HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Fantasy képregények
keildavid:
Köszi a World of Warcraft 24. részét! :worship: :worship:
Látom, lassan közeledik a finálé. Ebbe is érdekes módon inkább Med'an a főszereplő. Varian nem szerepelt, de Broll visszatért.
És akkor a következő részbe kiderül, hogy Med'an hogyan fogja teljesíteni a feladatát.
Kíváncsian várom a befejezést!
Aldarion:
--- Idézetet írta: Rincewind - 2011. Október 23., 13:16:55 ---Még a nyár végén volt szó az Azeroth történelme befejező részéről. Erről tudni valamit?
--- Idézet vége ---
Készül, terveim szerint még idén sorra is kerül.
--- Idézetet írta: gabo - 2011. Október 22., 22:58:19 ---Elolvastam a World of Warcraft 22 -23-as részét: Tovább pörög a kaland és a harc, de nekem valahogy Varian nélkül kicsit üres nekem! Így a vége felé a sorozatnak visszatér még?? Broll is jó régen elment már, jó lenne ha még visszajönne ő is! Köszi a képregényeket, várom a folytatást!
--- Idézet vége ---
Varian már csak egy epizód szerepben fog felbukkanni, de Broll nemsoká visszatér és csatlakozik az újjászervezett Tirisfal Tanácshoz.
Rincewind:
Még a nyár végén volt szó az Azeroth történelme befejező részéről. Erről tudni valamit?
gabo:
Elolvastam a World of Warcraft 22 -23-as részét: Tovább pörög a kaland és a harc, de nekem valahogy Varian nélkül kicsit üres nekem! Így a vége felé a sorozatnak visszatér még?? Broll is jó régen elment már, jó lenne ha még visszajönne ő is! Köszi a képregényeket, várom a folytatást!
Aldarion:
Nincs mit. Ami a továbbiakat illeti, még lesz egy mini, a Tűz és Becsület (Birodalmi gárda a Tau Birodalom ellen Dan Abnett tálalásában), és végére is értünk a Boom! féle szériának, de ettől függetlenül lesz még olvasnivaló, mert folytatni fogjuk a Warhammer Monthly-t, aminek komoly érdeme, hogy univerzumfüggetlenül megvan benne a fantasy változat és a 40K is...
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése