HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Fantasy képregények
szam:
Dead... elolvastam az Otthon 2. részét... nagyon bejön (csak a narrációs betűtípussal birkózok meg elég nehezen )... még a végén elolvasom a könyvet is... nade előbb a Dragonlance 3. kötetét... még 1* kösz a tippet, végre megvan a teljes sorozat
regnar:
Langy esők jönnek
Érdekes történet volt. Valahogy azt sugallta nekem, hogy semmi sem épül az örökkévalóságnak, és mennyire látszat, ismétlődő monotonitás az emberi élet is. Valahogy a ház párhuzamot von ezekkel az emberekkel. A külvilág semmibe vétele, kizárása, (bár itt a ház erre volt programozva), de az emberek is programozva vannak mostanában. felkel, eszik, dolgozni megy, posta-számlák, haza vacsora, tv alvás, és újra...
Valahol a ház jellemezheti az egész világot is a maga kegyetlenségével, ahogy a kutya, az egyetlen élő, ki tudja mióta nem jut élelemhez, mert az ajtó nem nyílik meg, nekem eszembe juttatta az éhezőket, bár a világon sokszor volt már túltermelés, nekik nem mindig jutott, aztán a kutya tetemének kérdés és érzelem nélküli "eltávolítása". Ahogy ma elmennek az emberek egymás mellett...
Szóval számomra elgondolkodtató volt a történet, érdekes párhuzamokat szült, bár lehet, hogy csak én látom bele.
A grafika annyira nem is volt fontos, bár szerintem jó volt.
A beírás is jól sikerült.
Dórika:
Frissültünk:
Ray Bradbury - Langy esők jönnek
[HUN]DEAD:
Üdv megint.
Mint gondolom észrevettétek, kijött az Otthon második része is. Ez is azonos minőségben készült el mint az első, kinek-kinek örömére/bánatára...
Időközben felhívták a figyelmemet, hogy az első részből kimaradt egy oldal... (a 10.)
Nos, ez is pótolva lett, akinek hiányzik, az keresse fel újból az első részt.
Hamarosan a harmadik rész is elkészül (ha minden jól megy, akár már a jövő hétre) és akkor befejeződik az Otthon sorozat. Ezt követi majd egy kissebb kiruccanás, majd folytatom az Exile (Száműzött) sorozattal, ami ugyancsak 3 részes.
További jó olvasgatást!
Spidáj:
Nos nekiültem a csillagkapu 2-nek.
De az első oldalnál, rá kellett jönnöm hogy bizony semmire sem emléxem az első részből.
Nos nekiültem a csillagkapu 1-nek.
Első rész, jó izgalmas, gyors mégis érthető, követhető + minden 1éb nyalánkság.
Magyarosítás 100%
Ezekután semmi sem tartott vissza hogy:
Nos nekiüljek a csillagkapu 2-nek.
Második rész, nagyon jó volt a sztori, + a csapat ragaszkodása a o'neil-hez. Bár azt nem tudtuk + hogy a csaj miért ragaszkodik annyira érte. De tudjuk hogy ő is nagyon.
Magyaorsítás 100% :
Kiváncsian várom a 3. részt és ha elkészül:
Nos nekiülök a csillagkapu 3-nak....
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése