HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Fantasy képregények

<< < (32/426) > >>

keildavid:
Köszönöm a World of Warcraft 25. számot! :worship: :worship:
Tetszett ez a befejezett sorozat.
Végül akkor kiderült, hogy mi lett a sorsa az egész történetben. Pl. Med'an, aki az Új Őrző lett. És az érdekes, hogy az 1. résztől kezdve eddig Lo'ghos(akirők kiderült, hogy ő Varian, a Viharvárad királya) volt a főszereplő. A 15-től pedig még ugyan Varian szerepelt, de majd Med'an lett a főhős a sorozatban.
A vége olyannak tűnt, hogy még lehetett volna folytatása. De valójában semmi se maradt félbe.
És akkor ezzel most véget is van eme jó fantasysorozatnak.

avenger:
Megint csak Aldarionnak és beigli69-nek köszönöm a Warhammer: A pusztítás koronája TPB-t. A történet jó volt, a grafika viszont annyira nem tetszett. A Háború műhelye és a Tűzhalálra ítélve történetekhez képest kicsit gyengébb volt.

avenger:
Köszönöm Aldarionnak és beigli69nek a Warhammer Tűzhalálra ítélve tpb-t. Hibátlan a történet, a rajz, a fordítás... szóval minden :) Ez a Warhammer nagyon bejön nekem. Vogel őrmesternek nagyon örültem. Még a Háború műhelye című sztoriban ismertem meg és megkedveltem a karakterét.

Aldarion:
Jönni fog, sőt! A jövőhavi utolsó füzet másfélszeres terjedelme brutális finálét tartogat a számotokra, csak várjátok ki mi lesz belőle! ;)

SithLord:
Üdv!Köszi a World of Warcraft 24. részét!Aldarion,beigli69! :worship: :worship:
Igazán fordulatos és izgalmas volt ez a rész rengeteg akcióval!Nagyon tetszett!!Drukkolok Med'an-nak,hogy legyen elég ereje megküzdeni az ogre mágussal!
Várom a folytatást!!!

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése