HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Fantasy képregények
joegery:
Hali!
Ezer köszönet a Warhammer comics ért remek volt!
Gery
iiykar:
Sziasztok,
Köszönet a Warhammer-ért. Jó kis plusz ajándék volt így karácsonyra Az előzetesek pedig nekem is felcsigázták az érdeklődésemet, így remélem lesz majd folytatás is
Kellemes ünnepeket és boldog új évet mindenkinek
Gabe:
Ez nagyon "kiszállosan" hangzik ... úgye nem akarsz visszavonulni?
Erac:
--- Idézet ---csak suttogva kérdezem : most hogy állítólag a képes kiadó kiadja a 300-at mi lessz a Ti honosított,befejezetlen verziótokkal?? (nagyon hiányozna a digitálisgyűjteményből alien.gif csak ezért nem fogom szétszedni a papír alapút)
--- Idézet vége ---
Nos, mivel vizsgaidőszak van mifelénk így én nem vagyok tól aktív (vagy nagyon nem ), így nem értesültem a dolgokról, de amikor újra munkába állok, és úgy áll a helyzet, hogy tényleg megjelenik nyomtatásban, nos, akkor valószínűleg levesszük az oldalról, énmeg megyek, és megveszem a nyomtatott verziót, mert megérdemli:) Amúgy szeretném majd mindenképpen befejezni a Sam & Maxeket, mert nekem azok nőttek a szívemhez, aztán utána a többi tartozásom:)
lyrán:
Hát nem is tudom mit mondjak. Csak kértem Jerikot és mindjárt a kedvemre is tett a zsák! Hát nagyon szépen köszönöm. Sajnálom, hogy nincs karácsonyfás smile. Mert ez egy igazi karácsonyi ajándék.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése