HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Fantasy képregények

<< < (55/426) > >>

SithLord:
Üdv! Köszi a Dragonlance Krónikák - A téli éj sárkányai történetet,Aldarion,Galen! :worship: :worship:
Mivel nem olvastam a könyvet,ezért teljesen ismeretlen volt a történet.De azt meg kell mondanom,hogy nagyon tetszett,bár nem hittem volna,hogy egy főhős meghal.Az egésznek volt egy kis gyűrűk ura hangulata is ,mikor is vitatkoztak,hogy mi legyen a gömbökkel.Az igazat megvalva miközben olvastam,végig a gyűrűk ura zenéjét hallgattam hozzá,mintegy aláfestés gyanánt.Nagyon jól passzoltak.Látom,hogy lentebb Aldarion megemlítette,hogy a folytatás igencsak hosszú és időigényes az elkészítése,de remélem,hogy egyszer majd elolvashatom.Még egyszer köszönöm ezt a remek képregényt!!!
Az ERŐ legyen veletek!!!

talgaby:
Szerintem várd ki a januárt vele. Bár kétségtelen, hogy az eddigi leggyengébben indító fantasynk. Lehet, ezt tényleg olvasta a nagy többség könyvben.

Aldarion:
Igen, Tas logikája tényleg felejthetetlen pillanatokkal ajándékozza meg az olvasót, különösen Trapspringer (~Csapdaugró) bácsi kalandjaira gondolok - azért az eredeti nevét írtam, mert szegényt idáig legalább háromféle néven emlegették a különböző kiadásokban. Viszont ha tényleg kedveled Tast, akkor számodra jó hír lehet, hogy a Dungeons & Dragons világaiban lesz egy önálló Tasselhoff kaland is... ;)
Ami Sturm halálát illeti, az minden szempontból elég megtévesztő, hiszen a regény végén Alhana tenyerén felizzik a Csillagékszer, pedig a lovag halálakor kihűlt, innen tudta Alhana, hogy Sturm elesett a harcban. Ez bennem egy kicsit olyan érzést kelt így, mintha az egy utólag elvetett ötlet nyitva hagyott induló mozzanata lenne... Teszem azt egy csodás feltámadás a jó istenek visszatérésének jeleként. De persze sok mindent jelenthet.
Ami pedig a folytatást illeti, nos arra megint várni kell, mert jelenleg nem túl valószínű, hogy a 2011-es esztendőben belevágnék, ha mégis így történne, az valószínűleg csak az év végén lesz esedékes, de akkor sem úgy mint most. Ennek két oka van. Az egyik az, hogy 12x22 oldal a történet, azaz másfélszerese a mostaninak... Minden esetre majd meglátom hogy lesz rá időm.

Amondin:
Köszönet Aldarionnak, és Galennek a Téli Éj Sárkányaiért. :worship:
Hát lehet, hogy sokat kellett várnunk a folytatásra, de legalább egyben kaptuk meg.
A könyvet most is szépen visszaadták, csak egyvalamit hiányoltam. Mikor a rémálomban voltak, akkor a könyvben Laurana, és a többiek is benne voltak. Itt sajnos kihagyták őket. Meg a gnómokat is, de az nem olyan nagy tragédia.
Tas logikáját pedig egyszerűen nem lehet, nem szeretni. " Csak ellenőriztem a zárakat, tudjátok a biztonság miatt, nehogy valami tolvaj betörhessen." Meg: " Elvettem a biztonság kedvéért nehogy egy tolvaj ellophassa." ;D
nem véletlenül ő az egyik kedvenc karakterem, pedig kezdetben egyáltalán nem szerettem.
Mindent összevetve azon az egy kivételen kívül jól megcsinálták a képregényt is. Főleg a végét. Emlékszem amikor elolvastam a könyvet nem tudtam elhinni, hogy Sturm tényleg meghalt. Nem tudom miért, de nekem az volt a véleményem kezdetben, hogy mindenki túl fogja élni a kalandokat. De nem baj, hogy tévedtem. Az ilyen húzásoktól lesz csak még izgalmasabb egy könyv.

Zigota:
Köszi az új Dragonlance füzeteket, kettőt el is olvastam, a másik kettő máskorra marad. Egész jól alakul a történet, csak kicsit fura, hogy mindenki szerelembe esik rögtön, mint valami szappanoperában :D

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése