HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Fantasy képregények
pepo05:
Hát én megmondom őszintén meg se néztem eddig, hogy mifene is ez...de ma majd rápislantok a szilveszteri készülődés közben.
Gabe:
Ugyan, haggyad, előrre megjósoltam a híreknél is: visszaültek játszani. Így is van ez rendjén . Miután megvolt a legendary fokozat is, ráérnek megköszönni .
Másik lehetőség, hogy nagyon szar lett a meló, akkor meg örüljünk, hogy ezzel büntetnek, és nem névtelen fenyegetésekkel, mert ez azért egy kult cucc, úgyhogy mostantól nézz a hátad mögé...
talgaby:
Khm... nos, tudom, hogy két ünnep közt vagyunk és mindenki pihen, a karácsonyi ajándékaival játszik, készül a szilveszteri bulira, vagy a vizsgáira, meg minden, de...
Senki se olvasta el a Halo-képregényt???
Nem szoktam már ilyenekért sírni, de ez tényleg kegyetlen meló volt hihetetlenül rövid idő alatt, meg aztán jól esne Gabe-nek is meg nekem is egy-két szó róla...
Erac:
Hehe, az előbbit én írtam, csak nem jelentkeztem át:D
chi:
--- Idézet ---Ez nagyon "kiszállosan" hangzik ... úgye nem akarsz visszavonulni?
--- Idézet vége ---
Nem, nem tervezem:) Mostanában nincs net otthon. vmi baj van a szolgáltatóval, szóval most is chi-től írok. De még hallotok rólam
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése