Szerző Téma: Fantasy képregények  (Megtekintve 417580 alkalommal)

0 Felhasználó és 8 vendég van a témában

Nem elérhető exactlee

• Megtorló
Fantasy képregények
« Válasz #1376 Dátum: 2009. Május 13., 01:40:47 »
Majd egyszer lesz új rész. De ne mmostanában ha én fordítom. Még régebben felajánlottam Blixxxának, hogy ha talál helyettem másik fordítót, akkor viheti, de eddig tudomásom szerint nem csapott le rá senki. Szóval ha valaki ellenállhatatlan késztetést érez hogy lefordítsa a további részeket akkor az jelezze szándékát Blixxxa és/vagy az én irányomba.

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
    • http://halozsak.tlof.hu
Fantasy képregények
« Válasz #1375 Dátum: 2009. Május 12., 23:23:41 »
Az első rész még nagyon, nagyon, nagyon régen készült. Valamikor az ősidőkben.
És hogy a fordítója folytatja-e... annak tekintetében, hogy mióta nem jelent meg tőle új dolog... sajnos sok esélyt nem adok így rá. Pedig tényleg jó lenne.
Morgan Le Fey meg egyszerűen része az Artúr-legendának. Nézd meg a legutóbbi hiperrealista (most próbálok ezen nem röhögni) feldolgozás kivételével bámelyiket - van belőle vagy három tucat - (van egy tv-film Sam Neillel, a Hallmark szokta adni, az egész jó), és megtudod, ki ő.
"You could say that I believe in humanity... the power of the human spirit. It can be the most amazing force imaginable." - Lord Raiden

Nem elérhető keildavid

• HZs imádó
  • *
  • Nem: Férfi
Fantasy képregények
« Válasz #1374 Dátum: 2009. Május 12., 22:23:56 »
HŰHA! De jó, hogy ennek is megjelent a folytatása A Camelot 3000-nek! Bár van két kérdésem! Az első része mikor lett honosítva?
A történet utolsó oldalán szerepel egy Morgan Le Fay nevű nő! Az nem véletlenül ugyanaz, akit a Chronopolison levő Bosszú Angyalai vol.3. első részeiben szerepelt?
Végül még annyit, hogy exactlee és Blixxxa sok sikert kívánok nektek a folytatáshoz! Reméljük mindannyian, hogy még lesz ennek folytatása!
Egy mindenkiért, mindenki egyért.

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
Fantasy képregények
« Válasz #1373 Dátum: 2009. Május 12., 21:58:01 »
Frissültünk!
Camelot 3000 #02

Everybody wanna go to heaven, but nobody wanna die.

Nem elérhető Galamb

• Csak egy madár
  • HZs imádó
  • *
Fantasy képregények
« Válasz #1372 Dátum: 2009. Május 07., 11:03:21 »
A Hálózsák Pictures bemutatja: Hamupipőke.  A Grimm testvérek műve nyomán írta Johann Wolfgang Goethe, rendezte Alfred Hitchcock.  
 Nagyjából így tudnám összefoglalni a részt. Már a Piroska történet is tetszett, de ez bazi jó lett, jó kis sötét hangulat, és a csattanó a végén szintén jól sikerült, a honosítás is elsőosztályú,     .
"MM MMMMM MMMDMMM!"

Nem elérhető dr samson

• Csillagflotta Admirális
  • HZs-megszállott
  • *
Fantasy képregények
« Válasz #1371 Dátum: 2009. Május 06., 22:09:55 »
Hmmm....ez érdekes. Valmiért nem azt az oldalt jeleníti meg, amit kéne. Na majd ennek utána kell járni...

Nem elérhető keildavid

• HZs imádó
  • *
Fantasy képregények
« Válasz #1370 Dátum: 2009. Május 06., 20:42:07 »
Ööö...dr samson az 57.és az 59.oldalon levő képek ismétlődtek!Ez valami félreértés?

Nem elérhető dr samson

• HZs-megszállott
  • *
Fantasy képregények
« Válasz #1369 Dátum: 2009. Május 06., 20:23:47 »
Na nézzük:

-a NewGenen a New Battlestar Galactica fut, és igen, az összesen 12+1 részes
-ez az Origins maxi, ez összesen 11 részes, de 3 tpb-re tagoltuk szét, két 4 részesre és egy 3 részesre.
-és igen, egy hónap múlva ilyenkor befejezés...  Aztán remélhetőleg két hónap múlva kezdjük megismerni közelebbről Adama Admirális pályafutását...

És örülök, ha tetszett. Remélhetőleg a hónapban még lesz egy sci-fi témájú képregény kirakva (ami előreláthatólag azt eredményezi majd, hogy ebben a hónapban nem fog folytatódni a Tini Titánok története, hanem jövő hónapban kerül ki belőle két rész...) és gondolom mindenki sejti, hogy mire lehet számtani...

Nem elérhető keildavid

• HZs imádó
  • *
Fantasy képregények
« Válasz #1368 Dátum: 2009. Május 06., 20:18:29 »
HŰHA!Gondolkodtam,hogy milyen sci-fi képregényt tervezel kirakni!És ezt jól gondoltam!A Csillagközi Rombolót!Remélem nem lövöm le a poént,de ha jól láttam ez egy 4 részes mini!Akkor a 4.részét is tervezed kirakni egy hónap múlva?Sok szerencsét kívánok neked dr samson!Azonkívül a newgen-en is láttam az is olyan fajta sorozat!Battlestar Galactica a címe és 0-12.részig tart!Vagy valamit félreértettem?Mára ennyi a kérdésem!És köszönöm nektek dr samson és Recsi a Csillagközi Romboló 3.részét!!!
« Utoljára szerkesztve: 2009. Május 07., 19:45:55 írta keildavid »

Nem elérhető dr samson

• HZs-megszállott
  • *
Fantasy képregények
« Válasz #1367 Dátum: 2009. Május 06., 20:04:07 »
Frissültünk!
   Csillagközi Romboló: Baltar tpb

« Utoljára szerkesztve: 2009. Május 06., 20:11:58 írta zozi56 »

Nem elérhető keildavid

• HZs imádó
  • *
Fantasy képregények
« Válasz #1366 Dátum: 2009. Május 05., 13:18:03 »
Köszönöm a választ talgaby!Meg amúgy én nem várom,hogy az idén kirakjátok a negyedik részt!Nekem van türelmem bőven!Csak egyszerűen kérdeztem,hogy tudjuk mi a helyzet!

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
    • http://halozsak.tlof.hu
Fantasy képregények
« Válasz #1365 Dátum: 2009. Május 05., 13:11:58 »
Ó, de Chuck Norris lesz.  Csak a feljavítása és a beírása hónapokat vesz igénybe. Ne is nagyon várd, hogy idén kirakjuk a negyedik részt. Meg abból elég ilyen időközönként is.
De addig is lesz hasonló kaliberű képregény, ami már a lektorálójának agysejtjeit sikeresen leolvasztotta.  Szóval készülhettek majd ti is rá nyugodtan.
"You could say that I believe in humanity... the power of the human spirit. It can be the most amazing force imaginable." - Lord Raiden

Nem elérhető keildavid

• HZs imádó
  • *
Fantasy képregények
« Válasz #1364 Dátum: 2009. Május 05., 12:40:50 »
Nos van egy-két kérdésem!1.A Chuck Norris képregényt nem tervezitek tovább folytatni?A comicvine.com-on láttam a borítókat és úgy látszik 4 részes!Vagy valamit félreértettem?
2.A Silverhawks-nak nem lesz folytatása?Erről annyit láttam a fent említett oldalon,hogy ez egy 6 részes mini!
Pontosan az a kérdésem,hogy ezek meglesznek-e honosítva a HZS-n!Azt tudom,hogy van egy Foglalási lista!De már egy-kétszer volt olyan képregény honosítva,amely nem volt a Foglalási lista!Ezek közül pl.a Warlands(Ezt már egyszer említettem),a Hepiend és az X-Akták!
« Utoljára szerkesztve: 2009. Május 05., 12:43:24 írta keildavid »

Nem elérhető SithLord

• Star Wars Őrült
  • HZs imádó
  • *
Fantasy képregények
« Válasz #1363 Dátum: 2009. Május 05., 10:27:49 »
Üdv!Köszi a Grimm Tündérmesék 02-t Ravenheart,Gorgiasz,beigli69!      
Teljesen jók ezek a történetek,kicsit felnőttesebb tartalommal kiegészítve.Nekem csak a grafika az ami picit zavaró,de ez már szőrszálhasogatás részemről.. Én vevő vagyok a további részekre is!
Az ERŐ legyen veletek!!!

Nem elérhető gorgiasz

• HálóZsák tag
  • Spock
  • *
Fantasy képregények
« Válasz #1362 Dátum: 2009. Május 04., 22:06:45 »
Illetve annyit, fűznék hozzá keildavid  , hogy részben rajtatok is múlik a sorozat „megjelenése” minél több
a + visszajelzés annál hamarabb jön a következő szám!(Persze ésszerű határok között.).  

Ben Reilly ,ha már ettől a számtól is "elborultál" mit fogsz szolni,a csodaország történetekhez...
« Utoljára szerkesztve: 2009. Május 04., 22:07:53 írta gorgiasz »

Nem elérhető dr samson

• HZs-megszállott
  • *
Fantasy képregények
« Válasz #1361 Dátum: 2009. Május 04., 21:46:45 »
Olyan nagyot nem tévedtél, csak annyit, hogy én az első számot beírtam és nem fordítottam.

Nem elérhető keildavid

• HZs imádó
  • *
Fantasy képregények
« Válasz #1360 Dátum: 2009. Május 04., 21:28:04 »
Elnézést amit a múltkor írtam!Azt nem tudtam,hogy a Grimm Tündérmeséket te fordítod Ravenheart,nem pedig dr samson!Előre is élnézést kérek!Nos a mostani Grimm Tündérmesékről annyit mondok,hogy JAJ,ez a legszokatlanabb történet!Főleg,hogy Hamupipőke Mostohacsalád sorsa más lett!Mert itt a varjúk megölték!De azt bevallom,hogy nagyon érdekes,hogy ezeket más felfogásba is láthatjuk!Köszönöm nektek Ravenheart,Gorgiasz és beigli69!Remélem még láthatunk ilyen érdekes képregényt!Pomtosan minden hónapban egy-egy Grimm Tündérmeséket!És aok sikert kívánok nektek!
« Utoljára szerkesztve: 2009. Május 05., 10:04:28 írta keildavid »

Nem elérhető Ben Reilly

• HálóZsák segítő
  • HZs imádó
  • *
Fantasy képregények
« Válasz #1359 Dátum: 2009. Május 04., 20:10:31 »
Hát eddig ezt a mesét sem egészen így ismertem.   De talán én vagyok annyira elborult, hogy Pszichopipőke jobban tetszik mint az eredeti. Érdekesen ferde történet, Alkonyzónába illő csavarral a végén. Nagyon tetszett. Óriási hála érte a csapatnak: Ravenheart    Gorgiasz    beigli69  

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
Fantasy képregények
« Válasz #1358 Dátum: 2009. Május 04., 19:58:14 »

Nem elérhető godemperor

• Indiana Jones
  • *
Fantasy képregények
« Válasz #1357 Dátum: 2009. Április 30., 12:00:47 »
Köszönjük betevő Warhammerünket...

Nem elérhető trougal

• Sólyomszem
  • *
Fantasy képregények
« Válasz #1356 Dátum: 2009. Április 29., 15:06:02 »
A Warhammer mid grafikailag , mind pedig történet fűzését illetően lebilincselő olvasmány . Nagyon hálás vagyok ezért a honosításért . A havi frissítés nagyon előnyös számunkra .

Nem elérhető SithLord

• Star Wars Őrült
  • HZs imádó
  • *
Fantasy képregények
« Válasz #1355 Dátum: 2009. Április 29., 07:37:36 »
Üdv! Köszi az Warhammer-Tűzhalálra 2.részt! Aldarion,beigli69!    
Szegény paci,sajnáltam az elmúlását.Kiváncsi vagyok,hogy egy ilyen szorult helyzetből,hogyan fognak kiszabadulni hőseink!A történet,grafika,honosítás továbbra is kifogástalan,ebbe nagyon belenyúltál!  
Én teljesen elégedett vagyok a történetek megjelenésének a gyakoriságával,ha ennél gyorsabban jelennek meg,annak csak örülni tudok!!!
Az ERŐ legyen veletek!!!

Nem elérhető Aldarion

• Kilencedik osztag, Hídégetők
  • HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
Fantasy képregények
« Válasz #1354 Dátum: 2009. Április 28., 21:34:39 »
Hát igazság szerint úgymond csak véletlenül jött így össze. Én mindenképp ki akartam tenni a Hírvivő 7. és a Warhammer 2. fejezetét, mert ez mind a kettő az áprilisi adagba tartozott, csak mint azt már írtam, az új oldal üzembeállítása miatt ezekkel elcsúsztunk egy kicsit.
Ami a vasárnap-hétfő-kedd frissítést illeti, bevallom őszintén, hogy nem túl valószínű hogy a közeljövőben megismételnénk, megmaradunk a (már ha sikerül) heti egy füzetnél, de legrosszabb esetben is szeretnék havi három munkát fixen kiadni a kezeim közül (ide értendő a Dragonlance, a Hírvivő és a Warhammer) Emellett egyéb dolgokon is munkálkodok, de azok még csak kezdeti stádiumban járnak, úgyhogy róluk bővebben majd a maguk idejében.
A választás, nos legtöbb esetben valóban a kedvenceimre szokott esni, de nem egy olyan eset is volt, hogy valaki a figyelmembe ajánlott egy képregényt, és mivel érdekelt, így megcsináltam. Ilyen például a mai Warhammer.
Ja, és mielőtt elfelejteném: Igen, öt részes ez a mini, de ez csak a második része egy három kötetes sorozatnak. Az első kötet a Háború műhelye, azt követi a Tűzhalálra ítélve, és van még egy négy részes harmadik kötet, a Pusztítás koronája. Utóbbit természetesen olvashatod majd a mostani sztori lezárása után.
A jó kívánságokat köszönjük, májusban pedig jön a folytatás.
"When the battle is through, only the strong will survive."

Nem elérhető keildavid

• HZs imádó
  • *
Fantasy képregények
« Válasz #1353 Dátum: 2009. Április 28., 21:14:40 »
Köszönöm a Warhammer képregényt Aldarion és beigli69!Ez aztán egy érdekes projekt tőletek,hogy mind a 3 napon ti raktatok fel egy-egy képregény!Ráadásul ezek érdekes fantasy történetek!Aldarion van néhány kérdésem!Ezeket a képregényeket amit honosítasz,azért választottad,mert ezek mind a kedvenceid?Ez a Warhammer egy 5 részes mini,ha jól láttam a belső borítón vagy nem így van?
Ti ketten terveztek még ilyen honosítást,hogy mindhárom napon(vasánap,hétfőn,kedden)a ti munkátok lesznek kirakva?A kérdés alatt úgy értettem,hogy havonta egyszer terveztek-e ilyen frissítést!
Vasárnap Dragonlance,hétfőn a Hírvivő és kedden a Warhammer!Szerintem ez egy jó ötlet!
Végül még annyit akarok mondani kettőtöknek,hogy sok sikert és szerencsét kívánok nektek a következő honosításotokhoz!A Folytatást természetesen nem most várom,hanem majd úgy egy-két hónap múlva!
« Utoljára szerkesztve: 2009. Április 28., 21:15:26 írta keildavid »

Nem elérhető dr samson

• HZs-megszállott
  • *
Fantasy képregények
« Válasz #1352 Dátum: 2009. Április 28., 20:09:39 »
« Utoljára szerkesztve: 2009. Április 28., 20:21:16 írta Predash »

Nem elérhető Aldarion

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
Fantasy képregények
« Válasz #1351 Dátum: 2009. Április 28., 09:04:28 »
Azt hogy szembe fordul-e az apjával, nem mondom el, majd kiderül akésőbbiekből, de azt biztosra veheted, hogy jól alákavar az amúgy is fortyogó eseményeknek.

Nem elérhető SithLord

• Star Wars Őrült
  • HZs imádó
  • *
Fantasy képregények
« Válasz #1350 Dátum: 2009. Április 28., 08:10:55 »
Üdv! Köszi a A Hírvivő #07-t Aldarion,beigli69!    
Jó volt ez a rész is.Kiváncsi vagyok,hogy Tommy-Ray hataloméhsége miatt neki megy e apjának?
Várom a folytatást!
Az ERŐ legyen veletek!!!  

Nem elérhető Aldarion

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
Fantasy képregények
« Válasz #1349 Dátum: 2009. Április 27., 22:29:08 »
Az ilyesmin nem szokásom megsértődni, örülök, hogy van aki érdeklődik. A magyarázat csak annyi, hogy az új oldal beüzemelése során minden csúszott egy kicsit, és mivel a hírvivő amúgy is elég hosszú (igen, jól tudod 12 füzet a teljes történet) ráadásul a borítók előre elkészültek, úgy voltam vele, hogy ebben a hónapban egy grátisz megjelenéssel visszatérek az eredetileg eltervezett ütemtervemhez, és innentől valóban csak havi egy füzettel haladunk tovább. Ha van még kérdésed, nyugodtan tedd fel, bármikor szívesen válaszolok, már csak azért is, mert igazán megtisztelőnek érzem, ha valaki szóban is hajlandó véleményt nyilvánítani egy-egy munkámról.

Nem elérhető keildavid

• HZs imádó
  • *
Fantasy képregények
« Válasz #1348 Dátum: 2009. Április 27., 21:29:58 »
Köszönöm Aldarion és beigli69 a Hírvivő 07.részét!Mozgalmasan kezdtek haladni az események!Ha jól emlékszem ez a Kissoon nevezetű öregember az 1-2.részben jelent meg!Most újból megjelent!Ne sértődj meg Aldarion,de van néhány kérdésem!
Hogy lehet ez,hogy ilyen gyorsan megjelent?A 6. része április 7-én jelent,és azóta csak 20 nap telt el és ma ki lett rakva!Ilyen jól haladtok?A Hírvivő az 12 részes,ugye?A maradék 5 részét a következő 5 hónapig fog haladni?
Nos mára ennyi a kérdésem!Végezetül még annyit mondok,hogy sok sikert és szerencsét kívánok nektek Aldarion és beigli69!
« Utoljára szerkesztve: 2009. Április 27., 22:07:14 írta keildavid »

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
Fantasy képregények
« Válasz #1347 Dátum: 2009. Április 27., 20:40:19 »