett megnyitva ez a topic.
--- Idézet ---amikor éppen G-len/G-lan néven írogattam, mert azok nem SW témák voltak, és semmi értelmét nem láttam, hogy más témában is megtartsam ezt a nevet.
--- Idézet vége ---
Aham, igen...sok értelme van...én meg mindíg átöltözök amikor átkapcsolok egy másik csatornára...
--- Idézet ---Három: Gondolom most nekem is olyan anyázós, lefikázós szövegeket kéne mormolnom, ahogy magának is, de nem akarok lesüllyedni az ön szintjére. Mégis mikor mondtam én olyat, hogy "kibaszott SZOLGÁLTATÓK " vagytok, stb?
Fura nem emlékszem rá, de kérem szedje már össze, és hozza ide, hogy mikor mondtam én ezt magára.
--- Idézet vége ---
Kérem szedje ki a soraimból azt, amikor azt írtam hogy ezt ön mondja. A többesszám használata, a "mindenki" szó és a hozzászólások tipizálásának melyik részét nem értette ?
--- Idézet ---Meg aztán vegye már kérem a fáradtságot arra, hogy tájékozódik, mielött anyázásba kezd.
--- Idézet vége ---
Jó. Az álnév mögötti újabb álnévvel felvett újabb álnevet fogom keresni. Bár abban igaza van hogy csak a SW topicban oly jól megszerkesztett mondataira kellett volna figyelnem. Ja és tudtommal nem anyáztam. Azt itt néhány fórumozó teszi/tette, természetesen jólöltözött gúnyába csomagolva mondatait.
--- Idézet ---Nem kötelezo frissíteni, de azért a színvonalát vegye már feljebb, ha megkérhetném. Mert azt hiszem, hogy van köztünk annyi különbség, hogy én türelmesen vártam eddigis, szépen/normálisan kértem továbbra is, a frissítéssel kapcsolatban, így járna legalább annyi, hogy "bocs öreg, de még nem tudom, hogy mikor fog történni."
--- Idézet vége ---
Frissíteni tényleg nem kötelezo. Ön tényleg csak kérni jött ide. Türelmesen várt (mivel nem tehetett mást), és hogy önnek jár valami ? Azt nem hiszem. Önnek itt nem jár semmi. És ezután sem fog. Maximum a honosítók jóindulatában reménykedhet (nem csak itt, máshol is) hogy olvashat továbbra is.
--- Idézet ---Hat: Ha nem változtatni a magatartásformáján, akkor kérem kíméljen meg az újabb válszaitól.
--- Idézet vége ---
Én öntol nem kérek ilyet. De válaszokra tényleg ne számítson. Persze nem a szinvonal a bajom. Ha az lett volna akkor már az SW topicban sem kapott volna választ.
Tudom, hogy önnek nem lesz új, hogy egy oldalon nem látják szivesen. Gyártson le még pár álnevet és jöjjön vissza közénk. Esetleg még a másik álnevet használva gyorsan még egyet is érthet az elso álneve által írottakkal. Az internet lehetoséget biztosít erre. Hajrá. Mindenesetre köszönjük eddigi közremuködését és Fonák Tamás szavaival búcsúzom: "A soha viszont-NEM-látásra"
--- Idézet vége ---
Na magáról fiacskám hosszas sorokat lehetne írni a Neopirmitív yímu újságban. Odavaló maga.
Képtelen abbahgyni az ugatést, mi? Kíváncsi vagyok, hogy ha megy egyszer az utcán, és valaki jól összeveri, akkor is majd így fog ugatni, mi?
Na sok sikert, seggfej!:D
Ja, és anyucival meg apucival, meg a gyökér osztálytárs/barátokkal ugasson, és ne a neten.
Mert még valaki váratlan pillanataiban megtalálja gyepálni, és felrakja a netre a képeit. Mert én nem csak a gép elött vagyok nagyfiú, mint maga.
Úgyhogy vigyázz te kis szaros!:D
Galamb:
--- Idézet ---Annyira nem figyeltek oda rá, hogy Stan Lee-ék még ahhoz is lusták voltak, hogy kitalálják, honnan kapták az erejüket az X-ek. Ugye a többi hősnél addig mindig kreáltak valami háttérsztorit. Az egész mutáns-dolog úgy kezdődött, hogy ezzel egyszerűen meg tudták magyarázni az X-ek erejét; velük született, oszt kész.
--- Idézet vége ---
Hát nem tudom... Én mindig úgy éreztem, hogy az X -men-t a rasszimus csökentésének érdekében találták ki, méghozzá tudatosan.
Lenne egy DC-s kérdésem: Azt ugye tudjuk, Hogy Stan Lee azért adott a legtöbb kitalált szereplőjének ugyanolyan kezdőbetükkel kitalált polgári nevet (Peter Parker, Reed Richards) mert így könnyen meg tudta jegyezni ezeket a neveket. De azt tudja valaki, hogy a Superman-nél miért ez a nagy L. L. mánia: Lois Lane, Lana Lang, Lex Luthor?
--- Idézet ---Az Ultimate sorozat sosem adaptáció volt az én számomra (előbb volt a hidas jelenet itt, mint a mozifilmben, sőt a film vette innen), sokkal inkább What If.
--- Idézet vége ---
Végül is, innen nézve tényleg nem olyan lapos. Amúgy meg gondolkodtam, és lehet hogy ezek az Ultime-t címek talán a mostani tiniknek készültek, akik 616-os sztorikat még nagyon nem olvastak.
Amúgy, ha nem nagy kérés, valaki leírná röviden (a priviben), hogy ki is az az Ezékiel, azon kívűl, hogy ki akarta nyírni Pete-t, meg hogy pókszerű képességei vannak. Egy újabb klón? Bocsi de kiváncsi ember vagyok.
Amúgy, meg ha voltak jó kis Rejtő idézetek, akkor én is leírnám a kedvenc regény idézetem. a mondtat elejére nem emlékszem, de a vége:"...addig csöcsörészlek, amíg tűzóltókért nem kiáltasz!
Abyss:
Na hali
Figyu, bár nem CW téma, nem sztrájk meg miegymás, de nem is baj ez, viszont érdekelne valami....elolvastam a New X-men legújabb számát, DC-ről /egész jól összerakott történet/...amit nem értek hogy a végén levő jeleneteknél megjelenik Ms. Marvel...ő mi a túrót keres ott? ráadásul még össze is néz valakivel...talán Paige Guthrieval...vagy nem tom, rajzból nem tudom ki venni....ötletek? x-szakértők? Bukmékerek?
talgaby:
IC:
--- Idézet ---Tényleg a SHIELD honnan lejmolja össze a pénzét?
--- Idézet vége ---
Az ENSZ Biztonsági Tanácsa szavazza meg neki az éves költségvetését még mindig, azt hiszem.
Egyébként én nem értem, mi bajotok Hillel. Fury nőben, ennyi. Az egyedüli különbség aviselkedésükben, hogy Hill nem áll annyira ellent a magasabbról jövő parancsoknak, mint az elődje (attól még az Angyalokat ő se lett volna képes hamuvá porlasztani, miközben az Elnök folyamatosan ezt visította a fülébe...).
--- Idézet ---Régebben alkalmaztak ilyet a 90-es években. De Nagy Q uralma óta valószinüleg lemondtak a folytatólagosság luxusáról.
--- Idézet vége ---
Néha nem is egyet, mivel egy ember nehezen látta volna át. De volt jópár kontimuitásmániás író is arrafelé (byrne pl. tipikusan ilyen író).
--- Idézet ---40 év múlva meg ez vezetett odáig, hogy egy HoM-al ki kellett szúrni a Marvel X alakú vízfejét.
--- Idézet vége ---
Csak ezt ritka hülye módon csinálták meg. A logikáját azóta se értem...
--- Idézet ---És bármennyire is egy ostoba báb a mindenkori amerikai elnök, azt azért nem veszi be a gyomrom, hogy fogalma nincs a miniszterei személyéről.
--- Idézet vége ---
Miért, szerintem néha azt se tudja, hogy ki az aktuális titkárnője...
--- Idézet ---Nincs ez valahol az M Házikóban megmagyarázva?
--- Idézet vége ---
Nem igazán. A HoM után tudjuk, hogy jópár mentálisan sérült szuperhősnek Wanda rendbetette az agyát. Így kapta vissza pl. Rozsomák az emlékezetét és AmKap az épelméjűségét.
Inner Circle:
--- Idézet ---És nem csak azért mert én mélységesen megvetem Bozót juniort...
--- Idézet vége ---
Minimális angoltudással élvezhető:
Who (Hu) Is the President of China
Hu Jintao was named chief of the Communist Party in China.
SCENE: The Oval Office. George Bush and Condolezza Rice.
George: Condi! Nice to see you。 What’’s happening?
Condi: Sir, I have the report about the new leader of China.
George: Great. Let’s hear it.
Condi: Hu is the new leader of China.
George: That’s what I want to know.
Condi: That’s what I’m telling you.
George: That’s what I’’m asking you。 Who is the new leader of China?
Condi: Yes.
George: I mean the fellow’s name.
Condi: Hu.
George: The guy in China.
Condi: Hu.
George: The new leader of China.
Condi: Hu。
George: The Chinese?
Condi: Hu is leading China.
George: Now whaddya?asking me for?
Condi: I’m telling you Hu is leading China.
George: Well,I’m asking you. Who is leading China?
Condi: That’’s the man’s name.
George: That’s whose name?
Condi: Yes.
George: Will you or will you not tell me the name of the new leader of China?
Condi: Yes sir.
George: Yassir? You mean arafat is in China? I thought he was in the Middle East.
Condi: That’s correct.
George: Then who is in China?
Condi: Yes, sir.
George: Yassir is in China?
Condi: No, sir.
George: Then who is?
George: Yassir?
Condi: No, sir.
George: Look, Condi. I need to know the name of the new leader of China.
Get me the Secretary General of the U.N. on the phone. I bet he knows.
Condi: Kofi?
George: No, thanks.
Condi: You want Kofi?
George: No.
Condi: You don't want Kofi.
George: No. But now that you mention it, I could use a glass of milk. and then get me the U.N.
George: Not Yassir! The guy at the U.N.
George: No, milk! Will you please make the call?
Condi: Call who?
George: Who is the guy at the U.N.?
Condi: Hu is the guy in China.
George: Will you stay out of China?!
George: and stay out of the Middle East! Just get me the guy at the U.N!
George: all right! Light with sugar. Now get on the phone.
(Condi picks up the phone.)
Condi: Rice here.
George: Rice? Good idea. and a couple of egg rolls, too.
Vagy másféleképpen, némi USA-belpolitikai ismereteket is feltételezve:
Guess Hu's Coming To Lunch
Getting ready for the visit of the head of state of a major world power is a lot of work. H I has managed to get a partial transcript of a coaching session conducted by Secretary of State Rice for President Bush in preparation for the visit to Washington of President Hu Jintao of China.
Rice: Ok, Mr President, let's go over it again. Hu is the President of China.
W: I dunno. Who?
Rice: Right, sir.
W: Condy, just tell me who is the President of China?
Rice: Yes sir, he is.
W: Condoleeza, cut that out! What is the name of the President of China?
Rice: No sir, Watt is the Congressman from North Carolina.
W: Secretary Rice, how would you like to go hunting with the Vice President?
Rice: Ok sir, let's move on. Now sir, how do you say hello in Chinese?
W: How?
Rice: No sir, that's how you say hello in Native American.
W: What?
Rice: No sir, he is an African American
W: Who is an African American?
Rice: No sir, he's the President of China. Why don't I do the introductions.
W: Good idea, Condi. Let's move on. Any important calls?
Rice: Yes sir. President Chirac would like a few words.
W: Turkey!
Rice: No sir, France.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése