HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Fantasy képregények

<< < (76/426) > >>

SithLord:
Üdv! Köszi a Vörös Sonja képregényeket ,talgaby,Galen! :worship: :worship:
A fagyos puszták királynője: Vazze,persze,hogy fázik télen,aki ilyen cuccban mászkál ne csodálkozzon! :hehe: Rendkívül izgalmas,volt az elejétől a végéig.Amit sejtettem a végére beigazolódott, csak egy kis napfény kellett hozzá.A grafika is a jó és kiváló között volt.

Sonja 11-18. szám : rendbe jött olvasom tovább

Dark:
Köszi az infókat...
Az eddigiek közül nekem Will Conrad rajzai tetszettek a legjobban, de a többiek is nagyon szépen rajzolnak...ha marad ez a szint többé-kevésbé akkor én biztos elégedett leszek...

Gregory:
Vörös Sonja szerintem a létező egyik legjobb képregény. A történetét szerintem mindig jól eltalálják, nem olvastam olyan részt, ami nem tetszett volna e mellett a rajzok mindig a maga idejének és klorának kimagaslói voltak. Én íg gondolom, és Sonja sem rossz bőr egy képregényhőshöz képest.  :hehe:

talgaby:
Nem, nem fog. A fősorozatot a 31. számtól össze-vissza rajzolja egy darabig mindenki, amíg végül átveszi majd Walter Geovani, aki el is viszi a végéig, plusz ő csinálja a jelek szerint évente egy füzettel haladó Wrath of the Gods c. minit is (de az nekünk marha messze van, az a sorozat után lesz csak). Utána meg az új sorozatnak (Queen Sonja) a jelek szerint megint nincs állandó rajzolója.
Ezen kívül az egyrészesekben ilyenek vannak, hogy Pablo Marcos, Liam Sharp, Joe Nq  és Raul Renauld.

Dark:
Köszi a Vörös Sonja képregényekért. Egyelőre csak a fagyos részt olvastam el (mert elég sok olvasnivaló jutott hétvégére-szerencsére), de az nekem nagyon tetszett... :D
Frank Cho fog esetleg rajzolni is részeket? Annak nagyon örülnék mert anno a Shanna képregény nagyon ott volt a rajzai miatt (is)...Pókembert is rajzolt és Bosszú Angyalait is, azok is nagyon bejöttek... :bravo:

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése