HálóZsák fórumok > OFF topik
Sztrájk topik
Punkológus:
És Stark az elnöknek eddig páncélban jelentett, mint védelmi miniszter? Mondjuk ha nem is, akkor sincs az ENSZ-re magyarázat...
Nincs ez valahol az M Házikóban megmagyarázva? Mert tényleg roppant idegesítő.
Farek:
--- Idézet ---Nem csodálkoznák azzon, hogy nem tudta, hogy Tony a Vas. És nem csak azért mert én mélységesen megvetem Bozót juniort, hanem mert köztudott (persze csak itt Európában ), hogy az amcsi elnökök bábok. Az igazán kemény dolgokba nincsenek beavatva, hisz egy-egy szervezet jóval meszebb gondolkodik, mint 4 év és nem akarnak függeni egy max 8 évig hatalmon lévő személytől.
--- Idézet vége ---
Ez rendben is van, de Stark volt az a szájbatekert védelmi miniszter!!! És bármennyire is egy ostoba báb a mindenkori amerikai elnök, azt azért nem veszi be a gyomrom, hogy fogalma nincs a miniszterei személyéről. Szóval ez az egész egy nagyon nagy elbaszás a köbön.
Sőt, "cintányéros cudar világ a köbön"!
Punkológus:
--- Idézet ---Annyira nem figyeltek oda rá, hogy Stan Lee-ék még ahhoz is lusták voltak, hogy kitalálják, honnan kapták az erejüket az X-ek. Ugye a többi hősnél addig mindig kreáltak valami háttérsztorit. Az egész mutáns-dolog úgy kezdődött, hogy ezzel egyszerűen meg tudták magyarázni az X-ek erejét; velük született, oszt kész.
--- Idézet vége ---
Erre én mindig gyanakodtam, csak soha nem mertem kimondani 40 év múlva meg ez vezetett odáig, hogy egy HoM-al ki kellett szúrni a Marvel X alakú vízfejét.
--- Idézet ---De, őt hívják főszerkesztőnek. Valaha Stan Lee volt, nemrég Bob Harras, most meg Joe Quesada.
--- Idézet vége ---
Régebben tudtommal külön alkalmaztak valakit a kontinuitás-felelős szerepre, legalábbis a "101 mód a klón-saga befejezésére" kiadványból ez derül ki
Inner Circle:
--- Idézet ---Egyáltalán nincs senki a marvelnél aki kiadás előtt átolvasná a történeteket, hogy azok bele illenek-e a kiadó koncepciójába vagy sem?
Ebből is látszik, hogy már a marvel is a minőség helyett csak a mennyiségre figyel oda. Tömegcikk kell az embereknek, hát megkapják.
--- Idézet vége ---
De, őt hívják főszerkesztőnek. Valaha Stan Lee volt, nemrég Bob Harras, most meg Joe Quesada. Az igénytelen tömegtermelésre meg a legjobb példa az eredeti X-Men, amit már tényleg csak azért adtak ki (a Pókember, F4, Hulk után), mert a piac minden szupermarhaságot megvett. Annyira nem figyeltek oda rá, hogy Stan Lee-ék még ahhoz is lusták voltak, hogy kitalálják, honnan kapták az erejüket az X-ek. Ugye a többi hősnél addig mindig kreáltak valami háttérsztorit. Az egész mutáns-dolog úgy kezdődött, hogy ezzel egyszerűen meg tudták magyarázni az X-ek erejét; velük született, oszt kész. Szóval nem mai és nem tegnapi találmány az igénytelen tömegcikk, olyannyira hogy a Marvel talán legötletesebb képregénye is így kezdte
Punkológus:
--- Idézet ---Ennek ellenére az Amazing Spider-Man-ban behívatja az elnök (Bush) és megkérdezi, hogy "Mr Stark, Ön a Vasember vagy nem?" Szóval nemhogy az átlagember, de még az elnök sem tudja. Valahogy biztos visszacsinálták. A jó Ég tudja, hogyan és miért, de ez van.
--- Idézet vége ---
Nem csodálkoznák azzon, hogy nem tudta, hogy Tony a Vas. És nem csak azért mert én mélységesen megvetem Bozót juniort, hanem mert köztudott (persze csak itt Európában ), hogy az amcsi elnökök bábok. Az igazán kemény dolgokba nincsenek beavatva, hisz egy-egy szervezet jóval meszebb gondolkodik, mint 4 év és nem akarnak függeni egy max 8 évig hatalmon lévő személytől. Lásd példul a képregényes világban Fury, bár ez a példa nem kicsit sántít, de talán jól érzékelteti a helyzetet. Viszont ez az ENSZ-es dolgot nem magyarázza meg, igaz arra egyszerűen csak annyit lehet mondani, hogy House of M.
Tényleg a SHIELD honnan lejmolja össze a pénzét? Mert ha a kormány adja neki, akkor felé is tartozik felelőséggel
--- Idézet ---Kábé mintha Rozsi 1917-ben elkapta volna Gavrilo Prinzipet; akkor már csak az antant-hatalmakkal kell elbánni...
--- Idézet vége ---
Viszont milyen más lenne, hogyha kiderülne, hogy Ferenc Jóska bujkált a tömegben és ő lődözte a Ferdinándot, meg dobálta meg kézigránáttal a kocsiját. Ugyanis a Marvel nyitva hagyta ezt a lehetőséget azzal, hogy Villámgolyót életben hagyták és elküldték Quantanamora nyaralni. Bármikor előránthatják és beugorhat neki egy név, hogy ki is adott nekik fülest Nitroékról. Aztán jön a pofáraesés, hogy mégsem ez a Walter Declun áll a háttérben. Villámgolyóval egyébként mi van? Semmi újdonság nem történt vele?
--- Idézet ---Szóval kvázi ítélet nélkül lövetett egy USA-állampolgárra, ráadásul az egyik legnagyobb tiszteletben állóra
--- Idézet vége ---
És az ő keze volt Hulk kilövésében, sőt ebben az esetben láthattuk, hogy Vasnak is ő dirigál. Más kérdés, hogy Vas ezt miért haggya?
--- Idézet ---Egyáltalán nincs senki a marvelnél aki kiadás előtt átolvasná a történeteket, hogy azok bele illenek-e a kiadó koncepciójába vagy sem?
--- Idézet vége ---
Régebben alkalmaztak ilyet a 90-es években. De Nagy Q uralma óta valószinüleg lemondtak a folytatólagosság luxusáról.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése