HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Fantasy képregények

<< < (372/426) > >>

Dórika:
Frissültünk!

•X-Akták - Nagy láb, nagy szív

Recsi:

--- Idézet ---azt szeretném megtudni, hogy a köztársaság sorozatot mikor folytatjátok az SW-ben.
--- Idézet vége ---
Még nem tudjuk, de biztos sorra kerül. Először a Crimson Empire sorozatot akarjuk befejezni. Abból még van 5 rész.
(ja és ha SW-al kapcsolatos kérdésed/észrevételed van, légyszi a SW topicban írd le, mert nem látogatok minden topicot rendszeresen.)

Guest:
HELLLOOO!!

azt szeretném megtudni, hogy a köztársaság sorozatot mikor folytatjátok az SW-ben.
ti vagytok a legjobb SW képregény tár !!! legalábbis nekem ti jöttök be a legjobban, de ha kérhetem legyen egy kicsit több SW, föleg ami a clone háborúhoz van köze....

kösziiii!!

Kyrgeen

edyna:
Sziasztok!
Először is mindenkinek boldog új évet kívánok, mostanában nem volt időm beköszönni, bocsánat érte! Köszönöm a pozitív véleményeket, biztosak lehettek az Aquablue folytatásban. A megjelenés sorrendjével ellentétben azonban most az Atalanta-projekten dolgozok, melyben fény derül a víz alatti város történetére. Ígérem, nagyon izgalmas sztorit olvashattok hamarosan! Edyna

szam:
Bár én is nagyon kiáltoztam az Aquablue folytatásáért, elolvasnom csak tegnap sikerült őket... és azt kell mondjam, megérte megelőlegeznem a bizalmat. Nagyon szép rajzok vannak benne, és a fordítás is abszolut tökéletes. A magyarítás szerencsére nem szenvedte meg a stáb-változást. Azt  hittem, a 4. rész végén megoldódnak a dolgok, de így legalább még jobban várom a következő rész. Szóval hajrá!!!

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése