HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Fantasy képregények
Nimrod:
Bár már az is jó rég volt, de örülök hogy befejeztétek a Hieroglifát, ha jó lesz a szerver el is olvasom majd.
Akik esetleg sokat vártak rá, elnézést kérek tőlük hogy nekem nem sikerült már jóval korábban befejeznem.
Daredevil:
Most jutottam el odáig, hogy elolvasom az Otthont. Gratulálok. Nagyon jó lett a fordítás és a beírás is fenomanális. a történet, pedig nagyon részletsen át lett ültetve a regényből. Van még több ilyen? Mert szívesen olvasnám.
regnar:
X akták - Nagy láb, nagy szív.
EGy időben nagy X-akták rajongó voltam, de a sorozat a 4-5 évad környékén szerintem ellaposodott. Azért képregényben el-elolvasgatok történeteket (bár nem kifejezett kedvenc) , de ott is eléggé hullámzóak, hol jobbak, hol rosszabbak. Ezt eddig nem ismertem.
Borító. Tetszik. Jól néz ki a montázs, jók a sötét árnyalatok. De legjobban a feliratok tetszenek rajta. Jól eltaláltátok a betűtípusokat. (Micho von Hálózsák )
Képregény. A szokásosnál több oldal, ugyanakkor jóval nagyobb képkockák.. érdekes, nekem kissé furcsa. Olyan, mintha gyermek-képeskönyv lenne a nagy képkockákkal. A rajzok rendben vannak, bár néha mintha aránytalanok lennének a figurák. (bár ez adódhat a rajzstílus miatt is)
Történet. Az elején még reménykedtem benne, hogy nyomzós rész lesz, de inkább átment akcióba, ami szerintem nem igazán passzol az X-akták "érzéshez". Kissé összecsapottnak éreztem a történetet, hamar jutottak el a-pontból a b-pontba, minden magától értetődő volt. A gyilkos robotok, meg lézervetők nekem kicsit sok volt, persze sic-fi kategóriában elmegy, de nekem nem tette "hitelessé" a történetet.
Fordítás/beírás. Szerintem jól sikerült, érthetőek és jól szerkesztettek voltak a mondatok. Két kisebb "hibát" fedeztem fel benne. A nagyidők szót szerintem külön kellene írni. A komodo sárkányt, komodói sárkánynak írják inkább, bár láttam már komodó-sárkánynak is .. kötőjellel. De ezektől függetlenül újabb, a már megszokott Hálózsák minőségű fordítás/beírás.
Összességében. Maga a képregény és a fordítás/beírás tetszett, a történet viszont erősen közepes volt. Ha van valami sötétebb az jöhet.
Micho:
hmm... ahhoz képest, hogy többen szavaztak az X-Akták folytatására, mégsem reagált senki, "csak" Gorgonita... aki igazából nem is szereti, mégis elolvasta ezek alapján kétszer is meggondolandó, hogy érdemes-e a képregény további honosítása... sztem a csapatnak lenne kedve, de így elég lehúzó
Gorgonita:
Nem vagyok egy X-Akták vagy misztikus sorozat rajongó. Gillian Anderson aranyos, ahogy fapofával boncolgat epizódról epizódra, de...
Ezzel együtt, ez egy szimpatikus kis kaland volt, hatásos csattanóval.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése