HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Fantasy képregények
talgaby:
A következő kettőben szinte biztos nem. Igazság szerint most egy kicsit be is sokalltam, mert már kész a komplett v4 minden kiegészítő minijével együtt, így most legalább még egy évig nem is nagyon akarok foglalkozni vele.
Usagi Yojimbo:
És régi marvel Sonja is lesz ebben az évben?
talgaby:
Nem, nyáron. Próbálom tartani az évi két kötetet a fősorozatból, plusz legalább egy minit mellé.
SithLord:
Üdv! Köszi a Vörös Sonja v4 TPB 04-t,talgaby,Galen! :worship: :worship:
Ez tényleg nem mondható átlagos történetnek,állatok emberi természettel felruházva.A képregény végig nyönyörű volt,meseszép grafikával.A történet jó volt.A beírás is kiváló.Remélem Sonja egyszer végleg lenyomja Kulan Gath-ot!Folytatás gondolom évvégén várható,türelemmel várom.
Az ERŐ legyen veletek!!!
Aldarion:
Érdekes, a lektorálás során zozi is jó pár helyen kihangsúlyozta a a Gyűrűk Ura párhuzamot... :D Nem is mondom, hogy nincs, már csak azért sem, mert számtalan fantasy regényben fel lehet fedezni a fent említett műremek egy-egy jelenetét, valamiért sok szerző nem tudja megállni hogy ihletet merítsen belőle. Ilyen téren még Robert Jordan-től A Világ Szeme az a regény, amiben elég sokáig lehet nyomon követni Tolkien művét, de most nem fejtem ki részletesen, mert egy tervezett történetről lévén szó, nem akarok nagy poénokat lelőni.
A folytatás pedig feltétlenül el fog készülni, csak még nem tudom biztosan mikorra, úgyhogy a megértésetek és a türelmeteket kérem.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése