A felsoroltakból:
A Nekromanta jó kérdés, mert abból készült több rész, de chi eltűnt, nem tudom, mi lett azokkal a verziókkal. Talán csak borító kellett volna rájuk. Az nagy kérdőjel.
A Magdaléna/Vampirella egy egyrészes volt. A Magdaléna saját minijéből a CXA sose tett ki egy részt se.
A Rex Mundi totálisan befuccsolt másodszorra is. Azt ne várd.
A Rémálom az Elm utcábanból is az egy egyrészes, szóval ott nincs szakadás.
A Péntek 13-at a fene se tudja, de vannak hasonló irányú tervek az oldalon, ezt tudom.
A Dark Daysből egy rész volna még, de eddig igazság szerint nem láttuk értelmét kirakni.
A Requiemre van még esély, hogy folytatódjon.
A Slainé-re határozottan jó esély van, hogy folytatódjon.
A killer7 a negyedik résznél abbamaradt. Érdekes módon a négyet együtt kiadták egy tpb-ben, de hidd el, nincs vége. Ezért nem is erőltettük.
Az Idő kerekéből meg volna még talán három vagy négy rész, de a nyolc részesre tervezett sorozat felénél a kiadója megszűnt létezni (sőt, lassan a neten még nyomát is alig lehet találni, hogy ez a képregény valaha létezett). Úgyhogy szintén lelőttük, mert képtelenség lenne befejezni. Én mondjuk személy szerint a levétetése mellett voltam a killer7-nel egyetemben.
Összességében... A főoldalon van egy olyan link jobb oldalt, hogy Foglalási lista. Ha találsz egy félbemaradt sorozatot, nézd meg ezt a listát. Ha nem találod ott a képregényt, akkor ez azt jelenti, hogy nem fogjuk folytatni, félbemaradt, lezárt, stb. Ha ott van a címe, akkor még van esély a folytatására, vagy legalábbis még él a remény bennünk rá. Könnyebb, mintha végig akarnál menni mind a néhány száz címünkön egyesével a fórumon.