HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Fantasy képregények
Amondin:
Szóval akkor itt a vége. Nos, kár érte, nekem nagyon tetszett ez a történet.
És akkor az Lordaeron volt. Szóval akkor a város, és a föld neve is ugyanaz. Félek megkérdezni, de a könyvben a várost is Léguraföldnek fordították, vagy ott valami jobb nevet adtak neki? Vagy ami még jobb, esetleg úgy hagyták ahogy volt?
Szóval akkor más lesz a folytatás. Na nem baj úgyis még előtte el kellene olvasnom a könyvet mielőtt a képregénybe kezdenék bele, szóval nem akkora proléma ha csúszik egy kicsit.
Aldarion:
--- Idézetet írta: Amondin - 2010. Május 23., 13:32:01 ---Ahogy kivettem ez a Warcraft III-mal párhuzamosan játszódott, és gondolom rengeteg utalás is volt rá.
--- Idézet vége ---
Igen, jól gondolod. jó néhány utalás volt rá, például Arthas ámokfutása és hajóútja Északszirtre, valamint a király meggyilkolása is abban történt.
--- Idézetet írta: Amondin - 2010. Május 23., 13:32:01 ---Két kérdésem lenne a történettel kapcsolatban. Az egyik, hogy van-e ennek folytatása?
--- Idézet vége ---
Nincs. Itt a vége, fuss el véle. Legalábbis képregényes formában. Egyébként ez a mini volt a Wrath of the Lich King című kiegészítő felvezetője, mert a nyitva hagyott szálakra (Darion sorsa, illetve a Cserbenhagyottak ragálya) abban adtak választ. A ragály elkészült és be is vetették, de a terjedését szinte rögtön meggátolta Alexstrasza és a Vörös fészek, tudniilik felperzselték a harcmezőt... Darion pedig az új Deathkight kaszt legfőbb képviselője lett, majd később ő is kitört valahogyan a Lidérckirály rabigájából, és felszabadította sorstársait is - ez tette lehetővé, hogy a halállovagot játszható kaszttá tegyék a WoW-ban.
--- Idézetet írta: Amondin - 2010. Május 23., 13:32:01 ---A másik pedig, hogy a 2. rész elején a főváros romjainál vannak a szereplők. Az a főváros Strom, vagy Dalaran volt? Mert Viharvárad biztosan nem lehet, hiszen az a másik sorozatban még ép volt.
--- Idézet vége ---
Az Lordaeron városa volt. A Keleti királyságok északi részén fekszik maga a királyság, ami fantáziadúsan a Lordaeron névre hallgatott, amíg le nem dózerolta az Ostor. Azóta Ragályföldek néven szokták emlegetni. És igen, a főváros neve megegyezett az országéval.
--- Idézetet írta: Amondin - 2010. Május 23., 13:32:01 ---Aldarion említette, hogy az egyik már hamarosan várható. Van egy tippem, hogy melyik lehet az, ugyanis a börzén említetted, hogy ennek a folytatását nyár elejére tervezed.
--- Idézet vége ---
Na igen, de ha jól emlékszem arra, amiről beszélgettünk, azóta egy kicsit módosultak a tervek. De azért remélem, hogy ez sem fog akkora csalódást okozni.
Amondin:
Köszönöm Aldarionnak, és Beigli 69-nek, valamint Sepinek a Warcraft Hamvasztó minit.
Szándékosan kivártam, hogy megjelenjen az utolsó része is, és most hogy ez megtörtént elolvastam, és akkor jöjjön most róla a vélemény.
Nekem nagyon tetszett ez a történet. Igaz ahogy kivettem még nem egészen ért végett, de nagyon jól kitalálták ezt. Ahogy kivettem ez a Warcraft III-mal párhuzamosan játszódott, és gondolom rengeteg utalás is volt rá. Leginkább az tetszett benne, hogy sok fordulatot hozott a történet. Először ott volt Alexandros, aki a Hamvasztóval az élőholtakat vadászta le, de végül a fia elárulta, és ő maga is élőholt lett. Azzá vált aminek a legyőzésére esküdött fel. Az ilyeneket nagyon szeretem. Innentől kezdve pedig Darion lett a főszereplő, aki elég hosszú utat járt be, hogy megtalálja apját, és megmentse a lelkét.
De ami számomra leginkább tetszett az a vége volt. Erre tényleg nem számítottam.
Két kérdésem lenne a történettel kapcsolatban. Az egyik, hogy van-e ennek folytatása?
A másik pedig, hogy a 2. rész elején a főváros romjainál vannak a szereplők. Az a főváros Strom, vagy Dalaran volt? Mert Viharvárad biztosan nem lehet, hiszen az a másik sorozatban még ép volt.
Ami pedig a szavazást illeti... Nehéz döntés. Egyszerűen nem tudok választani a Forgotten Realms, és a Dragonlance között. Még jó , hogy kettőre lehetett szavazni.
Aldarion említette, hogy az egyik már hamarosan várható. Van egy tippem, hogy melyik lehet az, ugyanis a börzén említetted, hogy ennek a folytatását nyár elejére tervezed.
keildavid:
Ezer köszönet a World of Warcraft - Hamvasztó 4. befejező részért! :worship: :worship:
Akkor ezzel véget ért a minisorozatnak.
Nagy csaták voltak Lordaeron földjén élők és az élőholtak között.
Darion pedig nagyon küzdött, de végül úgy néz ki nehéz döntést kellett meghoznia.(Ami kicsit fura is volt, mert hirtelenül vége lett.)
Az epilógusban pedig elmagyarázták, hogy mi lett azután, amikor győztek és hogy mi lett a többiek sorsa.
zozi56:
Új szavazás. Minek a folytatására vagytok legkíváncsibbak?
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése