HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Fantasy képregények

<< < (77/426) > >>

keildavid:
Ezer köszönet a Vörös Sonja képregényekért Talgaby és Galen! :worship: :worship:
Vörös Sonja 11-18. szám tpb: Kulan Gath először háttérbe maradt, ahogy minden egyes részben felvezetésre került. Sonja múltjáról viszont további dolgok derültek ki, hogy miért lett Vörös Sonja egy harcosnő.
A borítógalériába néhányakat felismerem. John Rominta Jr., Frank Cho és Jim Balent(Tarot képregénysorozat írója\rajzolója), akik rajzolták ezeket a borítókat.

Vörös Sonja - A fagyos puszták királynője: Nagy küzdelem volt már az elejétől kezdve. Bár érdekes módon nagyon gyorsan haladtak az események. Főleg a vége felén.
Frank Cho igaz, hogy ezt írta, de viszont az itt látható borítógalériába is rajzolt egy párat.

Sok sikert kívánok nektek a Vörös Sonja folytatáshoz! (Az egy jó ötlet, hogy bár egy évben egy-két alkalommal lesz Vörös Sonja képregény, de legalább egy kerek egész történet jön ki.)

Aldarion:
Hát ezek is vélemények... A történetnek a folytatását kicsivel lentebb már kifejtettem:

--- Idézetet írta: Aldarion - 2010. Május 23., 15:34:14 ---
--- Idézetet írta: Amondin - 2010. Május 23., 13:32:01 ---Két kérdésem lenne a történettel kapcsolatban. Az egyik, hogy van-e ennek folytatása?

--- Idézet vége ---
Nincs. Itt a vége, fuss el véle. Legalábbis képregényes formában. Egyébként ez a mini volt a Wrath of the Lich King című kiegészítő felvezetője, mert a nyitva hagyott szálakra (Darion sorsa, illetve a Cserbenhagyottak ragálya) abban adtak választ. A ragály elkészült és be is vetették, de a terjedését szinte rögtön meggátolta Alexstrasza és a Vörös fészek, tudniilik felperzselték a harcmezőt... Darion pedig az új Deathkight kaszt legfőbb képviselője lett, majd később ő is kitört valahogyan a Lidérckirály rabigájából, és felszabadította sorstársait is - ez tette lehetővé, hogy a halállovagot játszható kaszttá tegyék a WoW-ban.

--- Idézet vége ---
Csak ismételni tudom magam.

SithLord:
Üdv! Köszi a Hamvasztó befejező részét Aldarion,beigli69! :worship: :worship:
Nos,egyezem az előttem szolóval,kicsit logikátlan lett a vége,ahogy az ellenség megszerezte a Hamvasztót...A Hamvasztós sztorinak vége ugyan,de van ennek folytatása?Kíváncsi lennék rá!Az ERŐ legyen veletek!!! :hzs-darthvader:

zero08:
Üdv mindenkinek!

Annyian ajnározták már ezt a Warcraft Hamvasztót, hogy úgy gondolom én is hozzászólok a dologhoz.
Nem mindenkinek,illetve biztos sokaknak nem fog tetszeni amit írok, de ez a pozitív/negatív vélemények téma, és nem lehet mindenkinek pozitív véleménye.

Nos, ez a hamvasztó nekem eddig csak sekélyes volt, de ez a befejező rész meg egyenesen borzalmasan rossz lett. Eleve annak a vén száműzöttnek a visszaemlékezése szánalmas. Találkozott az orkkal, harcolni kezdtek, aztán az ork megmentette az életét, amikor is kiderült, hogy az ork csak egyedül akart lenni! Mi van? Ez aztán a fantáziadús,csak egyedül akart lenni. Ha meg harcoltak, ergo, egymás életére törtek (most az mindegy ki kezdte), akkor miért mentette meg? Persze, azért, mert nem minden ork gonosz, meg galád, és ezt valahogy bele kellett vinni a sztoriba. De így? Gagyi.

Aztán a végén a suhanc kicserélte a lelkét az apjáéra. A csata közepén. Ezzel a szövetséget a csata és háború közepén nem csak egy erős harcossal (önmagával) gyengítette, hanem még a hamvasztót is átjátszotta az ostornak. Gratulálok. Persze, szeretlek apa, oké, de később, mikor nyugodtabb a helyzet ezt nem lehetett volna megoldani?

A történet tele van gagyi, elcsépelt, nekem túlerőltetett érzelmi szálakkal, amik miatt nagyon elgondolkoztam hogy egyáltalán végigolvasom-e. De megtettem, bár így utólag nem érte meg.
Nekem tűnik csak úgy, hogy ezt a történetet valami tini emós írta?

Az a bajom a warcraftos sztorikkal, hogy mindig valami monumentális, hősi dolgot akarnak összehozni, amikből általában ilyen elcsépelt gagyi dolgok jönnek ki.

Javaslom warcraft helyett értékes időnket fordítsuk a Warhammerre. :)

Írásommal nem akartam senkit megbántani, ez a magánvéleményem, lehet hogy az ilyen csöpögős, logikátlan képregényekből én már kinőttem. (nem nagyképűzni akarok)

Üdv mindenkinek:

zero

Aldarion:
Azt hiszem ott is az volt, bár már régen olvastam, és nem vagyok benne teljesen biztos.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése