HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Fantasy képregények

<< < (31/426) > >>

Aldarion:

--- Idézetet írta: pavel - 2011. December 04., 14:47:39 ---Dungeons & Dragons jöhet minden mennyiségben. Már alig várom őket.
A DDP fog folytatódni vagy az IDW sorozat fog indulni. Esetleg párhuzamosan a kettő. Aminek nagyon örülnék. ;D

--- Idézet vége ---

Mindkettő tervben van, a sorrendet meg majd meglátjuk...

pavel:
Dungeons & Dragons jöhet minden mennyiségben. Már alig várom őket.
A DDP fog folytatódni vagy az IDW sorozat fog indulni. Esetleg párhuzamosan a kettő. Aminek nagyon örülnék. ;D

keildavid:
Ami a Dungeons & Dragons képregényt illeti. Én hiányoltam, csak persze én nem akartam sürgetni. Meg amúgy is voltak csupa jó képregények, amiket elolvastam. Mint pl. az imént említett World of Warcraft sorozat.
A Dragonlance meg szintén érdekel, hogy lesz-e még. Mert az is biztosan jó fantasy történet lesz. Nekem tetszik.

Aldarion:
Annak a bizonyos sötét elfnek már készülget a következő kalandja, csak sajnos időigényes munka a feljavítása és Galennek az utóbbi időben nagyon kevés ideje jut rá. Mindenesetre majd meglátjuk.

Ami az egyéb irányú dolgokat illeti, a jövő év folyamán még visszatérünk egy utolsó, öt részes mini keretein belül Azeroth világára, utána pedig terveim szerint jobban előtérbe fog kerülni a Dungeons & Dragons, ami ugyan a várakozásaimhoz képest meglehetősen jól teljesített, mégsem hiányolta senki sem április óta...

Ezen felül még tervek között szerepel az utolsó Dragonlance kötet is, illetve jó néhány rövidebb egyéb irányú szösszenettel is szemezgetek.

pavel:
Köszönöm a World of Warcraft 25. részét! :worship:
Nagyon jó volt az egész sorozat.
Mik várhatóak fantasy-ból a következőkben. (Egy bizonyos sötét elfet szívesen olvasnék.)

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése