HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Fantasy képregények
SithLord:
Üdv! Köszi a Vörös Sonja v4 tpb 08. részeit,talgaby! :worship:
Ebben a Sonja történetben sem csalódtam.Végig izgalmas és lebilincselő volt.A grafika a szokásos kiváló minőség.Arra azért kíváncsi leszek,hogy ezek után Osinnak mi a szándéka Sonjával?Ugyanis ebben a tpbben tett egy félreérthetetlen megjegyzést a főhősnőkre nézve.
talgaby:
Nálunk biztos nem. Ez a mini egy új sorozatot vezetett volna fel vele a DC-él, de az kútba esett, az első sztori felét adták csak ki. A régi szériájáról meg szerintem még a szkenelők se hallottak.
Usagi Yojimbo:
Köszi a Vörös Sonja/Karom képregényért! :worship: :worship: :worship:
A rajzok megfelelő hangulatot nyújtottak, részletesek voltak és a stílusuk illett a történethez. Egyedül a vér megjelenítésével voltak problémáim, jól nézett ki, aprólékos munka volt, de valahogy kilógott a sorból. A történet nem volt túl bonyolult, éppen ezért nem számítottam az amúgy előre látható csattanóra amolyan átlagos Vörös Sonja sztori. Karom karakterével még találkozunk később?
Usagi Yojimbo:
Még a héten nekiállok az új Vörös Sonjának (a karmosnak), már csak a borító miatt is. Most mondjátok meg, csak szerintem van olyan szeme, mint Alex DeLarge-nak a Mechanikus narancsból?
PGergo:
Köszi szépen, megnézem náluk milyen WildStorm képregények vannak.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése