Szerző Téma: Fantasy képregények  (Megtekintve 418323 alkalommal)

0 Felhasználó és 7 vendég van a témában

Nem elérhető SithLord

• Star Wars Őrült
  • HZs imádó
  • *
  • Nem: Férfi
Fantasy képregények
« Válasz #1346 Dátum: 2009. Április 27., 07:37:09 »
Üdv! Köszi a Dragonlance befejezését Aldarion,beigli69!    
Most akkor a Fizban tényleg tollá változtatta magát?Összeségében ez a képregény,kiválló volt minden tekintetben!Ha lesz folytatása a jövőben,akkor engem az olvasói között tudhatsz!  
Az ERŐ legyen veled!!!

Nem elérhető SithLord

• Star Wars Őrült
  • HZs imádó
  • *
Fantasy képregények
« Válasz #1345 Dátum: 2009. Április 27., 06:42:23 »
Üdv!Köszi az új Street Fightert talgaby,Kendra!    
Kiváncsi leszek,hogy Killer Bee mikor eszmél fel,hogy ki is ő valójában...A végén azt a szőke thai harcost nem ismertem fel,de majd kiderül,hogy kicsoda..   A történet és a rajzok továbbra is jók.Várom a folytatást!
Az ERŐ legyen veletek!!!

Nem elérhető Aldarion

• Kilencedik osztag, Hídégetők
  • HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
Fantasy képregények
« Válasz #1344 Dátum: 2009. Április 27., 00:14:20 »
Hogy a folytatás mikor jön, arra azért nem merek időpontot mondani, mert többször elkövettem azt a hibát, hogy kijelentettem, ekkor és ekkor jön az új szám. És általában lett nagy pofára esés, meg utána kaptam pár számonkérést is...
És igen, én foglalom őket. Sőt csinálom is, ahogy időm engedi, noha a Forgotten Realms jövője sajnos bizonytalan, mert a Delta Vision kiadó fontolgatja a magyar kiadást belőle. Mindazonáltal, ha mégsem jelenne meg magyarul, akkor biztosan meg fogom csinálni azt is.
"When the battle is through, only the strong will survive."

Nem elérhető keildavid

• HZs imádó
  • *
Fantasy képregények
« Válasz #1343 Dátum: 2009. Április 26., 18:00:04 »
A Dragonlance Krónikák képregény nagyon érdekes,fantasztikus!5 csillagos remek munka tőled Aldarion!Köszönöm ennek a befejező résznek a honosítását!Ami a folytatást illeti!Téli éj sárkányairól csak annyit mondanék,hogy a folytatást nem most várom,még lesz rá időd bőven!Talán pár hónap múlva jöhet a folytatás!De persze bármi lehetséges,talán a jövő hónapba is lehet!Azt nem lehet előre megtudni!Szóval sok sikert kívánok neked Aldarion!Megnéztem a foglalási listát,ha jól látom a Dragonlance és a Forgotten Realms minden sorozatát lefoglaltad!HŰHA!Ez aztán érdekes!Akkor ez azt jelenti,hogy azokat te fogod honosítani?
« Utoljára szerkesztve: 2009. Április 26., 18:21:17 írta keildavid »
Egy mindenkiért, mindenki egyért.

Nem elérhető zozi56

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
    • HálóZsák
Fantasy képregények
« Válasz #1342 Dátum: 2009. Április 26., 16:06:21 »
[!--fonto:Impact--][span style=\"font-family: Impact;\"][!--/fonto--][!--sizeo:7--][span style=\"font-size: 36pt; line-height: 100%;\"][!--/sizeo--]Frissültünk![/size][/font]
[a href=\"http://halozsak.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=1540&catid=15&Itemid=1\" target=\"_blank\"]Sárkánydárda - Az őszi alkony sárkányai 08 (befejező rész)[/a]

"I'm so meta, even this acronym"

Nem elérhető Asys

• Apokalipszis lovasa
  • HZs imádó
  • *
Fantasy képregények
« Válasz #1341 Dátum: 2009. Április 26., 13:37:59 »
Talgabynak és Kendrának (én is) köszönöm a Street Fighter v.1. 8.-adik számát!    
Továbbra is humoros és akciódús a story!  
Minden ilyen (illetve ehhez hasonló) típusú comicsba,valamint számítógépes játékba kell egy ilyen iskoláslány,mint Sakura;gyakorlatilag kihagyhatatlan!  
Lásd. még a Tekkent is!Tipikus japán mentalitás...

Nem elérhető grey gargoyle

• Spawn
Fantasy képregények
« Válasz #1340 Dátum: 2009. Április 24., 12:50:20 »
Nekem leginkább a végén lévő miniszoknyás harc mozgatta meg a fantáziám, de úgy látom Sakura direkt ilyenre kitalált karakter a kis perverz japánoknak.  Ha jobban meg lett volna rajzolva egész jó lett volna. De azért a 22. oldalon lévő egész alakos Sakura kép így is egész jó.
"-Mi vagyunk az alapbázis.
-A rejtély misztériummá vált."

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
    • http://halozsak.tlof.hu
Fantasy képregények
« Válasz #1339 Dátum: 2009. Április 24., 12:50:15 »
Igen, jól látod, a szerdától szombatig tartó szakasz fel van osztva hármunk között, a többi három napra jut minden más. Az meg, hogy ki írja a hírt... hát, logikus, hogy aki honosította, ismeri a legjobban a képregényt.
"You could say that I believe in humanity... the power of the human spirit. It can be the most amazing force imaginable." - Lord Raiden

Nem elérhető keildavid

• HZs imádó
  • *
Fantasy képregények
« Válasz #1338 Dátum: 2009. Április 24., 12:12:36 »
Ez aztán nagyon érdekes!Ez a Street Fighter képregény nagyon érdekes,sok benne a közjáték,rejtély,bunyó és egy-két oldalnyi viccet is tartalmaz!(pl.Sakura aki írt egy levelet a legjobb barátnőjének Kei-nek és a végén Kei nagyon mérges lett miután elolvasta a levelet.Az aztán tényleg vicces!)Köszönöm talgaby és Kendra a fordítást és a frissítést!Sok sikert kívánok nektek!A folytatást úgy egy-két hónap múlva várom!
Azonkívül van egy-két más véleményem is a napifrissítés kapcsán:ha jól láttam,ti mindannyian meghatároztátok melyik napon kinek a honosított képregénye(i) kerül(nek) fel!Pl.szerdán dr samson lefordított képregénye(i) lesz(nek) kirakva!Továbbá csütörtökön elwoodé(Transformers képregény(ek) ahogy ezt megszokhattuk)!Pénteken és szombaton talgaby munká(i) lesz(nek) kirakva!Hétfőn,kedden és vasárnap felváltva!
Tehát lehetséges ez,hogy így meghatároztátok,hogy kinek a munká(i) lesz(nek) kirakva?Ezt azért kérdezem,mert mindig ugyanazon a napon ugyanaz a név van oda írva aki honosított egy adott képregény(eket)!
Végezetül:ez a napi frissítés úgy néz ki jól halad nálatok!Ma ez a 25.napi frissítés,kimaradás nélkül!Ez nagyon érdekes!Ebben a hónapban úgy látszik mindegyik napon ki lesz rakva egy-két képregény!Bár itt a régies HálóZsákon  nem volt még ilyen frissítés,hogy egy hónap mindegyik napján majdnem felkerült egy két képregény!
« Utoljára szerkesztve: 2009. Április 25., 19:52:04 írta keildavid »

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Fantasy képregények
« Válasz #1337 Dátum: 2009. Április 24., 11:48:55 »
Frissültünk!
Street Fighter v1 08
"You could say that I believe in humanity... the power of the human spirit. It can be the most amazing force imaginable." - Lord Raiden

Nem elérhető SithLord

• Star Wars Őrült
  • HZs imádó
  • *
Fantasy képregények
« Válasz #1336 Dátum: 2009. Április 22., 08:16:09 »
Üdv!Köszi a Dark 48 01-t talgaby,beigli69!    
Érdekes,újszerű történet volt,nekem tetszett!Kiváncsi vagyok,hogy mihez kezd ennyi harcedzett,gyönyörű commandós leány a megtalált férfival?   Várom a folytatást!
Az ERŐ legyen veletek!!!

Nem elérhető keildavid

• HZs imádó
  • *
Fantasy képregények
« Válasz #1335 Dátum: 2009. Április 20., 17:16:57 »
Jut eszembe,a Warlands mellett ott van a Shidima!Azt nem tervezitek folytatni?Úgy tudom még két rész volna hátra!A Warlandsról,ha jól láttam a coverbrowser.com-on,hogy ez a sorozat 12 részes(?)!Maradt még így ezekszerint 5 rész!Tehát ezeket még tervezed tovább folytatni Recsi,talán a távoli jövőben?
« Utoljára szerkesztve: 2009. Április 20., 17:59:41 írta keildavid »

Nem elérhető Recsi

• Fejvadász
  • HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
    • Hálózsák
Fantasy képregények
« Válasz #1334 Dátum: 2009. Április 20., 17:08:19 »
A Warlands folytatódni fog, erre Jedi becsszavamat adom .
Vesszen a Birodalom!

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Fantasy képregények
« Válasz #1333 Dátum: 2009. Április 20., 16:35:28 »
A Warlands egy elég kivételes dolog volt igazság szerint. A lista attól még mindig a legbiztosabb forrás. Aztán legfeljebb becsúszik pár ilyen meglepetés.

Nem elérhető keildavid

• HZs imádó
  • *
Fantasy képregények
« Válasz #1332 Dátum: 2009. Április 20., 15:47:51 »
Igen láttam a Foglalási listát!De pl.a Warlands képregény nem szerepel a listán,és mégis megjelent!Tehát ezért érdekelt engem ez a téma!Köszönöm talgaby,így most már érthető,hogy mi a helyzet ezekkel!És neked is köszönöm dr samson,hogy "a ComixArt-os örökségből senki ne számítson nagyon folytatásokra"figyelmeztető üzeneted!
« Utoljára szerkesztve: 2009. Április 20., 17:19:19 írta keildavid »

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Fantasy képregények
« Válasz #1331 Dátum: 2009. Április 20., 15:15:44 »
A felsoroltakból:
A Nekromanta jó kérdés, mert abból készült több rész, de chi eltűnt, nem tudom, mi lett azokkal a verziókkal. Talán csak borító kellett volna rájuk. Az nagy kérdőjel.
A Magdaléna/Vampirella egy egyrészes volt. A Magdaléna saját minijéből a CXA sose tett ki egy részt se.
A Rex Mundi totálisan befuccsolt másodszorra is. Azt ne várd.
A Rémálom az Elm utcábanból is az egy egyrészes, szóval ott nincs szakadás.
A Péntek 13-at a fene se tudja, de vannak hasonló irányú tervek az oldalon, ezt tudom.
A Dark Daysből egy rész volna még, de eddig igazság szerint nem láttuk értelmét kirakni.
A Requiemre van még esély, hogy folytatódjon.
A Slainé-re határozottan jó esély van, hogy folytatódjon.
A killer7 a negyedik résznél abbamaradt. Érdekes módon a négyet együtt kiadták egy tpb-ben, de hidd el, nincs vége. Ezért nem is erőltettük.
Az Idő kerekéből meg volna még talán három vagy négy rész, de a nyolc részesre tervezett sorozat felénél a kiadója megszűnt létezni (sőt, lassan a neten még nyomát is alig lehet találni, hogy ez a képregény valaha létezett). Úgyhogy szintén lelőttük, mert képtelenség lenne befejezni. Én mondjuk személy szerint a levétetése mellett voltam a killer7-nel egyetemben.

Összességében... A főoldalon van egy olyan link jobb oldalt, hogy Foglalási lista. Ha találsz egy félbemaradt sorozatot, nézd meg ezt a listát. Ha nem találod ott a képregényt, akkor ez azt jelenti, hogy nem fogjuk folytatni, félbemaradt, lezárt, stb. Ha ott van a címe, akkor még van esély a folytatására, vagy legalábbis még él a remény bennünk rá. Könnyebb, mintha végig akarnál menni mind a néhány száz címünkön egyesével a fórumon.

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
Fantasy képregények
« Válasz #1330 Dátum: 2009. Április 20., 13:39:08 »
A második rész talán hamarosan olvasható lesz, de hogy azután folytatás mikor jön a Camelothoz az már jó kérdés, mivel a fordítója eléggé el van foglalva.
Everybody wanna go to heaven, but nobody wanna die.

Nem elérhető keildavid

• HZs imádó
  • *
Fantasy képregények
« Válasz #1329 Dátum: 2009. Április 20., 13:33:11 »
Egy valamit kihagytam:a foglalási listán,ha jól láttam a Camelot 3000 #1-#12 szerepel a terveitekben!Ezek szerint ezt a minisorozatot tervezitek honosítani?Talán majd néhány hónap múlva lesz ennek is folytatása?
« Utoljára szerkesztve: 2009. Április 20., 13:33:34 írta keildavid »

Nem elérhető Zerit

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
Fantasy képregények
« Válasz #1328 Dátum: 2009. Április 20., 13:27:28 »
A sötét víz kalózai - 6 reszes mini (befejezve), anno a retro-hetre keszult (a mini), letezik ugyan 3 resz folytatas, de erre nem szerzodtettem le, hogy Micho odabiggyesztette azt a mondatot a kepregeny vegere, az mar nem az en dolgom
ITT viszont elolvashatod, angolul illetve sok-sok infohoz es extrahoz juthatsz a rajzfilmmel kapcsolatban
gyengéd barbár

Nem elérhető dr samson

• Csillagflotta Admirális
  • HZs-megszállott
  • *
Fantasy képregények
« Válasz #1327 Dátum: 2009. Április 20., 13:14:51 »
Huh, na most őszinte leszek: a ComixArt-os örökségből senki ne számítson nagyon folytatásokra, mert sajna nincs olyan tagunk, aki érdeklődne irántuk...

Nem elérhető keildavid

• HZs imádó
  • *
Fantasy képregények
« Válasz #1326 Dátum: 2009. Április 20., 11:37:04 »
A Warlandsról úgy tudom az a Comixart örökségből való!Én úgy tudtam sok sorozatnak nem jelent meg a folytatása,mint pl.a Becstelen#0,#3,#4,a Bölcsek legendája,a Magdalena,a Fathom,a Síró ördög utolsó része,az Isteni kiváltság,a Shidima,a Gear Station(ideáig a Comixart örökségről),a Killer 7,az interjú egy vámpírral(mellesleg ha jól olvastam az impresszumba,ez egy 12 részes minisorozat!),továbba A nekromanta,Rex Mundi,Soul Reaver,a Rémálom az Elm utcában,a Péntek 13,a Dark Days,a Requiem,A sötét víz kalózai,Sláine és Az idő kereke!Nem ezzel rosszat mondani,de ezek közül nem lehet tudni hogy melyiküknek lesz folytatása!Mert némelyikük kérdéses,illetve lezárt,vagy befejezetlen ez a téma!
« Utoljára szerkesztve: 2009. Április 20., 11:38:53 írta keildavid »

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Fantasy képregények
« Válasz #1325 Dátum: 2009. Április 19., 11:20:10 »
Idézetet írta: StakDrone
A S48-cal volt még egy gondom. A főoldalról betöltve nem volt világos számomra, hogy melyik kategóriába soroltátok be.
Ööö... a hírben ez áll:
"Lesz itt lövöldözés, bunyó, lövöldözés... szóval minden, ami egy akcióképregénybe kell."
Ezzel próbáltam finoman és egyértelműen utalni, hova került. A "dark"-tól ez nagyon messze van.

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
Fantasy képregények
« Válasz #1324 Dátum: 2009. Április 19., 11:15:04 »
Idézetet írta: dr samson
Fogd fel úgy, mint egy kis testmozgást, hogy pár kattintással többet kell csinálnod.
A másik fele, hogy évek óta így van a HálóZsákon a képregények elérése, és eddig soha senkinek nem volt baja vele.
Everybody wanna go to heaven, but nobody wanna die.

Nem elérhető dr samson

• Csillagflotta Admirális
  • HZs-megszállott
  • *
Fantasy képregények
« Válasz #1323 Dátum: 2009. Április 19., 10:21:08 »
Idézet
Esetleg kooperárhatnátok velük, és fordíthatnátok ti is, mert ahogy látom lassan megy.
Nos, kooperálok én velük elég sokat, csak nem ilyen témában. Ez az ő projectjük, nem szólunk mi ebbe bele. És miért menne lassan? Tudtommal havi egy rész megy ki belőle náluk, eredetileg sem jelent az meg gyakrabban.  

Idézet
Tényleg jó lenne, ha végre vissza lehetne vezetni a főoldalról benyíló képregényeket a kategóriákba, mert ez így gáz.
Ha jól emlékszem, eddig te vagy az egyetlen, aki emiatt panaszkodik. Másik párszáz embernek jó úgy, ahogy van, szóval szerintem nem nagyon lesz variálva. Egyelőre biztos nem. Fogd fel úgy, mint egy kis testmozgást, hogy pár kattintással többet kell csinálnod.  

Nem elérhető StakDrone

• Sólyomszem
  • *
Fantasy képregények
« Válasz #1322 Dátum: 2009. Április 19., 07:28:50 »
Sötét 48:
Hát ez tényleg elég sötét...
A rajzok egész jók (8/10), bár lehetnének jobbak a színek, mert ez a transzformerszes csillivilli színvilág nemigazán illik a sztori hangulatához.
A történet viszont csapnivaló (0.00001/10). Technikailag is értelmetlen, abszolúte sablonos a 986ezredik rókabőr a zombi témáról. És süt belőle a " szegény amerika megint megkapta, de őt nem törheti meg senki, mert a végén úgyis mi leszünk a hősök, bezzeg a gonosz terroristák" vonulat, ami számomra gyomorforgató.
A fordítás és beírás ahogy kell profi, azt nem is méltatnám.

Ha már jó - tényleg jó, és nem rókabőrös - zombi sztorit akar valaki olvasgatni, akkor keresse elő a "The Walking Dead" című képregényt, ami tényleg üt, eredeti, nem sablonos, és olyan sztorija van, hogy összecsinálja bárki magát a gyönyörűségtől. Valamelyik képregényes oldalon fordítják magyarra is, de még csak 7 rész készült el. Elég hibásan "Élőholtak"-nak fordítva a címet. (aki végigolvasta mind az 59 részt, az tudja miért írom ezt)

A S48-cal volt még egy gondom. A főoldalról betöltve nem volt világos számomra, hogy melyik kategóriába soroltátok be. Kerestem a Hálódarkon, nem volt. Kerestem az egyéb gondolatébresztőben, nem volt. Kerestem a sci-fiben: ott sem volt. Aztán láttam, hogy van egy "Akció" kategória is (bakker melyik képregény nem akció???)...
Tényleg jó lenne, ha végre vissza lehetne vezetni a főoldalról benyíló képregényeket a kategóriákba, mert ez így gáz.

+++

Ja igen: a New Generations Comix fordítja a The Walking Dead-et. Köszönet érte nekik...
Esetleg kooperárhatnátok velük, és fordíthatnátok ti is, mert ahogy látom lassan megy. Egyébként a fent említett alkotás egyértelműen Hálódarkos kategória.
« Utoljára szerkesztve: 2009. Április 19., 11:34:30 írta Sepi »

"Az emberi ostobaság és a világegyetem végtelen. Az utóbbiban nem vagyok biztos..."

Nem elérhető Galamb

• Csak egy madár
  • HZs imádó
  • *
Fantasy képregények
« Válasz #1321 Dátum: 2009. Április 18., 10:17:29 »
Köszi a reagálást.
Idézet
de ez valamiért elsikkadt
Kár, pedig izgalmas új megközelítése ez a zombi témának.
Mindegy, reménykedni lehet, hátha egyszer újra előveszik.
« Utoljára szerkesztve: 2009. Április 18., 10:17:50 írta galamb »
"MM MMMMM MMMDMMM!"

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Fantasy képregények
« Válasz #1320 Dátum: 2009. Április 18., 09:40:51 »
Idézetet írta: galamb
azt mondjuk megjegyezném, King Bangor-i, nem Mangor-i, de lehet, hogy ez eredetileg is le lett gépelve)
Valószínűleg én gépeltem el. Elég régi igazság szerint ez a fordítás, még a borítója is, csak annyi kavar volt vele, hogy most, az új oldalon, az új frissítési rendszerben tudtam végre neki értelmesen helyet találni.
Anthem valójában annyival nem öregebb mint a többiek, pár évről van szó, csak a fiatalabbak szeretik ugratni a korával. A második részben látszik majd, hogy a rajzoló tud azért idősebb embereket is rajzolni.
És nem, a befejező rész se lesz sokkal összetettebb. Ez eredetileg egy felvezető mini lett volna egy sorozathoz (vagyis inkább egy minikből álló történetfolyamhoz, nem tudom, ebben a számban írja-e az író, de ő a Bloodrayne-képregények elkövetője, és gondolom, hasonló rendszert akart), de ez valamiért elsikkadt. Ennek ellenére szerintem egy pofás akciósztori, egész kellemes beszólásokkal és tetszetős képekkel, így nagyon örülök, hogyí végre megjelentethettük.

Nem elérhető Aldarion

• Kilencedik osztag, Hídégetők
  • HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
Fantasy képregények
« Válasz #1319 Dátum: 2009. Április 17., 18:56:29 »
Idézetet írta: beigli69
na akkor Warhammer a Háború műhelye:

Nagyon jó kis többszálra szakított, majd ismét összefonódó cselekménnyel rendelkező története kaptunk 5 részre bontva. Gratula Aldarion remek fordítás és beírás. Nagyon teszik a Birodalmi emberek - teuton lovagok (németes nevek) és a törpe - viking párhuzam (bevallom nem voltak sima warhammer előismereteim, csak szörnyügyileg egy kevés)
A vége pettyet nem tetszik, de ha jól tudom, akkor a későbbiekben majd kiderül egy-két dolog
Nos, igen. A Warhammerről mindenek előtt azt kell tudni, hogy nem egy fiktív háttér világon játszódik, hanem az általunk ismert Föld, azon belül is Európa kapott fiktív középkori történelmet. Jól látod a párhuzamot, hisz a sokat emlegetett Birodalom voltaképp egy alternatív Német-római császárszág, tehát ne csodálkozz a Teutonokon se.

És igen, a Tűzhalálra ítélve sok kérdésre választ ad majd, a 3. fejezetből például kiderül a Háború Műhelyét záró ütközet végkimenetele is.

Ja, és még valami: a 3. kötetben, a Crown of Destructionben majd lesz egy Skavenek által rajzolt térkép a Birodalomról. A rajta szereplő kommentek nagyon készek, és történetileg is rendkívül korrektek. De majd meglátod. Hamarosan.

Ja, és ha már itt tartunk, neked meg gratula a grafikai munkákért.
« Utoljára szerkesztve: 2009. Április 17., 19:16:13 írta Aldarion »
"When the battle is through, only the strong will survive."

Nem elérhető Galamb

• Csak egy madár
  • HZs imádó
  • *
Fantasy képregények
« Válasz #1318 Dátum: 2009. Április 17., 16:50:17 »
Kösz szépen! Érdekes sztori, bár nekem így kissé rövidnek, összecsapotnak tűnik, vagy a 2. rész hosszabb lesz? De igaza van az írónak, van még benne potenciál. Az elején meg a mondat, miszerint eljött a világvége pontosabban az USA. vége, elég undorítóra sikerült, hacsak nem O'connell irónikus akart lenni.
 A rajzok is jók, bár nem ártott volna, ha Athem arca tükrözi is, hogy idősebb a többieknél. Nagyon egykorúnak a tűntek szwsz a lányok az illusztráció alapján.
 A honosítás is jó volt, (azt mondjuk megjegyezném, King Bangor-i, nem Mangor-i, de lehet, hogy ez eredetileg is le lett gépelve)    
"MM MMMMM MMMDMMM!"

Nem elérhető beigli69

• HálóZsák tag
  • Predátor
  • *
Fantasy képregények
« Válasz #1317 Dátum: 2009. Április 17., 15:59:40 »
Köszi Talgaby hogy végre kikerült a Sötété 48  
Remek történet, remek rajzok, és legfőképp kitűnő fordítás... kár hogy eddig csak 2 rész jött ki... í8és kár hogy senki sem cdsinált még belőle játékot