HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Fantasy képregények
Galamb:
Kösz a Becsületbeli Ügy eddigi részeit! Birom az írek mentalitását, Cormac sem kivétel, tetszik a cinizmusa, meg az ír büszkesége (Az nagy volt, mikor beszólt Richardnak), és a történet is jó, :worship: :worship: :worship:.
Zerit:
Emlékeim szerint az Excalibur énekét a szórakoztató jellege miatt kedveltem meg. Bugyuta karakterek könnyed és mulatságos hangulatot keltettek. Mint minden Arleston képregény remek ötlettel rukkol elő, felkeltve az olvasó érdeklődését, majd néhány rész elteltével jól leülteti a sztorit és félbe is szakítja. Na, pontosan ez történt ezzel a sorozattal is, és ez az oka annak is egy életre elment a kedvem bármit is olvasni ettől a fickótól. Bár ez nem volt kizáró ok arra, hogy akkortájt lepasszoljuk a fordításra talgabynak. :)
Maga a középkori egyház ellenségként való feltüntetése mindenképp jó hecc, ám de különösebb miértet nem fogunk a képregényből kihámozni, azaz messze ez még a komolyságtól, de nem is ez a feladata. Elsősorban a szarkazmus működik benne a humor megalapozására, a kritikát messze megkerülve.
Ami pedig az „európai képregényeket” illeti, az egy elég tág halmaz...
Galamb:
Én is köszönöm!
Nem rajongok az európai képregényekért, de ennek megfogott a sztori leírása. Tetszett, tényleg jó volt a könnyed hangulat és a komoly téma vegyítése, viszont az meglepett, hogy kissé meseszerű rajzok mellett néhány véresebb panel is megjelent.
Usagi Yojimbo:
Köszi az Excalibur éneke című történetet! :worship: :worship: :worship:
Most olvastam először, és jobb időpontot nem is találhattatok volna a kirakására, mert épp tegnap este olvasgattam Camelot-ról és Avalon-ról. Laza hangulata ellenére kegyetlenül erősen érvel az egyház ellen, és hozzáteszem nem jogtalanul. Mindamellett magát az Excalibur legendáját, a Kerekasztal lovagjait és minden egyebet, ami ebbe a témába vág kritizál. Érdekes volt látni egy ilyen kissé groteszk történetet olyan rajzokkal, amik talán az Asterix és Obelix képregényekhez állnak a legközelebb.
SithLord:
Üdv! Köszi a Vörös Sonja Karom tpb-t,talgaby! :worship:
Nekem ez a történet is tetszett.Kár,hogy nem derült ki,hogy kicsoda teremtette Karomot.És ,ahogy olvastam itt lentebb már nem is fog kiderülni.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése