HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Fantasy képregények

<< < (301/426) > >>

pepo05:
Hát én megmondom őszintén meg se néztem eddig, hogy mifene is ez...de ma majd rápislantok a szilveszteri készülődés közben.

Gabe:
Ugyan, haggyad, előrre megjósoltam a híreknél is: visszaültek játszani. Így is van ez rendjén  . Miután megvolt a legendary fokozat is, ráérnek megköszönni  .

Másik lehetőség, hogy nagyon szar lett a meló, akkor meg örüljünk, hogy ezzel büntetnek, és nem névtelen fenyegetésekkel, mert ez azért egy kult cucc, úgyhogy mostantól nézz a hátad mögé...

talgaby:
Khm... nos, tudom, hogy két ünnep közt vagyunk és mindenki pihen, a karácsonyi ajándékaival játszik, készül a szilveszteri bulira, vagy a vizsgáira, meg minden, de...

Senki se olvasta el a Halo-képregényt???

Nem szoktam már ilyenekért sírni, de ez tényleg kegyetlen meló volt hihetetlenül rövid idő alatt, meg aztán jól esne Gabe-nek is meg nekem is egy-két szó róla...

Erac:
Hehe, az előbbit én írtam, csak nem jelentkeztem át:D

chi:

--- Idézet ---Ez nagyon "kiszállosan" hangzik  ... úgye nem akarsz visszavonulni?
--- Idézet vége ---

Nem, nem tervezem:) Mostanában nincs net otthon. vmi baj van a szolgáltatóval, szóval most is chi-től írok. De még hallotok rólam

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése