HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Fantasy képregények
Aldarion:
Igen, és amin én igazán elképedtem, az az a tény, hogy ez a két kötet a Monthlyban szereplő hat részes mini első két részét dolgozza fel...
Egyébként ha már így felmerült a téma, akkor hozzáteszem, hogy a Szukits kiadó megújult honlapján 10%-os kedvezménnyel már elő is rendelhető.
Ami pedig a további megjelenéseket illeti, a kiadó június 22-re ígéri a következő Gaunt regényt, míg július 20-ra egy régi klasszikus, a Ian Watson féle Inkvizítor újabb kiadását...
Morzan:
Tudtátok, hogy június 8-án illetve július 6-án fog megjelenni könyv formájában Malus Darkblade kalandjai?
Mind a két könyv nagyjából 400 oldalas. :nezze:
http://www.szellemlovas.hu/wb_fantasy/index.php?main_page=product_book_info&cPath=3&products_id=5964
gabo:
Köszi a DragonLance krónikák - A téli éj sárkányai című képregényeket! Jobban tetszett mint az első kötet, tiszta akció volt az egész! A végén sajnáltam a lovagot az egyik kedvenc szereplőm volt! Érdekes, hogy az első 8 rövidebb ez pedig 4 hosszabb részből állt! Kiváncsian várom a folytatást! A harmadik résznél mintha a 4 és az 5-dik oldal fel lenne cserélve! De nem biztos! Köszi a honosítást!!!!! :worship:
SithLord:
Üdv! Köszi a Dungeons & Dragons világai 01 -t ,Aldarion,Galen! :worship: :worship:
Tyűű,nagyon nagy volt mindkettő történet.A Drizzt-esnek a grafikája egy picit jobban tetszett,mint a Dragonlance-esé,de történetben az utóbbi volt a nyerő!Ilyen jó minőségű fantasy történetek jöhetnek még dögivel!!! :worship:
Az ERŐ legyen veletek!!!
pavel:
--- Idézetet írta: Aldarion - 2011. Május 01., 11:28:48 ---Na ennek örülök, mert van még a tarsolyomban rengeteg D&D témájú füzet, amiből csak felvezetés ez a hét részes sorozat. Ezen felül még folytatódni fog a Drizzt legendája és a Dragonlance Krónikák is, valamint rajta kotlok a DC '80-as évek végén kiadott AD&D, FR és DL sorozatain is, amik összesen 98 füzetnyi anyagot tesznek ki, ráadásul nemrég az IDW is belecsapott egy új folyamatos megjelenésű szériába ami mellett több 5-6 részes minit is terveznek... :brow:
--- Idézet vége ---
Jöhetnek! ;D
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése