Sziasztok!
Csatlakoznék Zerit, beigli és a többiek szócsatájához, ami még a Grimm tündérmesékről szólt. Az én véleményem az, hogy szerintem bárkit érdekelhet, aki szereti az igényes meséket, rajzfilmeket. Én mondjuk a majd 22 éves fejemmel a legnagyobb örömmel tudok rajzfilmet nézni (és hozzáteszem, lány vagyok) és sajnálom, hogy régi rajzfilmeket, esetleg néhány klasszikust nem adnak le a TVcsatornák sohasem (még ünnepekkor sem). Meg én egy alapvetően kiváncsi természet vagyok és kiváncsi voltam az első füzeténél, hogy mi sül ki belőle. Gondolom ez is közrejátszott abban, hogy aztán elolvastam a többit is. Engem egyébként érdekelne, hogy eredetileg milyenek voltak ezek a mesék, mielőtt átvedlettek gyerekeknek való tündérmesékké, de -sajnos- ilyen könyvet sem lehet találni se a könyvesboltban, se a kikölcsönözhető könyvek között.
Érdekes volt olvasni nekem ezeket a képregényeket, mások, mint a hagyományos képregények, mert mese az alapjuk, de azoktól is különböznek és ez főleg a hangulatukban okoz nagy változást. Nekem spec annyira nem tetszettek a horrorisztikus elemei, mert az igazi, vérbeli horrort sem szeretem, de azért még tetszettek nekem. Kár, hogy a vége ezek szerint nem olyan jó és igényes, mint az eleje. De azért remélem még folytatjátok. Oh és köszi az eddigiek közzé tételét is beiglinek meg a többieknek.
Egyébként nagyon érdekes volt a szócsatátok, jó volt olvasni.
Így a végére megjegyezném, hogy a 4. rész megnézésekor akadt egy kis gondom: az utolsóelőtti előtti kép nekem csak egy nagy fehérségként jön be (többszöri próbálkozás után is), amiről simán tovább tudok menni az előző meg a következő képre is.
Zerit: sajnos még nem vagyok túl jártas a képregények világában, elárulnád nekem, mi az a Castle waiting?