Szerző Téma: Fantasy képregények  (Megtekintve 442543 alkalommal)

0 Felhasználó és 4 vendég van a témában

Nem elérhető Cajun

• Indiana Jones
  • *
Fantasy képregények
« Válasz #896 Dátum: 2008. Július 06., 21:48:49 »
Részemről benne volnék bármiben, de mivel bokros teendőim (VOLT feszt, miegyéb...) miatt még a Skwadront se fejeztem be, nem ígérek semmit...

Nem elérhető Recsi

• Fejvadász
  • HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
  • Nem: Férfi
    • Hálózsák
Fantasy képregények
« Válasz #895 Dátum: 2008. Június 30., 14:48:21 »
Idézetet írta: Cajun
Idézetet írta: Gabe
Gabe: Nemsokára nekikezdek a Skwadron renberakásának, nem tudom még, hogy lesz rá időm, de igyekszem (viszont ha szabad leszek, akkor vállalnék mást is, mondjuk még 1-2 gyűjteményes Warhammert, esetleg ha valaki meg tudná szerezni a Fall Of Cthulhu sorozatot...  san=0).
Oké, várom  
Huh, Warhammer vonalon most már Recsit is bele kellene vonni a további tervezgetésbe. Mindenesetre olyasmit kellene találni, ami a Monthlykban nem ment le, és ha lehet, akkor 40k-s. Recsi, valami javaslat?
Blixxxa utólagos engedelmével - mert ő ám a fővórhemör-maszta - felajánlom fordításra a teljes monthly készletet. Ha jól emlékszem 2 szám hiányzik, de az is a végéből, szal, ha valaki (Cajun?) fordítani akar WH-t vagy 40K-t, szóljon, hogy melyik történetet, és felteszem a FTP-re. Én elsősorban a Montly sorban megjelentetésének a híve vagyok, de ha valaki egy TPB-t akar kitenni legyen, de azzal a feltétellel, hogy amint odaér a Monthly sorozat, levesszük a TPB-t, és a betesszük feldarabolva. (Persze ez csak ajánlás, nem akarok törvényeket hozni  )
A Boom studio cuccai szintén megvannak, ha nem érzitek túl újnak, mehet az is, scant tudok adni. Legjobban azonban annak örülnék, ha folytatódna a WH Monthly. Ha valakit érdekel a világ, arra kérem, először ott nézzen körül, hátha valami megtetszik neki (azt hiszem a #5 volt az utolsó, ami kijött nálunk), a maradékot meg max. bevállalom én, bár WH-t nem sokat olvastam, inkább WH40K-t.
« Utoljára szerkesztve: 2008. Június 30., 14:50:41 írta recsi »
Vesszen a Birodalom!

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
Fantasy képregények
« Válasz #894 Dátum: 2008. Június 29., 21:40:24 »
Everybody wanna go to heaven, but nobody wanna die.

Nem elérhető Cajun

• Indiana Jones
  • *
Fantasy képregények
« Válasz #893 Dátum: 2008. Június 22., 11:38:20 »
Gabe: Nemsokára nekikezdek a Skwadron renberakásának, nem tudom még, hogy lesz rá időm, de igyekszem (viszont ha szabad leszek, akkor vállalnék mást is, mondjuk még 1-2 gyűjteményes Warhammert, esetleg ha valaki meg tudná szerezni a Fall Of Cthulhu sorozatot...  san=0).

Oké, várom  
Huh, Warhammer vonalon most már Recsit is bele kellene vonni a további tervezgetésbe. Mindenesetre olyasmit kellene találni, ami a Monthlykban nem ment le, és ha lehet, akkor 40k-s. Recsi, valami javaslat?

Fall of Cthullhu: http://thepiratebay.org/tor/3996748/Fall_of_Cthulhu_0-9
Van pár seeder is, szóval jönnie kell.

Ha nem volna torrent kliens a gépeden (munkahely, vagy ilyesmi miatt), akkor ezt olvasd el: katt

Megjegyzés: lassan már az oprendszer is a böngészőből fog futni...  

Tyűjaj, hát a torrent az absz kilőve, de majd valami ismerősnél lehúzom a cuccot. Most álltam neki a maradék fejezeteknek, de heveny másnaposságall kissé nehezebb, mint gondoltam    
A további WH40K dolgok közül én mondjuk a Blood and Thunder-t javasolnám, az még friss és ropogós, Monthlyban pedig nem jött le, mivel a Boom! Studios csinálta. (Ez is orkos sztori amúgy  )

Nem elérhető morgena

• Garfield
  • **
Fantasy képregények
« Válasz #892 Dátum: 2008. Június 21., 14:35:33 »
Örülök neki, akkor lesz még egy sorozat, amit olvashatok.

Nem elérhető Aldarion

• Kilencedik osztag, Hídégetők
  • HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
Fantasy képregények
« Válasz #891 Dátum: 2008. Június 20., 23:49:54 »
A válaszom igen. Épp két hete jelent meg a Tavaszi hajnal sárkányainak záró fejezete. Ugyan még nem a közeljövőben jutunk odáig, de nem fogunk megállni az első kötet feldolgozó sorozat végénél. Így tehát kitartás, és jön majd a folytatás. Méghozzá hamarosan.
"When the battle is through, only the strong will survive."

Nem elérhető morgena

• Garfield
  • **
Fantasy képregények
« Válasz #890 Dátum: 2008. Június 20., 22:41:43 »
Pont a napokban láttam a Dragonlance rajzfilm mozit, ugye pont ugyanezt a történetet öleli fel. A kérdésem annyi lenne, hogy a képregényt tovább is megcsinálták, mint a filmet? :O
Azt tudom, hogy regény az alapja, de perpill ahhoz most nincs kedvem, viszont a sztori érdekelne.

Nem elérhető SithLord

• Star Wars Őrült
  • HZs imádó
  • *
Fantasy képregények
« Válasz #889 Dátum: 2008. Június 19., 09:37:11 »
Üdv! Köszi az új részt Aldarion,Troll!    Mivel rajzfilmen láttam már korábban,ezért nagyjából ismerem a történet menetét,de azért jó volt viszont olvasni,így azért szebb és jobban tetszik,mint a rajzfilm változat!
Az ERŐ legyen veled,Aldarion!!!

Nem elérhető Gabe

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
Fantasy képregények
« Válasz #888 Dátum: 2008. Június 19., 08:36:46 »

Oké, várom

Fall of Cthullhu: http://thepiratebay.org/tor/3996748/Fall_of_Cthulhu_0-9
Van pár seeder is, szóval jönnie kell.

Ha nem volna torrent kliens a gépeden (munkahely, vagy ilyesmi miatt), akkor ezt olvasd el: katt

Megjegyzés: lassan már az oprendszer is a böngészőből fog futni...  

Nem elérhető Aldarion

• Kilencedik osztag, Hídégetők
  • HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
Fantasy képregények
« Válasz #887 Dátum: 2008. Június 18., 20:16:37 »
Igen, az valóban jó jelenet, "Éjfél" kiáltja és Tanisra sötétség borul...

Higgy nekem, jól mutat, de hamarosan megláthatod. Remélhetőleg most már nem lesz több ilyen technikai csúszás...
"When the battle is through, only the strong will survive."

Nem elérhető Gorgonita

• HZs imádó
  • *
Fantasy képregények
« Válasz #886 Dátum: 2008. Június 18., 20:06:56 »
Ez a rész is tetszett. A hangulata és Kova hangulat törő poénja egyaránt. Az egyik kedvenc Dragonlance jelenetem, amikor a négy harcos (Zúgószél, Tanis, Sturm és Caramon) egyszerre támad Verminaard-ra. Ami ugye nem kissé tápolja a hadúr színrelépési faktorát. Kíváncsin várom, ez hogy mutat majd a képregényben.
« Utoljára szerkesztve: 2008. Június 18., 20:08:39 írta Gorgonita »

Nem elérhető Cajun

• Indiana Jones
  • *
Fantasy képregények
« Válasz #885 Dátum: 2008. Június 18., 17:53:31 »

Nem elérhető Troll

• HálóZsák tag
  • Vader nagyúr
  • *
Fantasy képregények
« Válasz #884 Dátum: 2008. Június 17., 15:17:56 »
[!--fonto:Impact--][span style=\"font-family: Impact;\"][!--/fonto--][!--sizeo:7--][span style=\"font-size: 36pt; line-height: 100%;\"][!--/sizeo--]Frissültünk![/size][/font]
Dragonlance Krónikák - Az őszi alkony sárkányai #6

Nem elérhető trougal

• Sólyomszem
  • *
Fantasy képregények
« Válasz #883 Dátum: 2008. Június 12., 19:02:10 »
Örülök , hogy megjelent egy ízig-vérig belevaló fantasy történet . Bár nem egy könnyed darab , fatasztikusan látványos . Bisley munkáit nagyon kedvelem . Már az első rész után nagyon megragadott ez a kelta mítoszokba ágyazott sztori .

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
    • http://halozsak.tlof.hu
Fantasy képregények
« Válasz #882 Dátum: 2008. Június 12., 12:33:15 »
Hát, havonta biztos nem. De azért remélhetőleg gyorsabban lemegy majd, mint a Born egy másik oldalon...
"You could say that I believe in humanity... the power of the human spirit. It can be the most amazing force imaginable." - Lord Raiden

Nem elérhető SithLord

• Star Wars Őrült
  • HZs imádó
  • *
Fantasy képregények
« Válasz #881 Dátum: 2008. Június 12., 12:01:29 »
Üdv! Elwood , Blixxa csak gratulálni tudok,ebbe a képregénybe most nagyon belenyúltatok!    Fantasztikusan jó a hangulata,a grafika is meseszép,nekem nagyon bejön és tetszik!Remélem havonta frissülni fog,nagyon várom!!!  
Az ERŐ legyen veletek!!!

Nem elérhető elwood

• HálóZsák tag
  • Optimus Prime
  • *
Fantasy képregények
« Válasz #880 Dátum: 2008. Június 12., 09:23:39 »
Valószínűleg senki sem innen fogja megtudni, de a miheztartás végett megjegyezzük, hogy a híroldal első képén az a jóképű, fess úriember nem Sláine, hanem Balor, a gonosz szemű.
« Utoljára szerkesztve: 2008. Június 12., 09:24:05 írta elwood »
"It's 106 miles to Chicago, we got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark and we're wearing sunglasses."

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
Fantasy képregények
« Válasz #879 Dátum: 2008. Június 12., 08:57:53 »
Everybody wanna go to heaven, but nobody wanna die.

Nem elérhető Recsi

• Fejvadász
  • HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
    • Hálózsák
Fantasy képregények
« Válasz #878 Dátum: 2008. Május 23., 00:53:50 »
Recsi: szerintem a whm-eket kell erőltetni, de úgy vagyok vele, hogy tegyük ki ezt (TPB), és ha a whm-ekkel elérünk odáig, akkor ez lekerül/"bedaraboljuk" az újságba.
(egyébként nem vagyok benne biztos, hogy ez a deff skvadron lement-e a monthlykban   )
Utánanéztem, és tényleg nem találom,
Jöjjön mielőbb, én már nagyon várom.
Egyébként még a 66,71,80,82-es szám hiányzik, nincs meg valakinek véletlenül?
Már csak a 66 és 71 hiányzik. Valaki?
« Utoljára szerkesztve: 2008. Június 01., 22:26:09 írta recsi »
Vesszen a Birodalom!

Nem elérhető vampyre

• Donald kacsa
  • *
Fantasy képregények
« Válasz #877 Dátum: 2008. Május 14., 20:18:12 »
A horror szekció kissé kevés képregényből áll(kivéve Tarot   )
De ettől függetlenül csúcs a honlap! Sok energiát kívánok a fordításhoz!  

Nem elérhető Gabe

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
Fantasy képregények
« Válasz #876 Dátum: 2008. Május 08., 23:57:47 »
Cajun: annyira komoly lett a fordításod, hogy mindenképpen megvárom, hogy te fejezd be  

Recsi: szerintem a whm-eket kell erőltetni, de úgy vagyok vele, hogy tegyük ki ezt (TPB), és ha a whm-ekkel elérünk odáig, akkor ez lekerül/"bedaraboljuk" az újságba. De azért valljuk meg, hogy ezek a sztorik egyben nagyobbat ütnek, mint a whm-stílusú kb 4 oldal/rész adagolással. Én amondó vagyok, hogyha lehet, akkor egyben tárjuk az olvasók elé a történeteket. A whm féle 4oldalas adagolás sem rossz alapvetően, csak az kéne, hogy gyorsuljon a megjelenése nálunk. (szar dolog ám pl a Titánra várni, mert kurva jó sztori, de ez a "lassúság" sokat elvesz belőle  )  Persze honosítoként nem fogok a gyorsításért ugatni, mert tudom, hogy ez mennyi energiát kíván. De ha egyszer kint lesz az összes, vagy legalábbis nagyon sok whm, akkor már senki sem fogja bánni a tpb-k hiányát.

(egyébként nem vagyok benne biztos, hogy ez a deff skvadron lement-e a monthlykban   )

Nem elérhető Cajun

• Indiana Jones
  • *
Fantasy képregények
« Válasz #875 Dátum: 2008. Május 07., 14:10:22 »
van fönn (Na!  )

Nem elérhető Cajun

• Indiana Jones
  • *
Fantasy képregények
« Válasz #874 Dátum: 2008. Május 07., 14:08:25 »
Idézetet írta: recsi
Ahoj!
Jelentem kész a Deff Squadron fordítása (bár még csiszolni kell rajta itt-ott, tekintve, hogy ez az első ilyen jellegű cucc, amit csináltam; ha nem gond, akkor kotlok még rajta pár napot)!  
Bocs, hogy ilyen sokára jelentekezem, de iszonyat sokminden egyéb dolgom volt.
Ha valaki ad egy e-mail címet, akkor max 3 nap múlva tudom küldeni.
Köszi!
Csak kérdem, hogy akkor most WH Monthlyvagy TPB-k?
Mert előbb-utóbb el kell dönteni, hogy ugyanaz ne legyen kint két verzióban.
Blixxxa: ha írnál egy listát, hogy mi az, ami le van fordítva a Monthlykból, megköszönném, lehet, hogy én is besegítek a fordításba, meg talán másnak is könnyebb, ha tudja, honnan kell felvennie a fonalat.

Üdv!
A helyzet az, hogy fogalmam sincs, hogy konkrétan a Skwadron lejött-e már Monthlyban, de nekem az az álláspontom, hogy mehet a Monthly nyugodtan párhuzamosan a többivel, mert egy csomó cucc van, amit ott lehoznak, a gyűjteményes kiadványokban pedig nem (és fordítva). Plusz amilyen kevés Monthly fönn van (ha jól emlékszem, akkor 5), szerintem tök mindegy.

Gabe: Van egy kis gond. A további részeket csupán egy hónap múlva tudnám újragyártani, mert addig kíméletlenül be vagyok táblázva (vizsgák, meló... stb.). Ha akad más a fordításra, akkor inkább nyomja ő (ha végeztem, akkor viszont jelentkezem). Köszi a megértést!

Waaaaaaaaaaaaaaaagh!!!

Nem elérhető Blixxxa

• Batman
    • http://-
Fantasy képregények
« Válasz #873 Dátum: 2008. Május 07., 10:09:46 »
Blixxxa: ha írnál egy listát, hogy mi az, ami le van fordítva a Monthlykból, megköszönném, lehet, hogy én is besegítek a fordításba, meg talán másnak is könnyebb, ha tudja, honnan kell felvennie a fonalat.
[/quote]

Semmi... Ami kész volt, az fel is került. Csak a fordítom fogyott el... Sajnos.
THIS IS NOT THE END
[img]http://halozsak.tlof.hu/_mas/upload/blixxxa/BlxHZS.jpg" border="0" alt="IPB Image" /]

Nem elérhető Recsi

• Fejvadász
  • HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
    • Hálózsák
Fantasy képregények
« Válasz #872 Dátum: 2008. Május 07., 09:03:59 »
Ahoj!
Jelentem kész a Deff Squadron fordítása (bár még csiszolni kell rajta itt-ott, tekintve, hogy ez az első ilyen jellegű cucc, amit csináltam; ha nem gond, akkor kotlok még rajta pár napot)!  
Köszi!
Csak kérdem, hogy akkor most WH Monthlyvagy TPB-k?
Mert előbb-utóbb el kell dönteni, hogy ugyanaz ne legyen kint két verzióban.
« Utoljára szerkesztve: 2008. Május 07., 09:04:24 írta recsi »
Vesszen a Birodalom!

Nem elérhető Blixxxa

• Batman
Fantasy képregények
« Válasz #871 Dátum: 2008. Május 07., 06:15:52 »
A napokban az is elkészül. Lassan elkezdheted a harmadik rész fordítását.
THIS IS NOT THE END
[img]http://halozsak.tlof.hu/_mas/upload/blixxxa/BlxHZS.jpg" border="0" alt="IPB Image" /]

Nem elérhető exactlee

• Megtorló
Fantasy képregények
« Válasz #870 Dátum: 2008. Május 07., 00:47:40 »
a Camelot mehetne már, ha egyáltalán megvan még a fordításom.

Nem elérhető Blixxxa

• Batman
Fantasy képregények
« Válasz #869 Dátum: 2008. Május 06., 13:10:13 »
Na, ha má' itt vagyok... Menne a Warhammer minden gond nélkül, csak egy jó fordító kéne...
Ha valaki meri vállalni, az szóljon.
THIS IS NOT THE END

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
    • http://halozsak.tlof.hu
Fantasy képregények
« Válasz #868 Dátum: 2008. Április 30., 19:30:07 »
Mondjuk ezért jobb egy fokkal a fordítók helyzete... egy 13-25 kB-os szövegfile-t még könnyebb hatvan helyre elmenteni vagy egy ftp-szerverre feltölteni, elveszés megelőzésére...
"You could say that I believe in humanity... the power of the human spirit. It can be the most amazing force imaginable." - Lord Raiden

Nem elérhető Cajun

• Indiana Jones
  • *
Fantasy képregények
« Válasz #867 Dátum: 2008. Április 30., 16:33:43 »
Ahoj!
Köszi!

Helló! Ha elkészül  a szöveg, akkor jöhet nekem privát üzenetben. Köszi  

Gyűlölöm ezt a szájbavert Windowst... Valami miatt teljesen elszállt az egész szövegfájlom.  Meglátom, hogy mennyit tudok megmenteni belőle, ha sikerül helyrepofozni, akkor holnap küldöm.