Nos, ideje véleményt mondani a közelmúlt terméseiről. Már amelyiket olvastam.
Funky Koval: Yes, yes, yes! Gyermekkorom egyik kedvenc sci-fi sorozata, miért a Galaktikát mindig fellapoztam, visszatért! Egyet kell értenem Regnarral, nem lacafacáznak, egyből bele a közepébe! Borzasztóan hangulatos az egész, olyan komoly emlékeket ébreszt, hogy szinte könnybe lábad a szemem. Remélem, hogy minél hamarabb sikerül folytatni ezt a történetet.
A honosítás szerintem jól sikerült, bár megmondom pszintén, nem vagyok egy mindent árgus szemekkel figyelő ítész, de nem szúrt szemet igazából semmi komoly probléma. Egyébként mintha valahol, talán a K.N.-en mintha lenne fent Funky Koval történet, vagy lehet, hogy én tévedek?
Ray Bradbury: Marionett Rt. és Tsa: A honosítás szerintem baromira jól sikerült, nagyon szépek a beírások és nem volt semmi hiba, ami felkavart volna képileg. Ellenben ezek a történetek nem fogtak meg annyira, mint a korábbiak. Illetve az első még inkább, a második nem annyira. ezzel nem azt modnom, hogy nem jók a történetek, de ennél azél volt több jobb is. De nehogy abbahagyjátok! Amíg csak van, addig menjen. Egy kérdés: Marsbéli krónikákból nem lesz több? Pl. Ragyog még a holdsugár?
Várom az újabb gyöngyszemeket.