HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Fantasy képregények

<< < (303/426) > >>

Gabe:
Warhammer Monthly

igen, igen igeeeen!!!  

Marha jó volt mind a két rész, az első ajánlója pedig elérte a kivánt hatást, a maximumra tolta az éhségemet a Titánal kapcsolatban  . Ez az általam egyik legjobban várt képregény.  A füzetekhez:  A 2. elején a bevezető már hatalmasat ütött,  kegyetlenül bírom ezt a cikornyás birodalmi-gótot.  A sima warhammer nem igazán érdekelt... eddig. Viszont ez a Darkblade nagyon izgalmas dolgokat vetít előre. A 0.-ban meg a törpés sztorihoz az ajánló is felkeltette az érdeklődésemet, úgyanis ebben a világban a zömikek marhára szórakoztatóak tudnak lenni. Az űrgárdistás sztorikhoz nem mondanék semmit, mert nem tudnék elég hálás lenni érte      . Vegyétek úgy, hogy minden este a Császárhoz szóló imáimban megemlítem a ti neveiteket is.  

Kal Jerico meg kegyetlenül laza, kiváncsi leszek rá hogy milyen zűrős kalandokba fog még keveredni, nameg ha továbbiakban is ennyire preferálni fogja a kocsmázást,  akkor megvan az arca a kis alkeszos topikunknak is  .

Mellesleg a történetek írói sem akárkik, Dan Abnett pl. már több könyvet is írt Wh40k témában. Ezt garanciának tekintem a  történetek mínőségére vonatkozóan.  A honosítás is nagyon jó lett,  a fordítás pedig jól elkapta a  "birodalmi-gótot".  Úgyhogy  most minden  tök happy számomra  .

Gabe:
A letöltőoldalakat mindig utlóag kódoljuk bele a letöltések közé, mert az már egy kissé hosszadalmas lenne egyszerre megcsinálni mindent. A hírekből mindig el lehet érni az adott képregényt, a letöltőoldalhoz meg kell egy kis idő többnyire. De ez majdnem mindig így volt.

Beyond silence:
Hálás köszönet az újabb Warhammer 40k képregényekért!!    

A hírekből értem el, a Letöltések között nincs, vagy ez külön van?!

Az oldal készítőinak és minden képregény olvasónak kellemes ünnepeket és sok jó képregényt!  

dancsi:
sajnos mostanaban nem tudok kepregenyeket olvasni, igy velemenyezni sem mert bezart a labor karira,  de ezuton szeretnek kellemes karacsonyi unnepeket es boldog uj evet kivanni a honosito stabnak..

Troll:
Frissültünk: Halo Grafikus Novella, Warhammer Monthly #000 és #001
Boldog Karácsonyt!

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése