HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Fantasy képregények

<< < (8/426) > >>

SithLord:
Üdv! Köszi a Hét tolvaj című képregényt,talgaby,Kendra,Zerit! :worship: :worship: :worship:
Először is ez a részletgazdag grafika egyszerűen csodaszép volt.A történet is tetszett és valóban Ocean's Eleven beütésű az egész.

Blue S:
Mikor bemutatták a filmet pont ez volt egyik legnagyobb kritika vele kapcsolatban. Szerintem is sántít a dolog, de nem vagyok történész.

talgaby:
Ezt hol hallottad? Szaladin az európai történelemben a lovagias és méltó ellenfél kvázi archetípusa lett, ráadásul akkortájt az iszlám világ képviselte inkább a magasabb rendű kultúrát az európai sötétséggel szemben.

Blue S:
Becsületbeli ügy 04.

Nagyon örültem ennek a minisorozatnak. Howard minden munkája élményszámba megy, szerencsére a képregény adaptációk is elég magas színvonalat képviselnek. Az ír lovag kalandjait még nem olvastam, pedig már sok helyen tesznek rá utalást Howard könyveiben. Kornya Zsolt írta is a Delta Vision fórumán, hogy ki lesznek adva a történetei, de sajnos az író műveinek kiadása jelenleg szünetel.

Érdekes, hogy Szaladint itt is civilizált uralkodóként mutatják be, akárcsak a Mennyei Királyságban, pedig a történészek azt állítják, hogy nem volt az. Bár szerintem ennek ellentmond az Oroszlánszívűvel folytatott tárgyalásainak hangvétele.

Köszönet a honosításért!  :worship:

Galamb:
Köszi az újabb részt a Becsaületbeli Ügyből. Cormac hozza a formáját (valamelyik képen iszonyat zakkantan és vérszomjasan  néz az ellenfeleire), tetszik, hogy egy kemény mészáros, de azért tényleg tud valódi lovagként viselkedni pl. amikor odaadja a pajzsát.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése