HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Fantasy képregények

<< < (42/426) > >>

zozi56:
Üdv a fórumon! Az a négy rész a teljes történet, nem jelent meg belőle több.

kolevkr:
Sziasztok én új vagyok de már elolvastam az összes  Warcraftos képregényt és nagyon bejött az lenne a kérdésem ,hogy a hanvasztó sorozatott folytatják e és ha igen mikor  előre is kösz a válaszért :).

keildavid:
Köszönöm a World of Warcraft 19. számot! :worship: :worship:
A történetben már egyből elkezdődött a harc. Főleg, amikor megjelent Lidérckirály armadája. És persze a többi szereplőkről is kiderülnek egy-két dolgok. Pl. Télvihar Meryl-ről, az élőholt mágusról. De ez persze még csak a kezdet.
Várom a folytatást!

Aldarion:
Hogy őszinte legyek, nem régiben választ kaptam a Szukits kiadó vevőszolgálatától arra a kérdésre, hogy a Félix és Gotrek sorozat nem kapható köteteiből nem terveznek-e utánnyomást az alábbi választ kaptam:
"Igen, tervezzük a Warhammer sorozat hiányzó részeinek ismételt megjelentetését, valószínűleg a nyár folyamán mind kapható lesz."
Hogy ez most csak a Felix & Gotreket takarja-e vagy a Gauntot is, azt sajnos nem tudom, bár tény, hogy az utóbbinak én is örülnék, mert a Gaunt sorozatból nekem is hiányzik egy-két darab...

Morzan:
Igen, én is ezért raktam be ide. Alig várom már, hogy megjelenjenek.
Valószínűleg a nagyközönség még nem ismeri a Monthly képregény sorozatot, ezért nekik újdonság lesz.  ;)
Azért én örülök annak, hogy kicsit részletesebben is olvashatok Malus kalandjairól.  :)
A Gaunt könyvet pedig már alig várom. (Sajnos még tart a suli és tanulnom is kellllennnnneeeee...... :worship:) :nemtudom: :headscratch:

Nem tudjátok véletlenül, hogy mikor nyomják újra a Gaunt sorozat könyveit? Nekem hiányzik még a sorozatból a Becsület őre és a Tanith ágyúi című könyvek. Ha tudtok egy Antikvárium címet, azt megköszönném. Esetleg valaki már megunta és eladná.... ;D
Üdv:Morzan

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése