HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Fantasy képregények
trougal:
Örvendetes számomra , hogy általam nagyon kultivált Red Szonja ismételten megörvendezteti a fantasy szerelmeseit . Szűkösebb és esősebb nyári napjaim élénkítője lesz . Még mindig nagyon fájlalom , az eredeti marveles sorozat honosításának megszűnését .
Morzan:
Üdv újra!
Nagyon köszönöm, hogy feltettétek az Inkvizítort.
Nekem nagyon tetszett.
Aldarion:
--- Idézetet írta: kolevkr - 2011. Június 06., 10:17:50 ---Értem köszönöm a válaszokat ,tehát akkor a Varinról,Brollról és Valeeraról szóló képregények a fő képregény sorozata a Warcraftnak és azokat még folytatják ,ugye?
--- Idézet vége ---
Igen, az a fősorozat, de már abból is csak 6 rész van, illetve egy különszám, utána pedig várható egy újabb öt részes mini, "A worgen átka" címmel, és kifújt, hacsak a DC - minthogy a Wildstorm felszámolásával a DC logója alatt jött ki a legutolsó három rész - nem kíván újra életet lehelni a sorozatba.
Tavaly év elején még volt egy nagyívű elképzelés a sorozat jövőjét illetően, de sajnos azt végül elvetették. Ez az elképzelés az lett volna, hogy a fent említett különszám egyfajta epilógusként búcsút vett a Varian-Broll-Valeera triótól és kettéágaztatva a sorozatot felvezetett egy maréknyi Szövetséges és Hordás hőst, mint a kettébontott fősorozat két ágának hőseit, és így indult volna el a WoW Alliance és a WoW Horde. De mint említettem ebből végül semmi sem lett, csak helyette jött a Cataclysm kapcsán a Curse of the Worgen...
kolevkr:
Értem köszönöm a válaszokat ,tehát akkor a Varinról,Brollról és Valeeraról szóló képregények a fő képregény sorozata a Warcraftnak és azokat még folytatják ,ugye?
Aldarion:
Sajnos ez így van, de azt azért leszögezném, hogy ez eleve egy négyrészesre tervezett minisorozat volt, egyfajta felvezetés az MMO Wrath of the Lich King című kiegészítője elé. Ami azt illeti, Darion sorsa itt még koránt sem ért véget, hisz az adott kiegészítővel játszhatóvá vált a Deathknigth, amit eleve azzal magyaráztak ki, hogy Darion végül lerázta magáról a Lidérckirály igáját és ezzel egyidejűleg felszabadított jónéhány halállovagot, akik visszatértek a frakcióikhoz.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése