HálóZsák fórumok > OFF topik
Sztrájk topik
Inner Circle:
--- Idézet ---Csak várd ki a végét. Tudod az nevet, aki a végén nevet.
--- Idézet vége ---
Én nem félek... nem látod hogy itt van az "aláírásomban" Bud Spencer és Terence Hill? Nahát velük nem ajánlatos ujjat húzni, és ha még ez is kevés lenne, hát itt a pingvin az avataromban, az aztán mindenkit lerendez fél szárnnyal...
horjb:
--- Idézet ---HZs Fontok
--- Idézet vége ---
Kösz.
Sepi:
--- Idézet ---Amúgy, ha nem nagy kérés, valaki leírná röviden (a priviben), hogy ki is az az Ezékiel, azon kívűl, hogy ki akarta nyírni Pete-t, meg hogy pókszerű képességei vannak. Egy újabb klón?
--- Idézet vége ---
Tudtommal nem akarja kinyírni Petert, hiszen segített neki a Morlun elleni csatában is (nélküle valószinűleg alul maradt volna.)
A képességeiről: Ha fejből jól emlékszem valahogy úgy magyarázta a képességeit, hogy ugyanattól az entitástól kapta, mint Peter is.
Majd utánnanézek, mert nem vagyok biztos benne, már rég olvastam.
SW fan:
--- Idézet ---(ásít) ez a "Jajdepofánváglak mer'nagyfiúvagyok" nemcsak primkó, de rém unalmas is. Ilyenkor tényleg azt hiszed, hogy valami eredetit találtál ki? Nekem már olyan is írta, aki még a telefonszámomat is tudta, és nagyobb fiú volt, mint holmi kósza Jawák, oszt mégse vert pofán azóta sem, pedig jöhetne bármikor. De leírni magát... hát azt bizony kokeményen leírta...
--- Idézet vége ---
Csak várd ki a végét. Tudod az nevet, aki a végén nevet.
Inner Circle:
(ásít) ez a "Jajdepofánváglak mer'nagyfiúvagyok" nemcsak primkó, de rém unalmas is. Ilyenkor tényleg azt hiszed, hogy valami eredetit találtál ki? Nekem már olyan is írta, aki még a telefonszámomat is tudta, és nagyobb fiú volt, mint holmi kósza Jawák, oszt mégse vert pofán azóta sem, pedig jöhetne bármikor. De leírni magát... hát azt bizony kőkeményen leírta...
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése