HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Fantasy képregények

<< < (56/426) > >>

keildavid:
Köszi a Dragonlance Krónikák - A téli éj sárkányai 3-4. részét! :worship: :worship:
Hát akkor ez a mini befejeződött. Tetszett ez a 4 részes mini. Sturm valóban felkészült életének legnagyobb csatájára. A csatában sok ellenfeleket legyőzték. De persze a főhősöknek nagy árat kellett ezért fizetniük.
És bár véget ért ennek a mininek, de olvastam az utolsó oldalon, hogy majd még lesz új kaland a Dragonlance Krónikák történetben.
Sok sikert kívánok nektek a jövő évi fantasy képregény honosításhoz!

Dala:
Oroszlánok és Szonják jobb cím lett volna. Amúgy nagy köszönet az újabb emberes adagért. Szeressük a vöröshajú, karddal hadonászó hősnőt.

grey gargoyle:
legelőször is, minden elismerésem Galennek és Talhgabynak is az igényes munkáért. Gyönyörű lett az egész vörös sonja kötet, jó ránézni, és olvasni. nagyon szép.
De úgy anblokk, teljességében az egész képregény gyönyörű, ezért is szerettem már régebben is a Sonja képregényeket, mert nem csak olvasni jó, hanem csak úgy elnézegetni is.
brutális fantázia az egész. Sonjáék egy olyan földre érkeznek, ahol nem átlagos kalandok várnak rájuk, mivel más lények és istenek vannak ott. Jó ötlet, az El-hazarok felbukkanása pl külön tetszett.
Közbe a másik szálon meg megy a hatalomátvétel. Szép, már-már túlzó részletességgel. jó kis lezárás volt ez, így lett kerek egész a történet.

keildavid:
Köszi az újabb fantasy képregényeket! :worship: :worship:
Dragonlance - A téli éj sárkányai 1-2.: Hű de régen volt Dragonlance képregény, és most van ismét újabb részek. Bár azt nem is gondoltam, hogy a Dragonlance képregény is 45 oldalas, mint a Forgotten Realm mini esetén. Persze, tudom, hogy még nincs vége A téli éj sárkányai mini, amit a főoldalon olvastam. Kíváncsi vagyok a folytatásra.

Vörös Sonja v4 19-24.:ebbe a kötetbe valóban kettő komplett történet van. Kulan Gath minden részben látható, hogy felbukkan. De ő inkább amolyan háttérszereplő, mert jelenleg Sonja nem harcolt ellene. A drámarendezésről tényleg igaz, hogy ilyen megoldásra senki se számított volna erre.
És a borítógaléria is tetszett. Jó sok variáns borítók is léteznek, ahogy az eddigiekben is látszott.

pavel:
Nagyon köszönöm az új Dragonlance-t. Várom a folytatást és Drizzt új részeit.
Munkádhoz pedig kitartást.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése