Szerző Téma: Fantasy képregények  (Megtekintve 418107 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
    • http://halozsak.tlof.hu
Fantasy képregények
« Válasz #1556 Dátum: 2009. Október 03., 11:42:31 »
"You could say that I believe in humanity... the power of the human spirit. It can be the most amazing force imaginable." - Lord Raiden

Nem elérhető SithLord

• Star Wars Őrült
  • HZs imádó
  • *
  • Nem: Férfi
Fantasy képregények
« Válasz #1555 Dátum: 2009. Szeptember 23., 09:36:33 »
Köszi a Hírvivő 11-t is,jó volt,mostmár tényleg a vége közeleg.

Nem elérhető SithLord

• Star Wars Őrült
  • HZs imádó
  • *
Fantasy képregények
« Válasz #1554 Dátum: 2009. Szeptember 23., 08:56:09 »
Üdv! Köszi a WarHammer - A Pusztítás koronája 2. részt Aldarion,beigli69!    
Brutál jó ez a képregény!!!  Csóri Johann-t sajnáltam..nem volt elég figyelmes...Ez a nekromata jól nyomja,szerintem,ha nagyon akart volna,akkor simán kiszabadította volna magát.Nagyon várom a folytatást!!!  
Az ERŐ legyen veletek!!!

Nem elérhető keildavid

• HZs imádó
  • *
Fantasy képregények
« Válasz #1553 Dátum: 2009. Szeptember 22., 14:03:11 »
Nagyon jó ez a Warhammer-A Pusztítás koronája 02. rész. Ebben a részben elkezdődött a harc. Az emberek harcolnak a Skaven patkány-lényekkel. Hát akkor a továbbiakban is ennyi izgalom lesz a történetben.
Ezer köszönet Aldarion és beigli69 a Warhammer-A Pusztítás koronája 02. részért!      Sok sikert kívánok nektek a további két rész honosításához!
Egy mindenkiért, mindenki egyért.

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Fantasy képregények
« Válasz #1552 Dátum: 2009. Szeptember 22., 13:07:21 »
"You could say that I believe in humanity... the power of the human spirit. It can be the most amazing force imaginable." - Lord Raiden

Nem elérhető beigli69

• HálóZsák tag
  • Predátor
  • *
Fantasy képregények
« Válasz #1551 Dátum: 2009. Szeptember 15., 14:25:42 »
azér vót rég mer megin én űttem aborítón

Nem elérhető gorgiasz

• HálóZsák tag
  • Spock
  • *
Fantasy képregények
« Válasz #1550 Dátum: 2009. Szeptember 14., 15:48:31 »
Idézetet írta: keildavid
Az szemüveges nő mindig felbukkant. Hát akkor neki valami fontos szerepe van a történetben.

Ez így van.Bár még,egy darabig még nem jut komolyabb szerephez.
Legelőször majd a 16.számban lesz ő az egyedüli „főszereplő” illetve
tudhatsz meg többet a mese világ és a "való világ" kapcsolatáról.
« Utoljára szerkesztve: 2009. Szeptember 14., 15:52:27 írta gorgiasz »

Nem elérhető keildavid

• HZs imádó
  • *
Fantasy képregények
« Válasz #1549 Dátum: 2009. Szeptember 14., 15:31:32 »
Hát ez a  Grimm Tündérmesék #05.szám nem egy szokványos történet. Az a Brett nevű srác elolvasta a könyvet, amiben Csipkerózsikáról szólt meg az átokról. (Erről most én se mondok többet, mert akkor előném a poént.)  Hát úgy tűnik Brett átérezte, hogy vele is rossz dolog történhetet, mint a mesében is. Az szemüveges nő mindig felbukkant. Hát akkor neki valami fontos szerepe van a történetben.
Ezer köszönet Ravenheart, gorgiasz és beigli69 hármas a Grimm Tündérmesék #05.számért. De rég volt ez a képregény. Még egyszer
köszönöm. És sok sikert kívánok nektek a folytatáshoz.

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
Fantasy képregények
« Válasz #1548 Dátum: 2009. Szeptember 14., 14:59:02 »
Everybody wanna go to heaven, but nobody wanna die.

Nem elérhető keildavid

• HZs imádó
  • *
Fantasy képregények
« Válasz #1547 Dátum: 2009. Szeptember 08., 21:09:21 »
Ez a Hepiend 4. szám tényleg jó. Conan, a barbárnál nagy harc volt, mint mindig.
A Megtorlót pedig a régi Csodálatos Pókember füzetekből már ismerem a történetet. Abban volt ám akció és lövöldözés.
Ezer köszönet Sepi eme képregényért.  Sok sikert kívánok neked a folytatáshoz.
« Utoljára szerkesztve: 2009. Szeptember 08., 21:10:25 írta keildavid »

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
Fantasy képregények
« Válasz #1546 Dátum: 2009. Szeptember 08., 19:14:10 »
Frissültünk!
Hepiend Magazin #04

Nem elérhető SithLord

• Star Wars Őrült
  • HZs imádó
  • *
Fantasy képregények
« Válasz #1545 Dátum: 2009. Szeptember 02., 10:58:34 »
Üdv! Köszi a Warhammer - Pusztítás Koronája #01 Aldarion,beigli69!    
Uhh,azta ,ezt a zárójelenetet,ez bruta!!!Kiváncsi vagyok,hogy innen,hogy menekülnek meg az emberek..A grafika ,szerintem zseniális,kiváló nálam!Várom a folytatást!!!
Az ERŐ legyen veletek!!!

Nem elérhető Aldarion

• Kilencedik osztag, Hídégetők
  • HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
Fantasy képregények
« Válasz #1544 Dátum: 2009. Szeptember 01., 15:52:07 »
Igen, tervezem folytatni őket, és bár a Sárkánydárda technikai okok miatt csúszik egyelőre, a Hírvivő és a Warhammer garantáltan folytatva lesz, sőt - ha időm engedi - még egy World of Warcraftot is megpróbálok letenni az asztalra ebben a hónapban. De ez utóbbit majd meglátjuk. A Forgotten Realms sorsáról pedig én se tudok semmi biztosat, csak hogy a Delta se áll túl stabil lábakon gazdaságilag, és ez leginkább az idei évre beharangozott kiadványainak csúszásán/törlésén látszik meg igazán.
"When the battle is through, only the strong will survive."

Nem elérhető keildavid

• HZs imádó
  • *
Fantasy képregények
« Válasz #1543 Dátum: 2009. Szeptember 01., 10:14:26 »
Ami a Forgotten Realms-ot illeti Aldarion egyszer elmondta, hogy a Delta Vision kiadja könyvformátumban. Bár ez 100%-ig még nem derült ki, hogy lesz-e. Amúgy köszi a választ talgaby.
« Utoljára szerkesztve: 2009. Szeptember 01., 10:16:58 írta keildavid »

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Fantasy képregények
« Válasz #1542 Dátum: 2009. Szeptember 01., 10:10:35 »
Igen, be lesznek fejezve, és terveink közt szerepel mindhárom folytatása, bár az FR-ről még mindig a fene se tudja,a Delta ki akarja-e végül adni.

Nem elérhető keildavid

• HZs imádó
  • *
Fantasy képregények
« Válasz #1541 Dátum: 2009. Szeptember 01., 09:56:23 »
Ezer köszönet Aldarion és beigli69 a Warhammer-Pusztítás Koronája #01. számért. Ebben valóban először csendes volt az időszak, de a folytatásban nagy csata lesz. Bár az volt az érdekes, hogy az előző TPB a Tűzhalálra ítélve című történet főhősei nem bukkantak fel. De majd meglátjuk.
Lenne pár kérdésem, ha nem probléma. Ha minden jól megy a terveitek szerint, akkor ez a Warhammer 4 részes mini és a Hírvivő maradék két része az idén befejeződik?
A továbbiakban lesznek valamikor ezek is folytatva: a Dragonlance Krónikák, a World of Warcraft és a Forgotten Realms?
Sok sikert kívánok nektek a folytatáshoz.
« Utoljára szerkesztve: 2009. Szeptember 01., 10:14:48 írta keildavid »

Nem elérhető turkia

• Wookie (Konzervatív Vukik a Birodalomért Front)
  • Predátor
Fantasy képregények
« Válasz #1540 Dátum: 2009. Szeptember 01., 09:47:31 »
Köszönet a honosításért! Nagyon jó az elfajzottak ábrázolása, tetszenek a rajzok is, egyediek.
WHRÁÁÁÁÁÁGGG-RRRRRR!!!  -ősi wookie bölcsesség

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
Fantasy képregények
« Válasz #1539 Dátum: 2009. Szeptember 01., 09:03:10 »

Nem elérhető zozi56

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
    • HálóZsák
Fantasy képregények
« Válasz #1538 Dátum: 2009. Augusztus 24., 19:46:59 »
Hallod ezt, doki? Hulk fia miatt érdemes elolvasnod.
"I'm so meta, even this acronym"

Nem elérhető Zerit

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
Fantasy képregények
« Válasz #1537 Dátum: 2009. Augusztus 24., 19:36:10 »
castle waiting egy kepregenysorozat, amit linda medley jegyez
nagyabol ugy jellemzik, hogy ott folytatodnak a tortenetei, ahol a mesek befejezodnek (es boldogan eltek...), ami reszben igaz, de viszont santit
a tortenet lenyege nagyvonalakban: miutan csipkerozsikat felebresztette egy csokkal a hercege, az felult a herceg moge  a lora es fakepnel hagyta a varnepet, mivel megszunt a munkahelyuk, legtobben szinten tavoztak a varbol, csak nehanyan maradtak
a var neve "castle waiting" es rendeltetse is megvaltozott, ezentul menedeket es otthont nyujt a raszoruloknak
a var lakoi pedig:  csipkekisasszony 3 cseledje, egy szakacsno a bohomnagy fiaval (aki ennek megfeleloen, kicsit gyenge agyban), egy istallo mester/kovacs es mindenes, akinek vasketrecbe van zarva a szive (meghasadt mikor elvesztette a fiat), egy titokzatos maszkos orvos (termesztesen borbelykodik is), egy golyafeju komornyik, egy lofeju varhadnagy, egy apaca (a szakallas noknek alapitott rendbol)... azt hiszem mast nem felejtettem ki

a tortenet onnan indul, hogy egy asszony menekul kegyetlen ferje haragja elol, termesztesen castle waitingben ker menedeket, a no aldott alapotban van, de hamar kiderul, hogy nem a ferjetol van a gyerek, hiszen zold borrel szuletik
lenyegeben a kepregeny koveti a var lakoinak mindennapi eletet, mikozben megismerjuk mindegyik szereplo tortenetet/eredetet
nagyon eros folklor es hagyomany elemeket tartalmaz, marcsak ezert is erdekes kovetni
gyengéd barbár

Nem elérhető zozi56

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
    • HálóZsák
Fantasy képregények
« Válasz #1536 Dátum: 2009. Augusztus 24., 19:14:19 »
Itt nézve is csak fehérség jön be?

Nem elérhető sceli

• Donald kacsa
  • *
    • http://
Fantasy képregények
« Válasz #1535 Dátum: 2009. Augusztus 24., 18:52:13 »
Sziasztok!

Csatlakoznék Zerit, beigli és a többiek szócsatájához, ami még a Grimm tündérmesékről szólt. Az én véleményem az, hogy szerintem bárkit érdekelhet, aki szereti az igényes meséket, rajzfilmeket. Én mondjuk a majd 22 éves fejemmel a legnagyobb örömmel tudok rajzfilmet nézni (és hozzáteszem, lány vagyok) és sajnálom, hogy régi rajzfilmeket, esetleg néhány klasszikust nem adnak le a TVcsatornák sohasem (még ünnepekkor sem). Meg én egy alapvetően kiváncsi természet vagyok és kiváncsi voltam az első füzeténél, hogy mi sül ki belőle. Gondolom ez is közrejátszott abban, hogy aztán elolvastam a többit is. Engem egyébként érdekelne, hogy eredetileg milyenek voltak ezek a mesék, mielőtt átvedlettek gyerekeknek való tündérmesékké, de -sajnos- ilyen könyvet sem lehet találni se a könyvesboltban, se a kikölcsönözhető könyvek között.

Érdekes volt olvasni nekem ezeket a képregényeket, mások, mint a hagyományos képregények, mert mese az alapjuk, de azoktól is különböznek és ez főleg a hangulatukban okoz nagy változást. Nekem spec annyira nem tetszettek a horrorisztikus elemei, mert az igazi, vérbeli horrort sem szeretem, de azért még tetszettek nekem. Kár, hogy a vége ezek szerint nem olyan jó és igényes, mint az eleje. De azért remélem még folytatjátok. Oh és köszi az eddigiek közzé tételét is beiglinek meg a többieknek.

Egyébként nagyon érdekes volt a szócsatátok, jó volt olvasni.

Így a végére megjegyezném, hogy a 4. rész megnézésekor akadt egy kis gondom: az utolsóelőtti előtti kép nekem csak egy nagy fehérségként jön be (többszöri próbálkozás után is), amiről simán tovább tudok menni az előző meg a következő képre is.
Zerit: sajnos még nem vagyok túl jártas a képregények világában, elárulnád nekem, mi az a Castle waiting?

Nem elérhető grey gargoyle

• Spawn
Fantasy képregények
« Válasz #1534 Dátum: 2009. Augusztus 19., 07:58:10 »
továbbra is nagyszerű képregény ez a hirvivő, igényes rajzzal és remek történettel.
Nagy köszönet  
"-Mi vagyunk az alapbázis.
-A rejtély misztériummá vált."

Nem elérhető SithLord

• Star Wars Őrült
  • HZs imádó
  • *
Fantasy képregények
« Válasz #1533 Dátum: 2009. Augusztus 18., 07:45:59 »
Üdv! Köszi az új részt Aldarion,beigli69!    
Ez a rész igen látványos volt,tetszett.A Jaffe ezzel a fodulattal szerintem nem számolt...kiváncsian várom a folytatást!!!
Az ERŐ legyen veletek!!!

Nem elérhető beigli69

• HálóZsák tag
  • Predátor
  • *
Fantasy képregények
« Válasz #1532 Dátum: 2009. Augusztus 17., 18:51:35 »
hát igen ez egy elég agayment borító, smivel 100% os karaktertípust nem igazán találtam Clive barker nevéhez, így az eredeti maradt ilyen eszement módon  azért a címmel megpróbálam zöldágra vergődni, dehát ez sikerült. az IDV loghoz nem mertem nyúlni. az igazhogy minden borítóról le szoktam retusálni a kiadói logót, de ennél a sorozatnál maradt, így nem akartam a sorból kilógó borítót kreálni  a következő 2 már pofásabb lesz ígérem

Nem elérhető keildavid

• HZs imádó
  • *
Fantasy képregények
« Válasz #1531 Dátum: 2009. Augusztus 17., 16:53:59 »
Jó volt a Hírvivő 10. rész. Egy kicsit rövid volt. Kb. 10 alatt elolvastam ezt a képregényt. Izgalmas, fantasy képregény. Lassan a végére közeledik a sorozat. A borító logója nagyon furcsa volt, alig lehet azon valamit olvasni.(Persze tudom, ez nem a te hibád Beigli69. Megnéztem a comicvine.com-on és ott is ilyen a logó.)
Ezer köszönet Aldarion és Beigli69 a Hírvivő 10. részért. Sok sikert kívánok nektek a folytatáshoz. Mert ha jól tudom, már csak két rész van hátra.

Nem elérhető zozi56

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
    • HálóZsák
Fantasy képregények
« Válasz #1530 Dátum: 2009. Augusztus 17., 16:04:04 »
[!--fonto:Impact--][span style=\"font-family: Impact;\"][!--/fonto--][!--sizeo:7--][span style=\"font-size: 36pt; line-height: 100%;\"][!--/sizeo--]Frissültünk![/size][/font]
[a href=\"http://halozsak.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=1881&Itemid=1\" target=\"_blank\"]Clive Barker - A hírvivő #10[/a]

Nem elérhető Aldarion

• Kilencedik osztag, Hídégetők
  • HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
Fantasy képregények
« Válasz #1529 Dátum: 2009. Augusztus 16., 09:49:19 »
Na igen, az biztos, bár most egyel a nem felé billen a mérleg, de azért kíváncsi vagyok, hogy hosszútávon mi jön ki.
"When the battle is through, only the strong will survive."

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Fantasy képregények
« Válasz #1528 Dátum: 2009. Augusztus 15., 19:48:02 »
Mivel úgyse engedném kirakatni angol nevekkel a képregényt, ezért mindegy, hogy egy közvélemény-kutatásnak mi a végeredménye, nem?  De tényleg fura, hogy ennyire beállt most.

Nem elérhető zozi56

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
    • HálóZsák
Fantasy képregények
« Válasz #1527 Dátum: 2009. Augusztus 15., 19:45:06 »
Na, Aldarion, látom, sokat fog segíteni a szavazás a jelen állásában.