HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Fantasy képregények

<< < (40/426) > >>

SithLord:
Üdv! Köszi a WoW 19.részét,Aldarion,beigli69! :worship: :worship:
Elképesztő varázserővel bír ez a Cho'gall,azt hittem,hogy legalább Meryl megszorongatja picit.Titkon reméltem,hogy Med'an bemutat valamit Cho'gall ellen,de még kölyök és nincs ereje teljében..talán idővel!Nagyon várom a folytatást!!!

kolevkr:
Köszi a válaszokat Aldarion akkor majd érdeklődésel várom a folytatást a Warcraft story-val kapcsolatban a honlapon . :)

keildavid:
Köszönöm az újabb Vörös Sonja részeket! :worship: :worship:
A 25-29. részekbe látszik, hogy kiderült Kulan Gath és Sonja istennője történetéről. Nem semmi volt az újabb történetek. Bár a vége meglepő volt, ami történt. Főleg, amikor kiderült Vörös Sonjáról valami titok.
A borítógaléria is nagyon jó volt.

A világ körül című kötetbe érdekes egyrészes történetek vannak. Tetszett ez a képregény. Különböző író és rajzoló, és mindegyikbe más-más stílusba láthatjuk, hogy milyennek a szereplők.

talgaby:
Ja, tényleg. De azon nem volt cicus. :D
trougal: Amint valaki ellát használható szkennel belőle, folytatódik majd az is. Addig eléggé esélytelen, még Gabe kvázi végtelen lelkesedése se bírta pár számnál tovább a pixelenkénti retusálgatását azoknak az ócska papírra nyomott, negyven éves besárgult füzetek amatőr és rosszul archivált szkenjeinek. Pedig fordításuk volna, elég régóta és eléggé sokáig (ha jól emlékszem, elég jól benne voltam már a v1 felében/végében, amikor végleg lefújtuk a szkenek miatt a dolgot akkoriban).

zozi56:
A hírhez csatolt kép egyébként eléggé hasonlít a 2010. június 6-aihoz. :)

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése