Hát igazság szerint úgymond csak véletlenül jött így össze. Én mindenképp ki akartam tenni a Hírvivő 7. és a Warhammer 2. fejezetét, mert ez mind a kettő az áprilisi adagba tartozott, csak mint azt már írtam, az új oldal üzembeállítása miatt ezekkel elcsúsztunk egy kicsit.
Ami a vasárnap-hétfő-kedd frissítést illeti, bevallom őszintén, hogy nem túl valószínű hogy a közeljövőben megismételnénk, megmaradunk a (már ha sikerül) heti egy füzetnél, de legrosszabb esetben is szeretnék havi három munkát fixen kiadni a kezeim közül (ide értendő a Dragonlance, a Hírvivő és a Warhammer) Emellett egyéb dolgokon is munkálkodok, de azok még csak kezdeti stádiumban járnak, úgyhogy róluk bővebben majd a maguk idejében.
A választás, nos legtöbb esetben valóban a kedvenceimre szokott esni, de nem egy olyan eset is volt, hogy valaki a figyelmembe ajánlott egy képregényt, és mivel érdekelt, így megcsináltam. Ilyen például a mai Warhammer.
Ja, és mielőtt elfelejteném: Igen, öt részes ez a mini, de ez csak a második része egy három kötetes sorozatnak. Az első kötet a Háború műhelye, azt követi a Tűzhalálra ítélve, és van még egy négy részes harmadik kötet, a Pusztítás koronája. Utóbbit természetesen olvashatod majd a mostani sztori lezárása után.
A jó kívánságokat köszönjük, májusban pedig jön a folytatás.